adet olana kadar dursun silimcem zaten banada guzel geldı valla canım ya minik kuşum napıyo uyuyomu![]()
içime silmicen gibi doğuyo tatlım çok yakışmış bu takvim sana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adet olana kadar dursun silimcem zaten banada guzel geldı valla canım ya minik kuşum napıyo uyuyomu![]()
nasıl huysuz mu agladımı ya kıyamam yazık ya![]()
içime silmicen gibi doğuyo tatlım çok yakışmış bu takvim sana![]()
bi bacağı hiç acımadı ağlamadı güldü bile öbürü yaktı baya biraz ağladı sustu ii öle huysuz değil ebe birsürü tarif verdi akşama muhallebi yicek tatlım![]()
​eklerim canım 2 liste içinde tam bilgilerinizi verin kızlar...
valla yazık ya acımıştır banada yapıversene bende yıyyım tatlım![]()
isim zeynep 20 aylık evliyim klomen tedavisinin ikici ayındayım 25 ocakta sonucu belli olacak ilk ay olmadı nasip değilmiş... inşş herkese bi an önce RAbbim nasip eder
​eklerim canım 2 liste içinde tam bilgilerinizi verin kızlar...
amin canım inşallah herke kavuşur bebgıne![]()
bu ay ilk kez klomen ve catlatma iğnesine basladım.iğnemi ctesi oldum.bazılarında akıntı oluyrmus ama bende hiç olmadı nerdeyse.umarım sorun cıkmaz.
ya listede ben niye yokum![]()
ıyı aksamlar kızlar yenı oturdum yaa yerıme yemektı vs. bır de hıc usenmeden işten geldikten sonra yaprak sarması yaptım küçük tencere bır yedık kı patlayacaz sımdı:))))
kızlar persembe doktora gıdıyorum yanı ovıtrelleden sonra 11. gun gıdıyorum. bır de ıgneden sonra sadece 2 kez ılıskı oldu umraım tutmustur acaba bellı olur mu sızce tutup tutmadıgı?
O kasigi bence obur olup yemek bekledigi icin bekliyor olmasin canim
Evet cok minik daha yuvarlak minik kesecik... esim arabada bekledi ufak keseymis didim..
Ne kesesi diyo banapara kesesi dedim bende
alem adam vesselam..
kız sen gerçekten hamişmisin anladım hemen cevp bekliyom şakamı gerçekmi