ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

ya benim birde şu inancım var bazen dr.elide insana şans getirir yoksa tedaviler hep aynı

doktor elini bilmemde canım vakti saati geldiğinde allah seni yönlendiriyo zaten gideceğin doktora ama doktor değiştirmekte fayda var ben kaçtane değiştirdim

belirtim var canım 5 gündür göğüslerim ağrıyo cuma günü aşırı sancım oldu adet te olmayınca ümitlenip test yaptım 15. günde ama bişey çıkmadı bende genelde18. gün oluyorum bende de bişey yok yani anlıycağın ama işte ağrıya takıldım bel ve karın ağrısı aynı adet sancısı gibi hayırlısı

inşAllah tutunduğu için o sancıları çekmişsindir canım benim umarım şuan kılınan namazlar hürmetine hayırlı haberlerle gelirsin sen ve burdaki tüm arkadaşlarımız inşAllah

bende kullanıyrum canım günde kaç kez içiyosun hayıtı

canım bana annem hap olarak gönderdi suyuda var ama içemedim çok tuhaftı hap şekli çıkınca almış Rabbim bin kere razı olsun şimdi onu kullanıyorum sabah akşam aç karnına 2 şer tane inşAllah faydasını görürüz canım yaa sen nasıl kullanıyosun??

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bende aranıza katıldım.bu ay ilk defa serephone ve ovitrelle iğnesi oldum.iğneden sonra 10. günüm önceden adetime tam 1 hafta varken göğsüm ağrımaya başlardı şimdi hiç ağrı yok iğneden mi kaynaklnıyor acaba yoksa önceki gibi ağrı oluyor mu sizde?iğneden 8 gün sonra karnımın altı çok ağrıdı hatta gece uyandığımda bile ağrıyodu.

günaydın bayanlar nasılsınız bakalım sabah sabah damladım:) hastalanmadım bugun de çok mutluyum...elimde takvim kafama göre anca heap yapıp duruyorum yok bugun yok şugun diye test de almadım daha erken hemde korkuyorum ne bileyim ya..keria bende senin gibi önce serophone kullandım sonrada ovitrelle vuruldum...adet öncesi çok belirtilerim olmaz benim ama iğneden bi kaç gün sonra kasıklarımda çok ağrım olmuştu eğilemiyordum resmen hakkımızda hayırlı olsun bakalım ben ayın 9 unda iğne yaptırdım sen ne zaman yaptırdın

canım bende 8 inde yaptırdım adetiminde 12. günüydü dr yumurtaların erken gelişmiş dedi 19mm 21 mm lik yumurtam vardı ve akşamda iğnemi oldum 24 saat sonra yani cumartesi pazar pazartesi ilişki dedi.ben iğneyi yaptırdıktan sonra 2 gün boyunca adet sancısı gibi ağrılarım oldu geçti ama 2 gün önce şiddetli karın ağrısı oldu.senin kaçıncı denemen.ben bu ay ilk defa gitmiştim tahlillerim normal eşimin testide fazla değil ama biraz düşük oda stresten galiba:)))bu ay olmazsa rahim filmi çekilecek

ben ilk iğnemi önceki ayın 15 olmuştum ama doktor ilk muayene gittiğim gün yaptırmıştı...27 sindede hastalanmamıştım ama o zaman hiç bişey hisstmedim.. bu defa da adetim başladıktan sonra 14 günümde iğnemi oldum..bunda ağrılarım odu dediğim gibi ama heyecanıyım ya az kaldı ya en geç perşembeye belli olur galiba..eşime hiç test falan yapılmadı benim daha yumurtalarıma baktı ne kadr oldugunu söylemedi ama 4 tane büyük yumurtan var dedi ...ilişkiyi de gün aşırı dedi iğneden sonra 36. saatte ama biz kaçırdık gününü ondan korkuyorum biraz..eğer olmazsa eşime tahlil yapılacakmış.. bide benim hormanlarıma falan da bakılmadı daha geçen muyenedekan ver demiş ama benim haberim bile bu ay da zaten iğne oldun sonra bakarız dedi...insan çok heyecanlı oluyo ya rabbim inşallah ellerimiz boş bırakmaz

♥ GÜNAYDIN ♥

Herkese hayırlı haftalar Allahım bütün işlerinizde kolaylık versin elinizi attığınız her işi adım attığınız her adımınızı nurlandırsın güzel RABBİM. Heryerinizi NURU ile donatsın dualarınızı da melekler duası ile kabul eylesin.

♥ AMİN ♥

♥ GÜNAYDIN ♥

Herkese hayırlı haftalar Allahım bütün işlerinizde kolaylık versin elinizi attığınız her işi adım attığınız her adımınızı nurlandırsın güzel RABBİM. Heryerinizi NURU ile donatsın dualarınızı da melekler duası ile kabul eylesin.

♥ AMİN ♥

ben ilk iğnemi önceki ayın 15 olmuştum ama doktor ilk muayene gittiğim gün yaptırmıştı...27 sindede hastalanmamıştım ama o zaman hiç bişey hisstmedim.. bu defa da adetim başladıktan sonra 14 günümde iğnemi oldum..bunda ağrılarım odu dediğim gibi ama heyecanıyım ya az kaldı ya en geç perşembeye belli olur galiba..eşime hiç test falan yapılmadı benim daha yumurtalarıma baktı ne kadr oldugunu söylemedi ama 4 tane büyük yumurtan var dedi ...ilişkiyi de gün aşırı dedi iğneden sonra 36. saatte ama biz kaçırdık gününü ondan korkuyorum biraz..eğer olmazsa eşime tahlil yapılacakmış.. bide benim hormanlarıma falan da bakılmadı daha geçen muyenedekan ver demiş ama benim haberim bile bu ay da zaten iğne oldun sonra bakarız dedi...insan çok heyecanlı oluyo ya rabbim inşallah ellerimiz boş bırakmaz

aslında hormon tahlilllerini ilk başta istiyolar adetin 3. yada 5. günü.serephone en fazla 3 ay kullanılacakmış bu sürede olmazsa ne olacak acaba.tesadüfmü bilmiyorum ama bu ilacı 2-3 ay kullanıp ertesi ay hiçbişey kullanmadan kendi haline bırakanlarda baya hamile kalan var.ilacın etkisi sürüyo sanırım.ama.rahim filmi dışında şu an ikimizdede sorun gözükmüyo ama rabbim vermeyince olmuyo işte.arkadaşlarımınki ilk ayda bazılarıda korunurken hamile kaldı Allah affetsinde isyan ettiğim oluyor ama sonra pişman oluyorum,Allahım hayırlısını ver diyorum.

rabbim hayırlısın versin ya benim le aynı dönemde evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebeği var.. oturmalarımızda bebekleriyle geliyorlar çok istiyorum ama 2 gündür kafayı yemek üzereyim takvim elimde anca hesap yapıyorum var mı bebeğim şimdi karnımda çok merak ediyorum:(

rabbim hayırlısın versin ya benim le aynı dönemde evlenen arkadaşlarımın hepsinin bebeği var.. oturmalarımızda bebekleriyle geliyorlar çok istiyorum ama 2 gündür kafayı yemek üzereyim takvim elimde anca hesap yapıyorum var mı bebeğim şimdi karnımda çok merak ediyorum:(

aynı durum bendede var bide ısrarla sen hala bebek yapmıyomusun çocuk çok güzel bişey yapsana .inşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin hayırlı evlat nasip etsin.bens enden 1 gün önce olmuşum iğneyi inşşallah mutlu haber alırız

aynı durum bendede var bide ısrarla sen hala bebek yapmıyomusun çocuk çok güzel bişey yapsana .inşallah hamilesindir canım rabbim gönlüne göre versin hayırlı evlat nasip etsin.bens enden 1 gün önce olmuşum iğneyi inşşallah mutlu haber alırız

inşallah canım ya bana da herkes sıra sizde sizde yapın ,düşünmüyormusunuz daha ne bekliyorsunuz diyo, bazıları da doktor kartvizitleri veriyo sanki ben bilmiyorum...deli oluyorum ya ben istemz miyim hamile olmayı...karnım ağrımaya başladı tuvalete gitmeye korkuyorum resmen ya kırmızılar geldiyse diye sabahtan beri de durup durup ağlıyorum...ne ypacaksak:(

inşallah canım ya bana da herkes sıra sizde sizde yapın ,düşünmüyormusunuz daha ne bekliyorsunuz diyo, bazıları da doktor kartvizitleri veriyo sanki ben bilmiyorum...deli oluyorum ya ben istemz miyim hamile olmayı...karnım ağrımaya başladı tuvalete gitmeye korkuyorum resmen ya kırmızılar geldiyse diye sabahtan beri de durup durup ağlıyorum...ne ypacaksak:(

iğne vurulduktan 14-15 gün bazen 18. gün adet olunuyormuş bizim daha var yani strese girme.cumadan sonra olmazsa o zaman ümitlenebiliriz ama cuma gününe kadar adet olmayız benim bugün 10 seninde 9 gün olmuş oluyor.bende arada göğüslerimi kontrol ediyorum ağrı var mı diye:)) ağrı yok biraz uçlarında var sadece.ama normalde adet olmadan tam 7 gü önce göğüslerim şişer ağrırdı

geçen aka kıyaslıyorum hastalığım bittikten sonra 18. gün hastalanmaıştım iğneden 13 gün sonraya denk geldi bugün 18. günüm iğneden sonraki 9. günüm ama o yüzden heyecan yaptım ama boşuna galiba kasıklarıma ara ağrı girmeye başladı...
aman neyse en iyisi başka şeylerle uğraşıp kafa dağıtmak:)

iğne tedavısıne devam edıyoruz canıım bugun 10.gunum 14,12,11 biride 7 mm yumurtam olmuş canım ya nasıl ii büyümüş mü:34:

maaşallah canım ya iyi büyümüş yumoşlar aşılama filanmı olcak yoksa normalmi denicen.hakkında hayırlısı inşallah bu ay olur.

maaşallah canım ya iyi büyümüş yumoşlar aşılama filanmı olcak yoksa normalmi denicen.hakkında hayırlısı inşallah bu ay olur.

yok canım normal denıcem asılama olmacak daha bu ayda olmazsa dıger ay artık asılama kurde uyguluyorum belkı onunda faydası olmuştur

Back
X