Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm arkadaslar ben bi sure catlatma ignesi kullandim ilk ignem tuttu digerleri tutmadi biraktim ve igne kullanmadan hamile kaldim iki adet arasi degildinbi sonraki adetime yaklasirken olmusum kan testinde 54 cikti sali gunu yaptirdigimda acaba kac haftalik bilen varmiki....
İnşallah tutar canım HSG işe yarayabilir. Ben HSG çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştım. Tekrar çektirmeyi düşünüyorum eğer bu ay tutmazsa.Merhaba kızlar ben de bugun üçüncü kez catlama ignesi yaptırdım ilk iki ay femara+catlama ignesi yaptık olmadı geçen ay hsg yaptırdım tuplerim de acikmis. Bu ay yine denedik yumurtam 21mm olmuştu acaba olur mu![]()
İnşallah canim doktor da öyle söyledi senin ikinci için mi hsg den sonra hamile kaldım dedin ya inşallah bebeğini kucağına almissindirİnşallah tutar canım HSG işe yarayabilir. Ben HSG çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştım. Tekrar çektirmeyi düşünüyorum eğer bu ay tutmazsa.
Benim daha bebeğim olmadı. 7 ay önce kürtaj oldum. Ama ilk kez normal hamile kalabilmiştim HSG sayesinde. HSG olduktan sonra bir adet gördüm bir dahada görmedim ama sonuç hüsran oldu o ayrı. İnşallah seninkine bir şey olmazİnşallah canim doktor da öyle söyledi senin ikinci için mi hsg den sonra hamile kaldım dedin ya inşallah bebeğini kucağına almissindir
Çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda sen de hamile kalırsın bebegine kavusursunBenim daha bebeğim olmadı. 7 ay önce kürtaj oldum. Ama ilk kez normal hamile kalabilmiştim HSG sayesinde. HSG olduktan sonra bir adet gördüm bir dahada görmedim ama sonuç hüsran oldu o ayrı. İnşallah seninkine bir şey olmaz![]()
Ücretli canın 70 liraKızlar siz çatlatma iğnesini raporlumu alıyorsunuz yoksa ücretlimi
bende ücretli aldım hep ama bugün eczacı rapor veriliyo buna dedi doktorun söylemesi gerekiyordu dediÜcretli canın 70 lira
Bana Dr hiç öyle bişey söylemedi bilmiyordum dogrusubende ücretli aldım hep ama bugün eczacı rapor veriliyo buna dedi doktorun söylemesi gerekiyordu dedi
olabilir tatlımm neden olmasınMerhaba kızlar ben de bugun üçüncü kez catlama ignesi yaptırdım ilk iki ay femara+catlama ignesi yaptık olmadı geçen ay hsg yaptırdım tuplerim de acikmis. Bu ay yine denedik yumurtam 21mm olmuştu acaba olur mu![]()
Olmadı bnm umarım seninki tutar canimolabilir tatlımm neden olmasınbende bu gün yaptım ovitrelle.. hadi bakalım hayırlısıı ikimiz için de benim 4 yumurtam oldu solda 20 mm in üzerinde
![]()
iğnenin olduğu gün ve gün aşırı ilişki 1 hafta süreyle dr lar genelde 36 saat sonra diyorlar ama erken de çatlayabilir belli olmaz...iğnenin adı ne ovitrelle mi ben kendim göbekten yaptım prgnly ise kalçadan yapıyorlar sen hastaneye git vurdurmaya hemşireler bilir zaten.. iğnenin 14. 15. günlerinde eğer gebelik varsa belli olur..ilk 10 gün testler yanıltır iğnenin etkisi geçmemiş olabilirkızlar biri yardımcı olsun Alllah aşkına deliricem 3 yıllık evliyim artık herkes gibi bebiş istiyorum devlette iyi bi doktor var dediler gittim bu arada pculuyum adetin 3 günü tahliller yapıldı eşimden sperm istendi en son benden hsg istendi hepsi normal çıktı tedaviye başlayalım adetin 3 günü gel dedi gittim baktı klomen kullan 5. günü başla 5 gün kullan 2 gün sonra gel dedi bugün gittim 17 mm yumurta var dedi iğne verdi vurun 36 saat sonra ilişki dedi ay soru soruyorum adam akıllı kimse cvp vermiyo bende kavga edip çıktım şimdi merak ettiğim 36 saat sonra ilişkide sonrası kaç günde bir ilişki olmalı bu iğne nerden vurulmalı ben tekrar ne zaman gelmeliyim ne zaman gecelik için tahlil yapılmalı bu aşamalar ile ilgili hiç bişi anlatmadı bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi(((
msj tarhine bakmadım canım konusmuştuk evet..olsun ben senden çok umutluyum tatlımm olacak Allahın izniyle ne düşünüyorsun en son kararsızdın..Olmadı bnm umarım seninki tutar canim![]()