bn aranıza yeni katıldım daha banda yardımcı olurmusunuzz
hoşgeldin canımmm yardımcı oluruz tabii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıstemek ne kelıme resmen cıldırıyoruz bebek dıye bı kavussak kuzularımıza daha ne ısterızkıııı![]()
:)) hic gulecegim yoktu oldu olacak 1453 yazaydin istanbulu fethetmeye yetisirdi evladin :))
aynnn öle wala inş olur bi gün bizde görürüz o günleri =)
ne varsa kafana takılan sorabılırsın bende yenıyım sıtede ama doktora gıde gele nette arastıra arastıra bılmedıgım sey kalmadı:))))[/QUOTpeki sorayım o zmn drum bna iğneden bi gün önce ve igneden bi gün sonra sonrasındada gün asırı ilişkide bulunmamızı söledi ama hergün mü yapmak gerekio acaba
neden yapamadın gıs hanı yapardın![]()
banada yapmıyolar ya neden olmuyo anlamadım bende![]()
ne varsa kafana takılan sorabılırsın bende yenıyım sıtede ama doktora gıde gele nette arastıra arastıra bılmedıgım sey kalmadı:))))[/QUOTpeki sorayım o zmn drum bna iğneden bi gün önce ve igneden bi gün sonra sonrasındada gün asırı ilişkide bulunmamızı söledi ama hergün mü yapmak gerekio acaba
valla doktorum banada ıgneden 36 saat sonra ılıskı daha sonrada en az gunasırı dedı ama yapabılıyosanız hergun yapın dedı:))bızde ugrasıyoruz bakalım ıgneden sonra bos gecırmemeye calısıyoruz:)))
Eve gidince bi bakayim yardimci olurum..
arkadaşlar çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyız..bilginiz var mı?
zeynoş bende bu yazı cıkıyo sendede mı aynıBu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun
14 gun faln olsun bı canım hatta gcebılır erken yyapma
arkadaşlar çatlama iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyız..bilginiz var mı?
ya banada ögret bennde yapcam![]()