• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovıtrelle kullananlar bilgilerinize ihtiyacım var

Slm arkadaslar ben bi sure catlatma ignesi kullandim ilk ignem tuttu digerleri tutmadi biraktim ve igne kullanmadan hamile kaldim iki adet arasi degildinbi sonraki adetime yaklasirken olmusum kan testinde 54 cikti sali gunu yaptirdigimda acaba kac haftalik bilen varmiki....

Slm arkadaslar ben bi sure catlatma ignesi kullandim ilk ignem tuttu digerleri tutmadi biraktim ve igne kullanmadan hamile kaldim iki adet arasi degildinbi sonraki adetime yaklasirken olmusum kan testinde 54 cikti sali gunu yaptirdigimda acaba kac haftalik bilen varmiki....

Tebrik ederim
Daha yeni herhalde canim ben 4haftalikken binlerdeydi diye hatirliyorum en iyi doktra sormn

ne güzel günlerdi neler neler paylaştık burdan kk de paylaşım yaptığım ilk topikim.. uzuun zamandır ilkkez girdim kk ne biçok arkadaşlarımız kavuştu bebişlerine hatta ikinciyi yapanlar oldu benim oğluşumda 15 aylık oldu çok yaramaz saniye durmayan hiç fırsatım olmuyo artık bişiye ama şükürler olsun rabbimme..allahım isteyen olmayan herkese eenn kısa zamanda nasip etsin annelik duygusunu..

Merhaba kızlar ben de bugun üçüncü kez catlama ignesi yaptırdım ilk iki ay femara+catlama ignesi yaptık olmadı geçen ay hsg yaptırdım tuplerim de acikmis. Bu ay yine denedik yumurtam 21mm olmuştu acaba olur mu :KK15:

Merhaba kızlar ben de bugun üçüncü kez catlama ignesi yaptırdım ilk iki ay femara+catlama ignesi yaptık olmadı geçen ay hsg yaptırdım tuplerim de acikmis. Bu ay yine denedik yumurtam 21mm olmuştu acaba olur mu :KK15:
İnşallah tutar canım HSG işe yarayabilir. Ben HSG çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştım. Tekrar çektirmeyi düşünüyorum eğer bu ay tutmazsa.

İnşallah tutar canım HSG işe yarayabilir. Ben HSG çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştım. Tekrar çektirmeyi düşünüyorum eğer bu ay tutmazsa.
İnşallah canim doktor da öyle söyledi senin ikinci için mi hsg den sonra hamile kaldım dedin ya inşallah bebeğini kucağına almissindir

İnşallah canim doktor da öyle söyledi senin ikinci için mi hsg den sonra hamile kaldım dedin ya inşallah bebeğini kucağına almissindir
Benim daha bebeğim olmadı. 7 ay önce kürtaj oldum. Ama ilk kez normal hamile kalabilmiştim HSG sayesinde. HSG olduktan sonra bir adet gördüm bir dahada görmedim ama sonuç hüsran oldu o ayrı. İnşallah seninkine bir şey olmaz :KK66:

Benim daha bebeğim olmadı. 7 ay önce kürtaj oldum. Ama ilk kez normal hamile kalabilmiştim HSG sayesinde. HSG olduktan sonra bir adet gördüm bir dahada görmedim ama sonuç hüsran oldu o ayrı. İnşallah seninkine bir şey olmaz :KK66:
Çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda sen de hamile kalırsın bebegine kavusursun

karşılamıyor evet özel iğne hatta bi eczaneye gittim bilmiyordu ,bu iğneye raporla veririm sana dedi , sonra doktoru aradım nasıl olur ya özel o iğne dedi gerçekten öyle başka eczaneden aldım hiç bişey demeden verdiler 70 tl fiyatı

kızlar iğne vurdurdum ilk iki gün kasıklarımda dolgunluk baskı hisettim,bu gün 5. gün ara ara adet sancısı giriyor herşey yolundadır umarım ,bir fikri olan var mı?

kızlar biri yardımcı olsun Alllah aşkına deliricem 3 yıllık evliyim artık herkes gibi bebiş istiyorum devlette iyi bi doktor var dediler gittim bu arada pculuyum adetin 3 günü tahliller yapıldı eşimden sperm istendi en son benden hsg istendi hepsi normal çıktı tedaviye başlayalım adetin 3 günü gel dedi gittim baktı klomen kullan 5. günü başla 5 gün kullan 2 gün sonra gel dedi bugün gittim 17 mm yumurta var dedi iğne verdi vurun 36 saat sonra ilişki dedi ay soru soruyorum adam akıllı kimse cvp vermiyo bende kavga edip çıktım şimdi merak ettiğim 36 saat sonra ilişkide sonrası kaç günde bir ilişki olmalı bu iğne nerden vurulmalı ben tekrar ne zaman gelmeliyim ne zaman gecelik için tahlil yapılmalı bu aşamalar ile ilgili hiç bişi anlatmadı bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi :((((

olabilir tatlımm neden olmasın:KK19: bende bu gün yaptım ovitrelle.. hadi bakalım hayırlısıı ikimiz için de benim 4 yumurtam oldu solda 20 mm in üzerinde :KK53:

kızlar biri yardımcı olsun Alllah aşkına deliricem 3 yıllık evliyim artık herkes gibi bebiş istiyorum devlette iyi bi doktor var dediler gittim bu arada pculuyum adetin 3 günü tahliller yapıldı eşimden sperm istendi en son benden hsg istendi hepsi normal çıktı tedaviye başlayalım adetin 3 günü gel dedi gittim baktı klomen kullan 5. günü başla 5 gün kullan 2 gün sonra gel dedi bugün gittim 17 mm yumurta var dedi iğne verdi vurun 36 saat sonra ilişki dedi ay soru soruyorum adam akıllı kimse cvp vermiyo bende kavga edip çıktım şimdi merak ettiğim 36 saat sonra ilişkide sonrası kaç günde bir ilişki olmalı bu iğne nerden vurulmalı ben tekrar ne zaman gelmeliyim ne zaman gecelik için tahlil yapılmalı bu aşamalar ile ilgili hiç bişi anlatmadı bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi :KK43:(((
iğnenin olduğu gün ve gün aşırı ilişki 1 hafta süreyle dr lar genelde 36 saat sonra diyorlar ama erken de çatlayabilir belli olmaz...iğnenin adı ne ovitrelle mi ben kendim göbekten yaptım prgnly ise kalçadan yapıyorlar sen hastaneye git vurdurmaya hemşireler bilir zaten.. iğnenin 14. 15. günlerinde eğer gebelik varsa belli olur..ilk 10 gün testler yanıltır iğnenin etkisi geçmemiş olabilir

Back
X