Ewt kuzum suan moralim yerlerde yine depresyona girdim ..
Oh maşallah beceriklim benim ben zaten sistim çok kilo aldım sahurda da yersem hepten siserim
birsenm ya sende de oluyormu acayip para harcıyorum ben eşimde öyle sanırım buda depresyon belirtisi zaten hiç tutunlu bir çift olmadık ama ben bana hiç normal gelmiyorum çevreme bakıyorum ana insanlar ev almış bitirmişler taksitleri falan bende evin e sini oluşturacak para yok :))
Hahaha güldürdün beni kuzum valla ihtiyacım olan şeyleri alırım bogazimdanda kesmem ama kenara parada atarım bazen bende atamiyorum ama çokta har vurup harman savurmam bizdede ev araba yok valla şu çocuk olsa kredi mredi çekip alicaz ama paralar doktor lara gidiyor. . Ameliyatı ma 2.500 verdik daha yeni
benimkilerde okadar aluyordu aptamiki 1ay humanayi 1ay simdide sma kullaniyorum doktorum kafami karistiritor gepdamla 6 aya kadar ayda 900 grm falan alıyordu daha sönra az alıyomuş bebekler doktoru öle söyledı bende mama verıyodum hem emıyodu aptmıl verdım hep halada öle verıyorum doktoruna söyledım en ıyı mamayı verıyomuşsun gayet ıyı dedı
Benimde sutum azalmis durumda ucunu emziremiyorum zaman yok sagip bolusuyorum gunde iji kez 30 cc aliyorlar oda azaldi zaten yemege bile zaman yok masallah pasaya kiz cirkin duruyor kiz kanimca pasa begenmezxmaaşallh cnm yinede çok iyi 36. haftaya kadar girmişsin emziryormusun hiç sağıpmı veriyorsun süt benimde ilk hafta sütüm gelmedi sonra küvözde kaldı diye üzüntüden gitti sütüm ilk 1 ay genelde mama verdik humana sonrada hiip organik mama verdik şimdi de çok şükür yetiyor sütüm.. teyzesi çok yakışıklı benim paşam nişanlısını merak ediyor:)) tembel değil aksine maaşallahı var çok hareketli çok erken dönmelere ayaklarının üstüne durmaya başladı eli ayağı sürekli hareket halinde.
Sagol birsosum daridi badina insallahhhİnanmıyorum zeynom gelmiş
Cnm çok merak ettık seni nasılsın iyimisin. .bebisler doğmuş çok sevindim cnm seninde brbrklerinde iyi olmasına. .
Isimleride çok güzel teyzeleri yer onları. . Ben bıraktığın gibiyim Zeyno yerimde sayıyorum 😢😢😢 hala bi bebişim yok
zeynooo hoşgeldin canm bebişleri öp yerime annesiii yerim minik miniklerdir :)))
içimdeki boşluk gitgide ağırlaşıyor...memlekete gitmek istemiyorum aslında hiçbişe yapmak istemiyom çok iniş çıkışlı duygularım var bi sıra aman hayırlısı desemde bazen ağlama krizleri geliyor( sonumu hiç hayırlı görmüyorum böyle giderse ([/QUOTE)
Darisi badina ins.teyesi rabbim senunde yuzuny guldursun kycuguz teyzesi buyumeye calisiyoruz
Devlet Hastanesi nde Tamam'ı karşılanıyor diye biliyorum yalnismi biliyorum cnm ozeller katkı payı alıyor. . Ewt ya az buz para değil bu duruma bencede bo el atmali devlet. .
Bugün sinsice geldi Kırmızılar cnm sıkkın yine
benimkilerde okadar aluyordu aptamiki 1ay humanayi 1ay simdide sma kullaniyorum doktorum kafami karistiritor gep
Benimde sutum azalmis durumda ucunu emziremiyorum zaman yok sagip bolusuyorum gunde iji kez 30 cc aliyorlar oda azaldi zaten yemege bile zaman yok masallah pasaya kiz cirkin duruyor kiz kanimca pasa begenmezx
Sagol birsosum daridi badina insallahhh
Dualarimdasinizzzz benimkiler myvbarek hep sgliyor doktirlar moral bozsada sukur ysnimdalar
zeynooo hoşgeldin canm bebişleri öp yerime annesiii yerim minik miniklerdir :)))
içimdeki boşluk gitgide ağırlaşıyor...memlekete gitmek istemiyorum aslında hiçbişe yapmak istemiyom çok iniş çıkışlı duygularım var bi sıra aman hayırlısı desemde bazen ağlama krizleri geliyor( sonumu hiç hayırlı görmüyorum böyle giderse ([/QUOTE)
Darisi badina ins.teyesi rabbim senunde yuzuny guldursun kycuguz teyzesi buyumeye calisiyoruz
bol bol tahin helva ye boza iç çok iyi süt yapıyor bunlar tabi kilo alınıyor çok ama olsun şimdilik onu düşünmeyelim ilerde veriririz.. kilo alımları nasıl iyimi. kız yerim ben o minnakları niye beğenmesin paşam bayılır bayılır. merak ediyoruz ama foto isteriz:)
humana still tee için ben çok faydasını gördum sogan ve helvada var özellıkle sogan annem bana kavuruverıydu yumurtada kırıyodu içine öle yıyodum çok faydası oluyo denemek istersenız
işte ben ihtiyaç dışı şeyler alıyom :) Allah şifs versin sağlık için gitmiş çar çur olmamış canm en azından..
benimkilerde okadar aluyordu aptamiki 1ay humanayi 1ay simdide sma kullaniyorum doktorum kafami karistiritor gep
Benimde sutum azalmis durumda ucunu emziremiyorum zaman yok sagip bolusuyorum gunde iji kez 30 cc aliyorlar oda azaldi zaten yemege bile zaman yok masallah pasaya kiz cirkin duruyor kiz kanimca pasa begenmezx
Sagol birsosum daridi badina insallahhh
Dualarimdasinizzzz benimkiler myvbarek hep sgliyor doktirlar moral bozsada sukur ysnimdalar
içimdeki boşluk gitgide ağırlaşıyor...memlekete gitmek istemiyorum aslında hiçbişe yapmak istemiyom çok iniş çıkışlı duygularım var bi sıra aman hayırlısı desemde bazen ağlama krizleri geliyor( sonumu hiç hayırlı görmüyorum böyle giderse :
canım ya geldi demek kırmızılar üzülme lütfen zaten Eylül gibi tüp bebek tedavisi başlicaksın ozamana kadar kendiliğinden gelirse bal kaymak gelmezsede inşallah tedaviyle olucak bu dönemi relax geçir:)
Kuzum benim öyle böyle biriken para kaybolup gidiyor ortada bişey kalmıyor
Amin cnm benim kız çok özlemişim seni .. Sen moral bozma benim esimde çok küçük doğmuş 40 gün kaynanam eşimle ilhilenmis hep kimseye elletmemis sonrada Tosun olmuş seninkilerde olur inşallah. . Yardimcin varmı nsl bakıyorsun ucune birden
Ewt cnm dün geldi çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor. .
Ah gecirebilsem pazar memlekete gidiyoruz şimdi herkes sorup duracak arkamdan kısır diyecekler çok üzülüyorum. .
Sen nasılsın balım. .
Kızlar hepimizin kadir gecesi mübarek olsun dualarinizda bizleride unutmayın
Hepsini kullandim kullaniyordumds ilk ay sagdigimda vardi simdi hic yok denilecrk kadar az
Morslim bozuluyorr yemege icmeye bile zamn bulamiyorumki bence benimki beslenmekten kaynaklaniyr sogani deneyecemm aysegulum bakslim yarsyacakmiiii
Karanfiltossd kiz demek tas gibi oluyor helvayida deneyrcrm olmazsa pasays kiz miz yok gunde uc kez doyacaklari kadsr ciksa cok super olur azar azar vetmek istemiyirum kuzucuklards sute duskun bazen verdigimde cabuk bitiyor diye yanik yanik agliyorlar
insanların lafına hiç aldırış etme cnm süslen püslen gez dolaş çünkü etraf her daim söyleyecek laf bulur ben 4. yılımı bitirdim hamile kaldığımda banada çok söylediler hatta şimdi bile aman ha ara verme bak yine olmaz diyorlar daha yeni yeni doğum lohusalık psikolojisini atlatmışken..çok şükür iyiyim ben bütün günüm Muhammet le geçiyor teyzesi hep dua ediyoruz sana çabucak bi arkadaş gelsin diye:))
bunları yıyınce benımde öle oluyodu canım helva ve sogandan içim bunalmıştı stıll teeden 15 kutu faln içtım onunda faydası oldu sogan çiğken benımde mıdemı agrıtıyo pişince ıyı oluyoduevet cnm humana still hiip anne çayı lactamil anne sütü bunların hepsi çok etkili benim sütüm çok geç ve az geliyordu bunların hepsini kullandım şimdi çok şükür fazlasıyla yetiyor:)) soğanda çok süt yapıyor ama ben çok yiyemiyorum miğdeme dokunuyor.. bende ençok etkili olan helva yiyip üzerinede 1 bardak su içmek hele gece yapınca sabaha göğüslerim taş gibi uyanoyorım.
Hepsini kullandim kullaniyordumds ilk ay sagdigimda vardi simdi hic yok denilecrk kadar az
Morslim bozuluyorr yemege icmeye bile zamn bulamiyorumki bence benimki beslenmekten kaynaklaniyr sogani deneyecemm aysegulum bakslim yarsyacakmiiii
Karanfiltossd kiz demek tas gibi oluyor helvayida deneyrcrm olmazsa pasays kiz miz yok gunde uc kez doyacaklari kadsr ciksa cok super olur azar azar vetmek istemiyirum kuzucuklards sute duskun bazen verdigimde cabuk bitiyor diye yanik yanik agliyorlar
Insanin elinde olmuyor artık çok takar üzülür oldum benimde 4 seneye yanasti herkes bir sürü bişey soyliycek. . Çokta kilo aldım ne giydigim yakışıyor ne bişey her gören göbeği me tutup kaç aylık diyor 😢😢😢
Allah razı olsun cnm allah yavruna sağlıklı uzun ömür versin inşallah 😚😚😚
ah canım ya o gunlerımı hatırladım okuyunca insanlara o an dönup sanane dıyesım gelırdı inş. gececek canım
inşallaahh cnm benım
birsennn hamılemısın canım çok sevındım ya özelden msj yazmayı bılemedım bu cok karısık ne zamn ögrendın kac haftalık sonunda Allahım sana yavrunu gönderdı ınş sag saglımde kucagına almanı nasıp eder canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?