Ovitrelle sonrası 13.14. Gün silik çizgi ama kanda negatif

Anlıyorum sizi insan güzel bir cvp beklıyor stresli bir durum bir an önce sonuçlansın istiyor arkadaşın maksadı kötü dgldi neyse oldu bitti sakinleş sende başka marka dene bide belliki yanliş çıkıyor

Anlıyorum sizi insan güzel bir cvp beklıyor stresli bir durum bir an önce sonuçlansın istiyor arkadaşın maksadı kötü dgldi neyse oldu bitti sakinleş sende başka marka dene bide belliki yanliş çıkıyor
Teşekkür ederim anladınız beni bugün denicem hangi markayı alacağım hangisi iyi ben eczanelerde hep bunu görüyorum aldığım zaman bi kaç kere de bu markayı bullandım hiç silik görmedim fotoğrafını atayım öyle anlarsınız belki

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 15
Burda herkes awox diye bir markadan bahsediyorlar bende hiç kullanmadım o hiç yanıltmıyormuş bulabilirseniz bide onu deneyın ilk idrarla

Tamam cnm sende belirti felan var mı akıntı felan
Evet akıntı var birde belim ve kasıklarım çok aşırı ağlıyordu dün oturamıyordum bile biraz ondan şüphelendim birde silik gördüm kan testi verdim işte çıkmadı biraz araştırdım 12.13. Günde etkisi geçince sonra beta artıyormuş öyle bisey olabilir mi acaba ama bugün 14. Gün dediğiniz markadan da bi test yapıcam negatif çıkarsa bu testler hatalı demekki

İnsallah vardır cnm Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

bu konuda fikir belirtebilirim mesela. Bende 2 kez yalancı pozitif çıkarmıştı. En iyi marka predector yada awox diyorlar. Bende gebeliğimi predector ile öğrenmiştim kan değerimde 200lerde falan çıkmıştı bir kaç gün sonrasında ama

insallah vardır o umut bile insana huzur veriyor

Teşekkür ederim kusura bakma kırdıysam ilk defa böyle biseyle karşılaştım ben o yüzden vardır diye düşündüm hiç yalancı pozitif olabileceğini düşünmedim çocuğun var mı acaba

Teşekkür ederim kusura bakma kırdıysam ilk defa böyle biseyle karşılaştım ben o yüzden vardır diye düşündüm hiç yalancı pozitif olabileceğini düşünmedim çocuğun var mı acaba
Cocugum yok. 2 ay önce düşük yaptım kalp atısını duyamadan.

Ya benim doktorum onu vermedi bana ama sanki o daha iyiymiş klomenle devam ediyor birde bu iğnelerin bi sayısı varmı yani kaç kere yapılabiliyor en fazla benim bu 3 oldu
klomen mi denediniz üç kere.
ben de 2 kere klomen sonrasında femaraya döndük iki kere oldu oda sonuncusu tuttu ama düsük oldu işte maalesef
ben iğne ilk klomen denediğimde oldum sadece gerisinde olmadım doktor kendi çatlar dedi birinde zaten kendi çatlamıştı öyle gerek duymadı

Nimo yalancı pozitif cikartan bir marka üzgünüm.. zaten 14.gunler kaset test yapılması tarafındayim erken gebelik testlerinin çoğu yalancı pozitif çıkartıyor... Kan sonucunuz daha nettir.. inşallah güzel bir mucize olurda iki gün sonra gercek pozitif görürsünüz . Bende gonal f iğne + ovitrella çatlatma iğnesi kullandım bugün 9.günüm

Evet 3 kere klomen denedim hepsinide iğneyle catlattık

Pek sanmıyorum kendimden umudum yok ilk iğneniz mi sizin

Pek sanmıyorum kendimden umudum yok ilk iğneniz mi sizin
Oylede düşünmeyin nasip her sey.. evet ilk defa. Bir yıl falan kendim denedim hatta kimyasal gebeliğim oldu bekledim baktım tık yok özele gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…