- 30 Ağustos 2025
- 168
- 36
- 13
- 31
Ben ilk defa klomen ve iğne oldum bu aySizin kaçıncı denemeniz peki
Kardeşim uzatma bilgin yoksa yazma anladın mı insanlara yardımcı olmuyorsun böyleBilmediğiniz ne söyleyebiliriz size burda??
İnşallah pozitif sonuç alırsın benim ilk ay yumurta sagımdaydı 20 cm di tek yumurtaydı ikinci ay solumda bi tane 22ydi bu ay 2 tane solda 22 ilk ve ikinci iğnede catladıgını çok hissettim bunda hissedemedim bisey ya sizin durumunuz nasıldıBen ilk defa klomen ve iğne oldum bu ay
Nerden kardeşin oluyorum? İstediğim yere istediğim yorumu yaparım. Burda kimse yardımcı olamaz size zatenKardeşim uzatma bilgin yoksa yazma anladın mı insanlara yardımcı olmuyorsun böyle
Nerden kardeşin oluyorum? İstediğim yere istediğim yorumu yaparım. Burda kimse yardımcı olamaz size zaten
Benim konumdan çıkarsan sevinirimtamam yap aferin sana
boş boş geriyorsunuz insanları. burda kimler ne yorumlar yapıyorlar, gayet düzgün cevap verdiğim halde size yanlış yapıyorsunuz. aynı dertten muzdarip iki insanın özellikle kadının bu şekilde birbirine düşmesini doğru bulmuyorum. her şey gönlünüzce olsun, umarım hamilesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. (şimdi bunu da yanlış anlayarak çemkirmezsiniz umarım)tamam yap aferin sana
Ben kimseyi germiyorum bende başta size kötü bi konuşma yapmadım zaten bilmiyorum dediniz bilenlere soruyorum dedim ne var bunda cemkirdigimi de düşünmüyorum ayrıca insanı çileden çıkarıyorsunuz stresimiz zaten diz boyu ben bir dayanışma göremedim sahsen sizinde hersey gönlünüzce olsun sağolunboş boş geriyorsunuz insanları. burda kimler ne yorumlar yapıyorlar, gayet düzgün cevap verdiğim halde size yanlış yapıyorsunuz. aynı dertten muzdarip iki insanın özellikle kadının bu şekilde birbirine düşmesini doğru bulmuyorum. her şey gönlünüzce olsun, umarım hamilesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız. (şimdi bunu da yanlış anlayarak çemkirmezsiniz umarım)
'dediklerinizi yapmayı bende biliyorum' diyorsunuz. ne diye yorum yapıyorsun demeye geliyor bu. biraz kibar olmayı öğrenmelisiniz burda herkes stresli herkes bişeyler yaşıyorlar ve dayanışma içindeler.Ben kimseyi germiyorum bende başta size kötü bi konuşma yapmadım zaten bilmiyorum dediniz bilenlere soruyorum dedim ne var bunda cemkirdigimi de düşünmüyorum ayrıca insanı çileden çıkarıyorsunuz stresimiz zaten diz boyu ben bir dayanışma göremedim sahsen sizinde hersey gönlünüzce olsun sağolun
Bende de iki gündür adet sızısı gıbı ağrı vardı gün içinde gelip gıdıyor ben ilk vurulduğumda hiç bişey hissetmedim o ağrı dışında insallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız sizde isterseniz doktorunuza danışınİnşallah pozitif sonuç alırsın benim ilk ay yumurta sagımdaydı 20 cm di tek yumurtaydı ikinci ay solumda bi tane 22ydi bu ay 2 tane solda 22 ilk ve ikinci iğnede catladıgını çok hissettim bunda hissedemedim bisey ya sizin durumunuz nasıldı
Yardımcı olmadın çünkü ben buraya belki aynı şeyleri yaşayıp sonradan pozitifi gören insanlar vardır da yorum yaparlar diye yazdım bilmiyorum derseniz yardımcı olmazsınız zaten tabiki fikrinizi söyleyebilirsiniz ama bu şekilde değil yani'dediklerinizi yapmayı bende biliyorum' diyorsunuz. ne diye yorum yapıyorsun demeye geliyor bu. biraz kibar olmayı öğrenmelisiniz burda herkes stresli herkes bişeyler yaşıyorlar ve dayanışma içindeler.
Hanımlar sakin olun bu ne şiddet Celal user bende olsam yanlış anlardım öyle bir hıtabı evet stresliyız arkadaş kötü bişey demedi germeyın kendınızı lütfenBen kimseyi germiyorum bende başta size kötü bi konuşma yapmadım zaten bilmiyorum dediniz bilenlere soruyorum dedim ne var bunda cemkirdigimi de düşünmüyorum ayrıca insanı çileden çıkarıyorsunuz stresimiz zaten diz boyu ben bir dayanışma göremedim sahsen sizinde hersey gönlünüzce olsun sağolun
kişiden kişiye degısır ağrı benimde ilk çok olmadı ikinci baya belim kasıklarım başım ama bunda Hicbisey olmadı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızBende de iki gündür adet sızısı gıbı ağrı vardı gün içinde gelip gıdıyor ben ilk vurulduğumda hiç bişey hissetmedim o ağrı dışında insallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız sizde isterseniz doktorunuza danışın
Hanımlar sakin olun bu ne şiddet Celal user bende olsam yanlış anlardım öyle bir hıtabı evet stresliyız arkadaş kötü bişey demedi germeyın kendınızı lütfen
Hanımlar sakin olun bu ne şiddet Celal user bende olsam yanlış anlardım öyle bir hıtabı evet stresliyız arkadaş kötü bişey demedi germeyın kendınızı lü
Ben sakinim yaaHanımlar sakin olun bu ne şiddet Celal user bende olsam yanlış anlardım öyle bir hıtabı evet stresliyız arkadaş kötü bişey demedi germeyın kendınızı lütfen
EvetBen sakinim yaaAnlamadım benim mi hatam var
Herkesin vucüdü farklı tepki veriyor insallah bizi haberdar et sonuçtankişiden kişiye degısır ağrı benimde ilk çok olmadı ikinci baya belim kasıklarım başım ama bunda Hicbisey olmadı inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ya ama bilmiyorum yazmak bence kotu yazmasa daha iyi yani ben buraya bişeyler öğrenmek için yazdım belki benimle aynı durumu yaşayıp sonradan pozitif görenler vardır diye yazdım onları yapmayı bende biliyorum zaten aynı yoldan geçiyoruz diyor ki insanda sabır kalmıyor bu dönem bekleyemiuır bekleyebilsem zaten beklerdimEvetkızı direk tersledın
Herkesin vucüdü farklı tepki veriyor insallah bizi haberdar et sonuçtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?