Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynoş benım çıkmam gerekıo kocacım gelmek üzere ona mama hazırlıcam![]()
belkı deyıpte içiyoruz zaten canım ya napalım gıttıgı yere kadar içerız
herkese hayırlı cumalar dualarım tamam allah kabul eder inşallah liste güncellenmez olmuş birsencim
benim belirtilerim başladı3 gündür göğüslerim ağrıyo bu gün hiç el değmiyo birde bugün karnımda ağrılar oluyo bir sağ tarafta bir sol tarafta belime vuruyo bende bu ayda bişe yok kaynanayı da hastaneye yatırdık oda burda eşim ona çok koşuşturuyo belki bu ay yine ara veririz canım sıkkın bugün kötü psikolojiyle uyandım halbuki dün sevgililer gününden ötürü çooook güzel bir gündü
ooooooooffffffffffffffff![]()
üzülme canım belkı hamılesındır onun belırtısıdır
sanki böylede hep kendimizi kandırıyoruz değilim
bende reglimi bekliyorum klomene baslayacam bitincede iğne yapılacak dualarınız bekliyorum en kısa zamanda hepimizin dilediği olur inşallah
Esmacım bana özelden yazmışsın bende sana yazdım ama hakkım yokmuş özelden atmaya o yüzden gelmedi.Biz 4 ay denedik olmayınca tetirgin oldum özele gittim hormanlarıma baktı tahlil yaparak fsh yumurtlamaya baktı adetlerim de düzenliydi testlerde iyi çıkınca dr. klomen vercem dedi hızlandırmak için en son ocağın 12 sinde adet oldum 5 günü klomene başladım günde 2 tane sabah akşam aynı saatlerde almaya dikkat ettim 12 günü gel yumurtalarına bakalım varmı yokmu diye ilacın son günü ve sonraki 3 gün ilişki yasak dedi 12 günümde 23 ocaktı gittim biri 20 diğeri 16m lik yumurtalarım oluşmuştu dr. vücudun gayet iyi cevap vermiş dedi çatlatma iğnesine gerek duymadı ilişki günleri verdi 24 25 27 29 31 ocak ve 2 şubat ilişki günlerine uyduk Allahıma şükürler olsun ki Allahım bize nasip etti umarım bekleyen herkeze nasip eder.Sanada burdan yazmak zorunda kaldım umarım yardımcı olabilmişimdir canım sevgiler...
yaaa ben girince burda konuşcak dertleşcek kimse niye olmuyor yaaaa zaten sivastada yanlızım kimsem yok artık burdanda çoookkkk sıkıldım istanbulu özledim ailemi özledim şu 1,5 sene geçsin artıııkkk bebişim olsa ha hamileyim ha doğdu ha şu kadar oldu gazıydı beziydi biterdi şu seneler
niyeeee bu gün böyleeeyiiimmm allahım
Esmacım bana özelden yazmışsın bende sana yazdım ama hakkım yokmuş özelden atmaya o yüzden gelmedi.Biz 4 ay denedik olmayınca tetirgin oldum özele gittim hormanlarıma baktı tahlil yaparak fsh yumurtlamaya baktı adetlerim de düzenliydi testlerde iyi çıkınca dr. klomen vercem dedi hızlandırmak için en son ocağın 12 sinde adet oldum 5 günü klomene başladım günde 2 tane sabah akşam aynı saatlerde almaya dikkat ettim 12 günü gel yumurtalarına bakalım varmı yokmu diye ilacın son günü ve sonraki 3 gün ilişki yasak dedi 12 günümde 23 ocaktı gittim biri 20 diğeri 16m lik yumurtalarım oluşmuştu dr. vücudun gayet iyi cevap vermiş dedi çatlatma iğnesine gerek duymadı ilişki günleri verdi 24 25 27 29 31 ocak ve 2 şubat ilişki günlerine uyduk Allahıma şükürler olsun ki Allahım bize nasip etti umarım bekleyen herkeze nasip eder.Sanada burdan yazmak zorunda kaldım umarım yardımcı olabilmişimdir canım sevgiler...