ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

canım hayatının anlamı ile 3yıl 5ayınız olmş bu süre içinde hep istedinizmi yoksa korundunuzmu

biliyorum canım biz nazara geldik inş.bu sefer hayırlı haberlr verirsin kız geçen açtım b,izim topiği kimsecikler yok vala sende başka tarafa yazıyodun dedim girsem burda ne işin var gel bizim topiğede vazgeçtim komşuya gitmişsin diye birsey demedim hepimiz komşularımızı ziaret edebilrz gün boyunca değil amaaaaa

yok cnm 2yıldır istiyoruz bebek ama yaklasık 6 aydyr gidiyoruz doktorlara 2.klomen 3. ovitrellem bu ayki :D inş artk son olurr bebek gelsin istiyorum :16::16:

deseydn gelirdim tatlım:54:ama sende gel kız burda kimse yokken o topikte cok ii güzel gırıgır samata :1::1:

bu yazıyı okuyan esgeçmesin rica ederim sayın arkadaşlar gelecek aya aşılamamı yapayım tekrar yoksa dr.dediği gibi klomn ovitrelle tedavisimi olsam aşılamadan sonra umurtamn biri çatlamamştı gerçi diğerindnde birşey olmadı bu arada dr.iğne tedavisi yani klomeni 2.adet günümde verecek bi değişiklik yapacak ne diyosunuz arkadaşlar sizce hangisiiii

bence klomeni bırak, aşılama öncesi 2, 3 kez iğneler ve ovitrelleyi dene sonra aşılamaya geçersin.. inşallah gerek kalmaz canım

bu yazıyı okuyan esgeçmesin rica ederim sayın arkadaşlar gelecek aya aşılamamı yapayım tekrar yoksa dr.dediği gibi klomn ovitrelle tedavisimi olsam aşılamadan sonra umurtamn biri çatlamamştı gerçi diğerindnde birşey olmadı bu arada dr.iğne tedavisi yani klomeni 2.adet günümde verecek bi değişiklik yapacak ne diyosunuz arkadaşlar sizce hangisiiii

Canim bence doktorun ne diyosa onu uygula sonucta doktor bu yillarca dirsek curutmusler vardir bi bildigi

kızlarrrrrrrrr nasılsın cok gıremıyorum ozledım sızı evdekı nette sorun var oyuzdennn:(

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız bugun adetten sonrakı 17. gunum ama degerlendırme yapamadık cunku hastayım antıbıyotık tedavısı oluyorum bu durumda hıc calısmadık bu ay. zaten su an tatıldeyız annemlerde zor olacaktı:)önümüzdekı ay hsg ve sperm testı yaptıracagız artık o zamana calısmalar baslar. bu arada 1 aydır calısma yapmamısız ovıtrelleden sonra o tedavıden sonra yapmadık calısma sperm testı yanlıs sonuc verır mı ? 10 gune hasta olurum calısmalara baslarız

1 tanede değil bir kaç tane ee ne yapıcaksın aynı gün 2 tane yutma sonraki günler yut istersen unuttuklarını

sadece 2 gun unuttum canım ya oda ust uste degıl zaten bır haafta faln arası var o kadardan zarar gelmez herhalde bıttı zaten hapım bı kac tane var

canlar merhaba yarıyıl tatili işte çok giremedim buralara ama sevindirici bir haber yok sanırım henüz:S

benm yumurta bugun 20 mm idi çatlama iğnesi oldum ..ama birtanecik yumurtam varmış bu ayda yine ümidim gitti:)

geçen haftai duayı okudum bu haftada okuyacağım inşllh

canlar merhaba yarıyıl tatili işte çok giremedim buralara ama sevindirici bir haber yok sanırım henüz:S

benm yumurta bugun 20 mm idi çatlama iğnesi oldum ..ama birtanecik yumurtam varmış bu ayda yine ümidim gitti:)

hoşgeldın canım artık kımse gırmıyo topiğmize herkes boşladıı hayırlısı canım ya belkı bu ay tutar benım gunum az kaldı ama zatn dogum kontrol hapı kullndım yumurtam catlamamış dıe o yuzden hamışımız yok yanı

hayırlı olsun yeni tedavin, sanki yumurtamız çok olunca farklımı oluyo canım ya ümidini yitirme inşallah tutar

Back
X