Adetime 4 gün var degısme ihtimali yokmudur acabaKan testi doğru olandır.
bilemiyorum geciktikten sonra tekrar kan verirsiniz istersenizAdetime 4 gün var degısme ihtimali yokmudur acaba
Adetime 4 gün var degısme ihtimali yokmudur acaba
Adetime 4 gün var degısme ihtimali yokmudur acaba
Bilenlere soruyorum suan böyle bisey yaşayan var mı diye dediklerinizi yapmayı bende biliyorum yoksabilemiyorum geciktikten sonra tekrar kan verirsiniz isterseniz
Neden tersliyorsunuz? Kan testi doğrudur diyorum değişme ihtimali var mıdır diyorsunuz, nerden bilebiliriz ki? 5'ten yukarısı gebelik sayılır, sizin direkt 0 çıkmış ve tıpta bunun karşılığı maalesef gebelik değildir. Sonrasında ne olur müneccin olmadığım için bilemiyorumBilenlere soruyorum suan böyle bisey yaşayan var mı diye dediklerinizi yapmayı bende biliyorum yoksa
Hangı test bu acabaMerhaba kızlar benim aklım çok karıştı 2 bucuk yıldır evliyim 1 seneyi gecik çocuk istiyoruz eşimde ve bende hcbir skntı yok herseye bakıldı hsg değerler yumurtalar çalışıyor gayet normal klomen+ovitrelle başladım bu 3.olucak suan 14. Gün dünde silik çıkmıştı bugünde geçen ay böyle biseyle karşılaşmadım dün kan verdim ve 0,74 anlamadım ben hicbirsey yardımcı olur musunuz lütfen
Nimo diye bir test erken gebelik testiHangı test bu acaba
Tersleyen ben değilim aynı durumu yaşamış olan insanlara danışıyorum yaşadıysanız bi fikriniz varsa söylersiniz adetiniz geçerse verirsiniz diyorsunuz bunu ben bilmiyormuyum kafam karıştığı için yazdım hiçbir zaman testimde silik çizgi görmedim bu zamana kadarNeden tersliyorsunuz? Kan testi doğrudur diyorum değişme ihtimali var mıdır diyorsunuz, nerden bilebiliriz ki? 5'ten yukarısı gebelik sayılır, sizin direkt 0 çıkmış ve tıpta bunun karşılığı maalesef gebelik değildir. Sonrasında ne olur müneccin olmadığım için bilemiyorum
Yani bu markayı hiç duymadım kan testinizi ne zaman verdınız bu gebelık testini ne zaman yaptırdınız arada gün var mı pozitife dönmüş olabilirNimo diye bir test erken gebelik testi
ben mi tersliyorum peki? gayet kibar yazmışım. bende bu yollardan geçiyorum neden tersliyeyim.Tersleyen ben değilim aynı durumu yaşamış olan insanlara danışıyorum yaşadıysanız bi fikriniz varsa söylersiniz adetiniz geçerse verirsiniz diyorsunuz bunu ben bilmiyormuyum kafam karıştığı için yazdım hiçbir zaman testimde silik çizgi görmedim bu zamana kadar
Testi dün yaptım silik çıktı 13.gundu iğneden sonra bu sabah kalktım yaptım yine silik 14.gün oluyor bugün iğnenin etkisinin geçmeme ihtimali var mı acabaYani bu markayı hiç duymadım kan testinizi ne zaman verdınız bu gebelık testini ne zaman yaptırdınız arada gün var mı pozitife dönmüş olabilir
Burdan okuduklarından benim anladığım o kadar kalmıyor 12 gün felan okudum bir yerde tabi her vücüt farklı insallah vardır cnm burda herkes awox diye bir markayı öneriyor bide onda yapın isterseniz bende iğne vuruldum bu ay benım 5.gun oldu ama sizin baya olmuş .Testi dün yaptım silik çıktı 13.gundu iğneden sonra bu sabah kalktım yaptım yine silik 14.gün oluyor bugün iğnenin etkisinin geçmeme ihtimali var mı acaba
Kan testini ne zaman yaptınTesti dün yaptım silik çıktı 13.gundu iğneden sonra bu sabah kalktım yaptım yine silik 14.gün oluyor bugün iğnenin etkisinin geçmeme ihtimali var mı acaba
Ben tersliyorsunuz demedim zaten yaşamış insanlardan biraz bilgi almak için yazdım bilmiyorum adetiniz geçerse verirsiniz diyorsunuz ben bunu zaten biliyorumben mi tersliyorum peki? gayet kibar yazmışım. bende bu yollardan geçiyorum neden tersliyeyim.
Dün yaptımKan testini ne zaman yaptın
Burdan okuduklarından benim anladığım o kadar kalmıyor 12 gün felan okudum bir yerde tabi her vücüt farklı insallah vardır cnm burda herkes awox diye bir markayı öneriyor bide onda yapın isterseniz bende iğne vuruldum bu ay benım 5.gun oldu a
ikisininde bozuk çıkma ihtimali var mı ki testlerinBurdan okuduklarından benim anladığım o kadar kalmıyor 12 gün felan okudum bir yerde tabi her vücüt farklı insallah vardır cnm burda herkes awox diye bir markayı öneriyor bide onda yapın isterseniz bende iğne vuruldum bu ay benım 5.gun oldu ama sizin baya olmuş .
Sizin kaçıncı denemeniz pekiKan testini ne zaman yaptın
Bilmediğiniz ne söyleyebiliriz size burda??Ben tersliyorsunuz demedim zaten yaşamış insanlardan biraz bilgi almak için yazdım bilmiyorum adetiniz geçerse verirsiniz diyorsunuz ben bunu zaten biliyorum
Acaba testler yalancı pozitif mi çıkarıyor yaptığınız tüm testler aynı markadan mıDün yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?