ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

bi bacağı hiç acımadı ağlamadı güldü bile öbürü yaktı baya biraz ağladı sustu ii öle huysuz değil ebe birsürü tarif verdi akşama muhallebi yicek tatlım:56:

valla yazık ya acımıştır banada yapıversene bende yıyyım tatlım:1::1::1:

bu ay ilk kez klomen ve catlatma iğnesine basladım.iğnemi ctesi oldum.bazılarında akıntı oluyrmus ama bende hiç olmadı nerdeyse.umarım sorun cıkmaz.

bu ay ilk kez klomen ve catlatma iğnesine basladım.iğnemi ctesi oldum.bazılarında akıntı oluyrmus ama bende hiç olmadı nerdeyse.umarım sorun cıkmaz.

hayırlı olsun canım belırtılere takılma her ay benım az olurdu bazen olmazdı ama yıne yumurtalarım catlıyodu bu ay cok fazla oldu bakalım gunumu beklıyorum haftaya bugun yada salı beklıyorum inşallah gelmez:34:

ıyı aksamlar kızlar yenı oturdum yaa yerıme yemektı vs. bır de hıc usenmeden işten geldikten sonra yaprak sarması yaptım küçük tencere bır yedık kı patlayacaz sımdı:))))

kızlar persembe doktora gıdıyorum yanı ovıtrelleden sonra 11. gun gıdıyorum. bır de ıgneden sonra sadece 2 kez ılıskı oldu umraım tutmustur acaba bellı olur mu sızce tutup tutmadıgı?

selam kızlarrrrrr geldim yoksunuz nerdesinizzzzzzzzzzzzzz ooo döktürmüşsünüzz bensiz hemde

ıyı aksamlar kızlar yenı oturdum yaa yerıme yemektı vs. bır de hıc usenmeden işten geldikten sonra yaprak sarması yaptım küçük tencere bır yedık kı patlayacaz sımdı:))))

kızlar persembe doktora gıdıyorum yanı ovıtrelleden sonra 11. gun gıdıyorum. bır de ıgneden sonra sadece 2 kez ılıskı oldu umraım tutmustur acaba bellı olur mu sızce tutup tutmadıgı?

yok canım olmaz ama erken dölenme oldumu kanda çıkar diye biliyorum ama sen 3 gün daha bekle afiyet olsunnn canım

biiiirssseeeennnn duaları 10ar kez okudum meryem süresini bi kez kenzül arşıda yarın bitirecem
okuyun kızlar diğer arkadaşlara geçelim yaaa sonra yine dualara başlarız bu sefer selavatı şerifleri okuruz

kızar bu arada nuray hamile olduğumu sanmışşş ha haaa çok mutlu oldum ikizlerime inanmışşş sizde inanmıyosunuz dimi ama gerçk

O kasigi bence obur olup yemek bekledigi icin bekliyor olmasin canim :9:
Evet cok minik daha yuvarlak minik kesecik... esim arabada bekledi ufak keseymis didim..
Ne kesesi diyo bana :9: para kesesi dedim bende :9: alem adam vesselam..

kızzz çok güldüm vala bu arada enişte bilmiyomuş öyle para kesesi felan diyemezsin ona obur değil bi kere sizin bu beni kıskanmalarınızdan bilmiyorum ne olacak halim

Back
X