ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

aynnn öle wala inş olur bi gün bizde görürüz o günleri =)

su problemlerın bı cozumunu bulsak gorcez emınımde bı turlu tutturamıyoruz ıste bızmı becerıksızız yoksa bızım yumurtalardamı ıs yok anlamadım gıttı:D senın ne gıbı bı lsorunun var canım??

ne varsa kafana takılan sorabılırsın bende yenıyım sıtede ama doktora gıde gele nette arastıra arastıra bılmedıgım sey kalmadı:))))[/QUOTpeki sorayım o zmn drum bna iğneden bi gün önce ve igneden bi gün sonra sonrasındada gün asırı ilişkide bulunmamızı söledi ama hergün mü yapmak gerekio acaba

zeynoş bende bu yazı cıkıyo sendede mı aynı :34:Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

ne varsa kafana takılan sorabılırsın bende yenıyım sıtede ama doktora gıde gele nette arastıra arastıra bılmedıgım sey kalmadı:))))[/QUOTpeki sorayım o zmn drum bna iğneden bi gün önce ve igneden bi gün sonra sonrasındada gün asırı ilişkide bulunmamızı söledi ama hergün mü yapmak gerekio acaba

valla doktorum banada ıgneden 36 saat sonra ılıskı daha sonrada en az gunasırı dedı ama yapabılıyosanız hergun yapın dedı:))bızde ugrasıyoruz bakalım ıgneden sonra bos gecırmemeye calısıyoruz:)))

arkadaşlar çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyız..bilginiz var mı?

zeynoş bende bu yazı cıkıyo sendede mı aynı :34:Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun

yokkk kız bilmiyorumki bende tarihlere giriyorum ben doğmadan doğurmuş oluyorum offf gıcık oldum kullanıcı panelinden profile giriyrum

arkadaşlar çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyız..bilginiz var mı?

canım doktorumun bana sogledıgı kadarıyla muhtemel adet gununu beklemen gerekıyo.ıgneden sonra kullanman gereken bı ılac verdımı doktorun sana progesteron hormonu ıcın?? eger bole bı hap verdıyse hap bıtınce bı kac gun sonra test yapabılırsın..ınsallah guzel haberlerını alırız canım en kısa zamanda:)))

Back
X