Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burcu görmüyonmu yavrum elinde kaşık beni bekliyo neresi kız o erkek canım eeerrrkeek bu arada bebettt çokmu küçktüüü kızz
kızlar bende dr.gidecem bugün bakalım ikizlrimmm nasıl bitanesinide son anda farkettik meğer ikizmişşşşşş
Bugun kantesti yap icin rahatlasin ben tam adet gununde yapmistim kantahlili cikmisti
günaydın bacılar bende takvime göre regl olmam gereken gün bugun ama bende bişeycik yok daha çok şükür inş.olmazdadir normalde 2-3 gün once muhakak olurum 3 gündür beyaz bi akıntım var bide göğüslerimde ağrı başkada bişeycik yok 4.kullanımdan sonra klomen ilk defa işe yaradı heralde hemde iğnesiz allahım bu nasıl çelişki hem çok umutluyum hem umutsuz
inşallah hamılesındır canım bı test yapsana yada kan test![]()
Canim beklemedeyim ne zaman test yapsam
stleri sonucu hep husran suan belimde bacaklarimda acayip bi sizi var galiba kirmizilari yine gorcem gibi butun heycanim sevincim icimde kaldi
slm canım nasılsın![]()
iyiyimm işte kuzumm ne ka güzel olmuşsunuz siz hamülük hamülük![]()
anammmm buneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
2 gün girmedim topıc hamilelerlee dolmuşş taşmış....
essahtann hamüş sandım sizii nee sevindimm yafff delüleeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr![]()
ah keşke gercek olsaydı canım ya ama nerde nasılsın bayadır gırmıyosun![]()
inşallahh bigün gerçekte olucak tatlım...hafta sonu yoktum gezmeelerdeydım giremedim...amma kaynatmıssınız yınee oku oku bıtıremedımsen nasılsın tatlım
![]()
inşaallah gercek olur tatlım iyiyim bende canım gun sayıyorum ssen nasılsın![]()