- 30 Ağustos 2025
- 168
- 36
- 13
- 31
Anlıyorum sizi insan güzel bir cvp beklıyor stresli bir durum bir an önce sonuçlansın istiyor arkadaşın maksadı kötü dgldi neyse oldu bitti sakinleş sende başka marka dene bide belliki yanliş çıkıyorYa ama bilmiyorum yazmak bence kotu yazmasa daha iyi yani ben buraya bişeyler öğrenmek için yazdım belki benimle aynı durumu yaşayıp sonradan pozitif görenler vardır diye yazdım onları yapmayı bende biliyorum zaten aynı yoldan geçiyoruz diyor ki insanda sabır kalmıyor bu dönem bekleyemiuır bekleyebilsem zaten beklerdim
Teşekkür ederim anladınız beni bugün denicem hangi markayı alacağım hangisi iyi ben eczanelerde hep bunu görüyorum aldığım zaman bi kaç kere de bu markayı bullandım hiç silik görmedim fotoğrafını atayım öyle anlarsınız belkiAnlıyorum sizi insan güzel bir cvp beklıyor stresli bir durum bir an önce sonuçlansın istiyor arkadaşın maksadı kötü dgldi neyse oldu bitti sakinleş sende başka marka dene bide belliki yanliş çıkıyor
Burda herkes awox diye bir markadan bahsediyorlar bende hiç kullanmadım o hiç yanıltmıyormuş bulabilirseniz bide onu deneyın ilk idrarlaTeşekkür ederim anladınız beni bugün denicem hangi markayı alacağım hangisi iyi ben eczanelerde hep bunu görüyorum aldığım zaman bi kaç kere de bu markayı bullandım hiç silik görmedim fotoğrafını atayım öyle anlarsınız belki
Tamamdır sizde bi gelişme olursa yazın ara ara konuşalım burdanBurda herkes awox diye bir markadan bahsediyorlar bende hiç kullanmadım o hiç yanıltmıyormuş bulabilirseniz bide onu deneyın ilk idrarla
Tamam cnm sende belirti felan var mı akıntı felanTamamdır sizde bi gelişme olursa yazın ara ara konuşalım burdan
Evet akıntı var birde belim ve kasıklarım çok aşırı ağlıyordu dün oturamıyordum bile biraz ondan şüphelendim birde silik gördüm kan testi verdim işte çıkmadı biraz araştırdım 12.13. Günde etkisi geçince sonra beta artıyormuş öyle bisey olabilir mi acaba ama bugün 14. Gün dediğiniz markadan da bi test yapıcam negatif çıkarsa bu testler hatalı demekkiTamam cnm sende belirti felan var mı akıntı felan
İnsallah vardır cnm Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasınEvet akıntı var birde belim ve kasıklarım çok aşırı ağlıyordu dün oturamıyordum bile biraz ondan şüphelendim birde silik gördüm kan testi verdim işte çıkmadı biraz araştırdım 12.13. Günde etkisi geçince sonra beta artıyormuş öyle bisey olabilir mi acaba ama bugün 14. Gün dediğiniz markadan da bi test yapıcam negatif çıkarsa bu testler hatalı demekki
bu konuda fikir belirtebilirim mesela. Bende 2 kez yalancı pozitif çıkarmıştı. En iyi marka predector yada awox diyorlar. Bende gebeliğimi predector ile öğrenmiştim kan değerimde 200lerde falan çıkmıştı bir kaç gün sonrasında amaTeşekkür ederim anladınız beni bugün denicem hangi markayı alacağım hangisi iyi ben eczanelerde hep bunu görüyorum aldığım zaman bi kaç kere de bu markayı bullandım hiç silik görmedim fotoğrafını atayım öyle anlarsınız belki
insallah vardır o umut bile insana huzur veriyorbu konuda fikir belirtebilirim mesela. Bende 2 kez yalancı pozitif çıkarmıştı. En iyi marka predector yada awox diyorlar. Bende gebeliğimi predector ile öğrenmiştim kan değerimde 200lerde falan çıkmıştı bir kaç gün sonrasında ama
Teşekkür ederim kusura bakma kırdıysam ilk defa böyle biseyle karşılaştım ben o yüzden vardır diye düşündüm hiç yalancı pozitif olabileceğini düşünmedim çocuğun var mı acababu konuda fikir belirtebilirim mesela. Bende 2 kez yalancı pozitif çıkarmıştı. En iyi marka predector yada awox diyorlar. Bende gebeliğimi predector ile öğrenmiştim kan değerimde 200lerde falan çıkmıştı bir kaç gün sonrasında ama
Amin vallahi çok zor bir durum ya çok değişik insan içine girince daha çok çıkmaza giriyor hersey biraz oluruna bırakmak gerekiyor onuda yapamıyoruzİnsallah vardır cnm Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Cocugum yok. 2 ay önce düşük yaptım kalp atısını duyamadan.Teşekkür ederim kusura bakma kırdıysam ilk defa böyle biseyle karşılaştım ben o yüzden vardır diye düşündüm hiç yalancı pozitif olabileceğini düşünmedim çocuğun var mı acaba
Üzülme her şerde vardır hayır en kısa zamanda kucağın dolar inşallah iğneyle mi olmuştu odaCocugum yok. 2 ay önce düşük yaptım kalp atısını duyamadan.
femara kullanmıstımÜzülme her şerde vardır hayır en kısa zamanda kucağın dolar inşallah iğneyle mi olmuştu oda
Ya benim doktorum onu vermedi bana ama sanki o daha iyiymiş klomenle devam ediyor birde bu iğnelerin bi sayısı varmı yani kaç kere yapılabiliyor en fazla benim bu 3 oldufemara kullanmıstım
klomen mi denediniz üç kere.Ya benim doktorum onu vermedi bana ama sanki o daha iyiymiş klomenle devam ediyor birde bu iğnelerin bi sayısı varmı yani kaç kere yapılabiliyor en fazla benim bu 3 oldu
Evet 3 kere klomen denedim hepsinide iğneyle catlattıkklomen mi denediniz üç kere.
ben de 2 kere klomen sonrasında femaraya döndük iki kere oldu oda sonuncusu tuttu ama düsük oldu işte maalesef
ben iğne ilk klomen denediğimde oldum sadece gerisinde olmadım doktor kendi çatlar dedi birinde zaten kendi çatlamıştı öyle gerek duymadı
Pek sanmıyorum kendimden umudum yok ilk iğneniz mi sizinNimo yalancı pozitif cikartan bir marka üzgünüm.. zaten 14.gunler kaset test yapılması tarafındayim erken gebelik testlerinin çoğu yalancı pozitif çıkartıyor... Kan sonucunuz daha nettir.. inşallah güzel bir mucize olurda iki gün sonra gercek pozitif görürsünüz . Bende gonal f iğne + ovitrella çatlatma iğnesi kullandım bugün 9.günüm
Oylede düşünmeyin nasip her sey.. evet ilk defa. Bir yıl falan kendim denedim hatta kimyasal gebeliğim oldu bekledim baktım tık yok özele gittimPek sanmıyorum kendimden umudum yok ilk iğneniz mi sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?