ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

eklıyorum hemen lısteye senı canım..rabbım çabalarını boşa çıkartmaz inş. dua listemizde var yazıyor orda nelerı okudugumuz...1 meryem suresı 10 ayetel kursu 10 kenzul arş 10 ismi azam 10 hz zekerıyyanın duasını okuyup her hafta bı arkadasımıza dua edıyoruz...liste sırasına göre gılıyor bu hafta sıra bende dualar benım adıma okunup cuma gunu cuma saatı bagışlanıcak..yanı her hafta bı arkadasımız için okuyoruz canım
:34:

amın cok tesekkur ederım napalım bızde bole kendımızı avutmaya calısıyoruz:)))okumaya calısırım bende ınsallah tun dualarımız rabbımı bulurda bır an once kabul olur.burdan herkes tek tek mujdelı haberı verır:)))

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI:nazar:[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]KAÇ YILDIR BEBEK İSTİYOR[/TD]
[TD]ŞEHİR[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]
İĞNE
TARİHİ
[/TD]
[TD]
BAT
TARİHİ
[/TD]
[TD]​SONUÇ[/TD]
[TD]ARA
VERENLER
[/TD]
[TD]KAÇINCI İLAÇ DENEMESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brsn61:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]BİRSEN[/TD]
[TD]1.5 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]25 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]:50:[/TD]
[TD]2 ay ara verdi..[/TD]
[TD]3. KLOMEN 2.ÇATLATMAİĞNESİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bbbz:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]ZEYNOŞ[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​4.klomen 4.iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NAZARBONCUK35:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]ZEYNEP[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. DENEME[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]trnaysgl:nazar:[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]AYŞEGÜL[/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]manisa[/TD]
[TD]14 aralık[/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD]6. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]matarani:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ağrı[/TD]
[TD]16 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrvsmt:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]talhaaam:nazar:[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rochak:nazar:[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD]elazığ[/TD]
[TD]22 kasım[/TD]
[TD]5 aralık[/TD]
[TD]19 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynpe:nazar:[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]kütahya[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3. klomen 2 menegon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elmase:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]8 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gnshusna:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu_87:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]3 yıldır[/TD]
[TD]antalya[/TD]
[TD]30 kasım[/TD]
[TD]13 aralık[/TD]
[TD]​2 ocak[/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfereis:nazar:[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]phia:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]9 aydır[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]9 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]drita81:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1 yıldır[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk dneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]secills:nazar:[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]seçil[/TD]
[TD][/TD]
[TD]izmir[/TD]
[TD]3 aralık[/TD]
[TD]15 aralık[/TD]
[TD]31 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]1. klomen ve ovitrelle[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALPPİN:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]arabistan[/TD]
[TD]29 kasım[/TD]
[TD]​11 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:49::nazar::emir_bebek:[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevo24:nazar:[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 aydır[/TD]
[TD]istnbul[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22 aralık[/TD]
[TD]6 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelindemirci:nazar:[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]30 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD]​18 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arrrr:nazar:[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]27 aralık[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk aşılama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanurrrrr:nazar:[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14 aydır[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 aralık[/TD]
[TD]13 ocak[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 klomen 1 iğne[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetommmm:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin2020:nazar:[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2 yıldır
[/TD]
[TD]denizli
[/TD]
[TD]21 aralık
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21 ocak
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​ilk deneme
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bilglerini yenilemek isteyen veya listeye katılmak isteyen olursa haber versin
şekerlerr...
:51:

[TR]
[TD="align: center"]بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِارَّتْمَنِ ارَّتِيم
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]AYETEL
KÜRSÜ
(10ADET)
[/TD]
[TD]KENZÜL-ARŞ
(10ADET)
[/TD]
[TD]İSMİ AZAM
(10 ADET)
[/TD]
[TD]MERYEM
SURESİ
(1 ADET)
[/TD]
[TD]HZ.
ZEKERIYANIN
DUASI (10 ADET)
[/TD]
[TD]oKUNANLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]bbbz:92:[/TD]
[TD]10 ADET OKUNDU[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 ADET OKUNDU[/TD]
[TD]1 ADET OKUNDU[/TD]
[TD]​10 ADET OOKUNDU[/TD]
[TD]okunup bağışlandı..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen[/TD]
[TD]brsn61:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hatice[/TD]
[TD]talhaaam:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pınar[/TD]
[TD]matarani:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burcu[/TD]
[TD]burcu_87:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alime[/TD]
[TD]zynepe:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nuray[/TD]
[TD]elmase:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşegül[/TD]
[TD]trnaysgl:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynep[/TD]
[TD]nazarboncuk35:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze[/TD]
[TD]sega33:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]arrrr:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevanur[/TD]
[TD]MEVANURRRR:92:[/TD]
[TD]10 tane okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]​1 tane okundu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]bebetommmm:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelin
[/TD]
[TD]pelin2020:92:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

​kızlar listemizi oluşturmaya başladım..boşlukları beraber doldururuz..yalnız isimlerimizi yazıyorum sizde söyleyınkı isimlerimizle birb irimize dua edelim..rabbim sesimizi duyar inş.

Ben bebisime degil koca gobisime aldim giz :9: ins.canim ogunleride gorwceksiniz

Insallah canim sizlerede nasip olur yakin zamanda ozaman acisini cikarirsiniz..

inşallahh canımmm..ayy hemde ne acısını cıkarıcam varya...herşeye heves eder oldum hergun başka gıycem çıkarcam hele bebek kıyafetlerıne deli oluyrumm deliiiii
:52:

bırsencım ben baslayamadım ya annem falan var yarın baslıcam belkı bugun baslayabılırım ama baslayamazsam yarına okurum canım:34:

sorun değil canım bende başlamadım daha cumaya kadar zamanımız var nasıl olsa...kızlarr bu arada içten dua edinn rabbim hepimizin sesini duyar inş.

amın cok tesekkur ederım napalım bızde bole kendımızı avutmaya calısıyoruz:)))okumaya calısırım bende ınsallah tun dualarımız rabbımı bulurda bır an once kabul olur.burdan herkes tek tek mujdelı haberı verır:)))

​rica ederim canım...inş. canım şimdiye kadar 2 hamiş çıkardık çok mutluyuz her ay böyle 2 hmiş çıkartsak hepimiz hamile oluruz inş. dualarımız hep birbirimizi için..

inşallahh canımmm..ayy hemde ne acısını cıkarıcam varya...herşeye heves eder oldum hergun başka gıycem çıkarcam hele bebek kıyafetlerıne deli oluyrumm deliiiii
:52:

sorun değil canım bende başlamadım daha cumaya kadar zamanımız var nasıl olsa...kızlarr bu arada içten dua edinn rabbim hepimizin sesini duyar inş.

​rica ederim canım...inş. canım şimdiye kadar 2 hamiş çıkardık çok mutluyuz her ay böyle 2 hmiş çıkartsak hepimiz hamile oluruz inş. dualarımız hep birbirimizi için..

demekkı herkes aynı durumda:))bende alısverıs yaparken kendımı bır anda ya bebk reyonunda yada hamıle reyonunda buluyorum:)) ayda 2 hamıle yılda 24 hamıle demek ne guzel yaa herkesın ınsallah ıyı haberlerını alırız.ama gunlerde gecmıyo gel artık 21 ocak gelll:)))

kızlar aranızda ruyalar hakkında bılgısı olan varmı gecenlerde gordugum bı ruya varda yıne bebekle alakalı tabı:))) ne anlama gelıyo cok merak ettım????

kızlar aranızda ruyalar hakkında bılgısı olan varmı gecenlerde gordugum bı ruya varda yıne bebekle alakalı tabı:))) ne anlama gelıyo cok merak ettım????

valla canım aylardır ruyamda bbek göruyorum emzırıyorum ama gercek olmuyo galıba cok duşşundugumuz için böyle ruyalarımızda göruyoruz daha gecen gun ruyamda gördum

demekkı herkes aynı durumda:))bende alısverıs yaparken kendımı bır anda ya bebk reyonunda yada hamıle reyonunda buluyorum:)) ayda 2 hamıle yılda 24 hamıle demek ne guzel yaa herkesın ınsallah ıyı haberlerını alırız.ama gunlerde gecmıyo gel artık 21 ocak gelll:)))

aynen aynen bende hep bebek reyonunda buluyorum kendımı yada hamıle kıyafetlerı hep gözüme batıor..bazen ben hıc gıyemıycekmısım gıbı gelıyorr
:31:efet yaa süperr olurr her ay bi hamişimiz çıksında allahın ıznıyle neşemiz yerine gelsin..bu arada sende ne sorun vardı tatlım?

walla bende öyle kaç aydır rüyasız tek günüm yok sanırım bilinçaltımız bize oyun oynuyor..anlat bakalım rüyani hayra cıksın inş.

aynen aynen bende hep bebek reyonunda buluyorum kendımı yada hamıle kıyafetlerı hep gözüme batıor..bazen ben hıc gıyemıycekmısım gıbı gelıyorr
:31:efet yaa süperr olurr her ay bi hamişimiz çıksında allahın ıznıyle neşemiz yerine gelsin..bu arada sende ne sorun vardı tatlım?

walla bende öyle kaç aydır rüyasız tek günüm yok sanırım bilinçaltımız bize oyun oynuyor..anlat bakalım rüyani hayra cıksın inş.

bendekı sorun polıkıstık over yanı yumurtalıklarım tembel ama bakalım bu ay bı suru ıgne ve ılaclarla 7 yumurtam olusmus sonuca ulasabılcekmıyız bakıcaz artık.
ya ruyamda tabıkıde hamıleydım:) ama ısın garıp tarafı doktora gıdıyorum normalde doktorum erkek ama ruyamdakı doktor kadındı.ultrasonda bakıyo ve ben bebegın 3 yasındakı halını goruyorum ve resmen kayınvalıdemın kopyası cocuk ve bana ole bı guluyokı anlatamam cok mutlu oldugu her halınden bellıydı.ama en cok sasırdıgım seyse doktor bebegın ısmıne nagıhan dıyo bu ısmı degıl aklımdan gecırmek duymuslugum bıle yok.gozumun onunden hıc gıtmıyo o ruya.uyanınca esıme anlattım ruyamı oda hemen nagıhan ısmının anlamına baktı netten beklenmedık bı sekılde ansızın ortaya cıkan demekmıs:))) allahım hayırlara cıkarsın ınsallah:)))
ama bılıncaltımın bana bı oyunuysa baslarım onun gıbı bılıncaltına resmen psıkolojımı bozuyo:(((

Son düzenleme:
bendekı sorun polıkıstık over yanı yumurtalıklarım tembel ama bakalım bu ay bı suru ıgne ve ılaclarla 7 yumurtam olusmus sonuca ulasabılcekmıyız bakıcaz artık.
ya ruyamda tabıkıde hamıleydım:) ama ısın garıp tarafı doktora gıdıyorum normalde doktorum erkek ama ruyamdakı doktor kadındı.ultrasonda bakıyo ve ben bebegın 3 yasındakı halını goruyorum ve resmen kayınvalıdemın kopyası cocuk ve bana ole bı guluyokı anlatamam cok mutlu oldugu her halınden bellıydı.ama en cok sasırdıgım seyse doktor bebegın ısmıne nagıhan dıyo bu ısmı degıl aklımdan gecırmek duymuslugum bıle yok.gozumun onunden hıc gıtmıyo o ruya.uyanınca esıme anlattım ruyamı oda hemen nagıhan ısmının anlamına baktı netten beklenmedık bı sekılde ansızın ortaya cıkan demekmıs:))) allahım hayırlara cıkarsın ınsallah:)))
ama bılıncaltımın bana bı oyunuysa baslarım onun gıbı bılıncaltına resmen psıkolojımı bozuyo:(((

​bende benzer bir sürü rüya görürüm ama hergün görürüm..hergün görürmüsün sen..çok nadir rüya görüyosan gerçek olabılır ki inş. rüyan gerçek olur caanım...bak ne guzel bır suru yumurtan olmuş inş. bi tanesi dölleniverir..

kızlar bu ruyaları bende cok görüyorum hatta o kadar gercekcıydı kı uyandıgımda yanımda bebegımı aradım ruya oldugunu anlayınca aglamaktan gözlerım şişti resmen ya:50:

​bende benzer bir sürü rüya görürüm ama hergün görürüm..hergün görürmüsün sen..çok nadir rüya görüyosan gerçek olabılır ki inş. rüyan gerçek olur caanım...bak ne guzel bır suru yumurtan olmuş inş. bi tanesi dölleniverir..

ya ben cok fazla ruya gormem gorsem bıle ya alakasız olur yada hatırlamam ama cok garıptırkı barız bı sekılde hatırlıyorum ruyamı.bakıcaz artık bı suru yumurtanın faydası olcakmı dıye ama pekde umudum yok bu ay sankı en azından ıcımdekı ses cok heveslenme yıne herzamankı gıbı negatıf sonuc alcaksın dıyo..
pekı sende ne gıbı bı sorun var??

ya ben cok fazla ruya gormem gorsem bıle ya alakasız olur yada hatırlamam ama cok garıptırkı barız bı sekılde hatırlıyorum ruyamı.bakıcaz artık bı suru yumurtanın faydası olcakmı dıye ama pekde umudum yok bu ay sankı en azından ıcımdekı ses cok heveslenme yıne herzamankı gıbı negatıf sonuc alcaksın dıyo..
pekı sende ne gıbı bı sorun var??

​hmm ozaman gerçek olabilir rüyan canım..herzaman görmüyosanben her zaman gordugum ıcın bılınc altımın bana oynadı oyun dıyorum..inş. faydası olur canım çatlatma iğnesi oldunmu yumurtaların kaç mm di...benimde sol tüpüm tıkalı canım..tek tüple şansımı deniyordum geçen ay benımde 2 tane olmuştu bırı sağda bırı solda ondan öncekı ay 3 tane sağda olmuştu yıne olmadı..olmayınca olmuyor..bende ara verdim tedavıye..doktor 2-3 ay gelme kafanı rahatlat dedi..

​hmm ozaman gerçek olabilir rüyan canım..herzaman görmüyosanben her zaman gordugum ıcın bılınc altımın bana oynadı oyun dıyorum..inş. faydası olur canım çatlatma iğnesi oldunmu yumurtaların kaç mm di...benimde sol tüpüm tıkalı canım..tek tüple şansımı deniyordum geçen ay benımde 2 tane olmuştu bırı sağda bırı solda ondan öncekı ay 3 tane sağda olmuştu yıne olmadı..olmayınca olmuyor..bende ara verdim tedavıye..doktor 2-3 ay gelme kafanı rahatlat dedi..

ınsallah faydası olur dıyorum ama ısın acıgı ıcımde ufacık bıle bı umut yok.evet catlatma ıgnemı ayın 2sınde oldum ama sankı bosuna ugrasıyomusuz gıbı.allahtan ıkı tupun tıkalı degıl ona dua et pekı doktorun hıc bı tedavı yontemı onermedımı tıkalı olması ıcın.bende ole bı badıre atlattım.2 defa hsg cekılmıstım ılkını uyutmadan yaptılar ılac ıstedıgımız gıbı yayılmadı ama buyuk ıhtımalle pko dan kaynaklanan bı durum deyıp gonderdıler.aynı sonucu 2 ay sonra sımdıkı doktoruma gosterdım adam sok oldu senı nasıl bı sorun yok deyıp gonderdıler senın 2tupunde agır tıkalı senın bu sonuclara gore hemen amelıyat olup tup bebege baslaman lazım normal yollarla hamıle kalma ıhtımalın hıc yok dedı.ıkıncı hsgyı ıstedık bızde.sımdıkı doktorum cektı onuda anestezı altında ama cok sukur bısey cıkmadı buyuk ıhtımalle ya agrıdan kendını sıkınca spazm olustu yada tıkanıklık vardıda ben cok basınclı uygulayınca acıldı dedı.ama tuplerın tıkalı olması cok berbat bı durum.o duyguyu 2 gunde olsa bende yasadım.ama sukur senın sadece 1 tanesı tıkalı ımkansız olmasından ıyıdır:))

Back
X