ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bende klomen kullanıp doktora gittim.. sağ yumurtam 12 mm sol yumrtam 20 mm olmuşş sol yumurtam fazla gerılmemiş o yuzden catlama iğnesi verdi dün vuruldum cuma günü gidecem inşllah iyi şeyler söyler... hayırlısıyla hamiş oluruz

tedavın hayırlı olsun canım inş. guzel haberlerle gelırısın

iyiyim canım sen nasılsın gecmış olsun onu neden oldun canım pek bılgım yok da

canım yenı bı tüp bebek doktoruna başladım herşeyımın nrmal olduğunu ama rahımde hafıf sekıl bozukluu olduğunu tüplere gıden kanalda darlık varmış onu ameıyatla genıslettıler hemde rahımın durumuna baktı cok sukurkı sol tüpümde açıkmış ucunda kcuk yosun parçası gıbı bısey varmış almış onu..şuan balon stent takılı çarşamba cıkıcak doktor amelıyatın detaylarını anlatıcak..bı bebegım olsun dıye her yolu deniyorum cnm çok korkulu ve streslı bı haftaydı benım ıcın

ah canım ya inşallah bu sefer hayırlısı olur hep bı bebek için inş. o da olacak

arkadaşlar cahilliğime verin bişe sorucam...tüp bebek merkezine direkt gidip ben aşılama olmak istiyorum sadece diyebiliyo muyuz...yani yok tetkik yok tüp bebek falan karıştırmadan..sonuçta adetlerim düzenli genelde...bi iki gün ..gencim daha 26..ultrasonda rahim temiz dedi doktor dvlet hstanesinde..bi tek kan testi yaptıramadım..evin yanında- istanbul-tüp bebek merkezi var direkt oraya gitsem mi lütfen bi önden yardım edinnnnn:26::26::26::26::26::26:

Arkadaşım eşine test yapmadan başlamazlar.yapıldımı hiç test?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ankarada gaziye gideyim dedim ilk önce mesut hoca iyi dediler gittim.hsg çekimi için randevu almayı bile 2 saatte başarınca hemen vazgeçtim.devlette olacak gibi değil.iyi araştır özelleri :) etrafında deneyimleri olanlarla birebir görüş,fikir al bence.şimdiden hayırlı olsun,inşallah herşey gönlüne göre olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slmmm topigim slm kizlar nasilsiniz takip edemedim sizi dogum yaptim zor gunler gecirdim sukur kuzucuklarim benimlee rabbim olmayanlara da versin hep dualarimdasiniz hamile olan varmii

slmmm topigim slm kizlar nasilsiniz takip edemedim sizi dogum yaptim zor gunler gecirdim sukur kuzucuklarim benimlee rabbim olmayanlara da versin hep dualarimdasiniz hamile olan varmii

Bayağıdır kk kulübüne girmiyordum hiç bi bakayım dedim Senin yazdığını gördüm çok merak ediyordum seni çok şükürki iyisiniz nezaman doğum yaptın bebişler nasıl detaylarıda anlat müsait olduğun bi vakit... Topiğe uzun zamandır kimse gelmiyor zaten yeni hamile varmı bende bilmiyorum Birsenle görüşüyorum bi inşallah oda en kısa zamanda hamile kalıcak diğer kızlarda yoklar hiç.

nerelerdesın ya öldum meraktan 3üzler nasıl iyi sen nasılsın doğum nezamn oldu isimler saglıkları nasıl hepsının cvbını ıstıyorum bak

Ins.rabbim birsen ve diger arkadsslarads nasip eder
Iyi denk geldik valla rahim agzim kisaldugi icin heran dogum olur diye 2 ay tattim hastanede zordu sonra sancilar basladi burden doguma alindim bebisler 1400 1500 1600olarak dogdular biri 1 ay kaldi digerleri daha az kaldi kuvozde oyle yani eee sen anlat
nerelerdesın ya öldum meraktan 3üzler nasıl iyi sen nasılsın doğum nezamn oldu isimler saglıkları nasıl hepsının cvbını ıstıyorum bak
Canimm teskurler iyiler sukur yanimdalar damla nasilll iyimi kilo alimi nasil teyzesi isimleriniz toprak ruzgar irmak simdi kilo almaya caludiyoruzz bebeklet coooooojkkk yarsmaz 7/24 agliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…