ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

kızlar bu ayda başarısız adet oldum bu gece umutlar diğer aya aktarıldı =( :26:

herkese selam nasılsınız? geçmişi okumadım daha sonra göz atarım benim doğum kontrol hapı bitti adetimin gelmesini bekliyorum hatta dün leke gibi bişey geldi onun için meryem suresini okuyamadım devamı gelmezse birazdan okurum öteki dualar tamam hepimizin cuması mübarek olsun :16:

hayırlı cumalar herkese dualarımı okudum Allah kabul etsin inşallah.

Günaydın canocanlar kimsecikler yok yine rabbim şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim hepimize bir sürü hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin demiyenin dili şişsin:16: :16: :16: :16:aminnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlar bu ay bende klomen+çatlatma iğnesi vurdum benide listeye eklermisiniz

herkese hayırlı cumalar dualarım tamam allah kabul eder inşallah liste güncellenmez olmuş birsencim

benim belirtilerim başladı :50::50::50::50::50::50::50::50:3 gündür göğüslerim ağrıyo bu gün hiç el değmiyo birde bugün karnımda ağrılar oluyo bir sağ tarafta bir sol tarafta belime vuruyo bende bu ayda bişe yok kaynanayı da hastaneye yatırdık oda burda eşim ona çok koşuşturuyo belki bu ay yine ara veririz canım sıkkın bugün kötü psikolojiyle uyandım halbuki dün sevgililer gününden ötürü çooook güzel bir gündü

ooooooooffffffffffffffff :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

herkese hayırlı cumalar dualarım tamam allah kabul eder inşallah liste güncellenmez olmuş birsencim

benim belirtilerim başladı :50::50::50::50::50::50::50::50:3 gündür göğüslerim ağrıyo bu gün hiç el değmiyo birde bugün karnımda ağrılar oluyo bir sağ tarafta bir sol tarafta belime vuruyo bende bu ayda bişe yok kaynanayı da hastaneye yatırdık oda burda eşim ona çok koşuşturuyo belki bu ay yine ara veririz canım sıkkın bugün kötü psikolojiyle uyandım halbuki dün sevgililer gününden ötürü çooook güzel bir gündü

ooooooooffffffffffffffff :43::43::43::43::43::43::43::43::43:

üzülme canım belkı hamılesındır onun belırtısıdır

yaaa ben girince burda konuşcak dertleşcek kimse niye olmuyor yaaaa zaten sivastada yanlızım kimsem yok artık burdanda çoookkkk sıkıldım istanbulu özledim ailemi özledim şu 1,5 sene geçsin artıııkkk bebişim olsa ha hamileyim ha doğdu ha şu kadar oldu gazıydı beziydi biterdi şu seneler

niyeeee bu gün böyleeeyiiimmm allahım

bende reglimi bekliyorum klomene baslayacam bitincede iğne yapılacak dualarınız bekliyorum en kısa zamanda hepimizin dilediği olur inşallah

Esmacım bana özelden yazmışsın bende sana yazdım ama hakkım yokmuş özelden atmaya o yüzden gelmedi.Biz 4 ay denedik olmayınca tetirgin oldum özele gittim hormanlarıma baktı tahlil yaparak fsh yumurtlamaya baktı adetlerim de düzenliydi testlerde iyi çıkınca dr. klomen vercem dedi hızlandırmak için en son ocağın 12 sinde adet oldum 5 günü klomene başladım günde 2 tane sabah akşam aynı saatlerde almaya dikkat ettim 12 günü gel yumurtalarına bakalım varmı yokmu diye ilacın son günü ve sonraki 3 gün ilişki yasak dedi 12 günümde 23 ocaktı gittim biri 20 diğeri 16m lik yumurtalarım oluşmuştu dr. vücudun gayet iyi cevap vermiş dedi çatlatma iğnesine gerek duymadı ilişki günleri verdi 24 25 27 29 31 ocak ve 2 şubat ilişki günlerine uyduk Allahıma şükürler olsun ki Allahım bize nasip etti umarım bekleyen herkeze nasip eder.Sanada burdan yazmak zorunda kaldım umarım yardımcı olabilmişimdir canım sevgiler...

Esmacım bana özelden yazmışsın bende sana yazdım ama hakkım yokmuş özelden atmaya o yüzden gelmedi.Biz 4 ay denedik olmayınca tetirgin oldum özele gittim hormanlarıma baktı tahlil yaparak fsh yumurtlamaya baktı adetlerim de düzenliydi testlerde iyi çıkınca dr. klomen vercem dedi hızlandırmak için en son ocağın 12 sinde adet oldum 5 günü klomene başladım günde 2 tane sabah akşam aynı saatlerde almaya dikkat ettim 12 günü gel yumurtalarına bakalım varmı yokmu diye ilacın son günü ve sonraki 3 gün ilişki yasak dedi 12 günümde 23 ocaktı gittim biri 20 diğeri 16m lik yumurtalarım oluşmuştu dr. vücudun gayet iyi cevap vermiş dedi çatlatma iğnesine gerek duymadı ilişki günleri verdi 24 25 27 29 31 ocak ve 2 şubat ilişki günlerine uyduk Allahıma şükürler olsun ki Allahım bize nasip etti umarım bekleyen herkeze nasip eder.Sanada burdan yazmak zorunda kaldım umarım yardımcı olabilmişimdir canım sevgiler...

hayırlı olsun canım doktorun ne çok gün önermiş bize sadece gün aşırı 3 kez ilişki öneriyo ama biz çatlatma iğnesi kullanıyoruz ondandır belki:44:

yaaa ben girince burda konuşcak dertleşcek kimse niye olmuyor yaaaa zaten sivastada yanlızım kimsem yok artık burdanda çoookkkk sıkıldım istanbulu özledim ailemi özledim şu 1,5 sene geçsin artıııkkk bebişim olsa ha hamileyim ha doğdu ha şu kadar oldu gazıydı beziydi biterdi şu seneler

niyeeee bu gün böyleeeyiiimmm allahım

bazen bende de bu duygular hatta çoğunlukla bu duygular içerisindeyim canımcım ama takdiri ilahi elden bişey gelmiyo süt kokmak istiyorum artık kaka olsun ellerim üstüme başıma her yerime kussun istiyorum başkasında ark.görünce içimin cız ettiğini hatta tereyağı gibi eridiğimi hissediyorum ama sonuç hep hüsran bi gn bende anne olabilirmiyim acaba yavrumu kucağıma alıp öpüp sarılırmıyım kokusunu içimeçeksem doya doya hiç zannetmiyorum ben bu duyguları hiç yaşıyamıycam bazen acıyorum kendime hemde çok ahhhhhhhh ahhhhhhhhh bu nasıl bi duygu allahım yaktın yüreğimi be bacım beni benden alıp götürdün yine

offf offf ben efkarlıdım site daha da efkarlıymış....hayalini kurmak bile o kadar mutlu ediyoki gerçegi ne mutlu ederdi bizi kimbilir rabbim hayırlısıyla versin bizede inşallah...umudumuz devam kızlar sıkılmak yok bize bu ay hepimiz hamiş kalırız inşallah

cok tesekür ederim cevabınız için allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Back
X