Tamam yarın haber vereceğimBak ona bişey diyemem cnm sen bi kan ver bence
İğnenin 15.gunu bu gün yarın ztn kan verme günüm ama aklım karıştı erken gebeliğin yanlış olma ihtimali var mıdır çünkü 3ayri kaset test pozitiftiYa benimde iğnenin 13gunu pozitif çıkmıştı 14gun başka testte yine çıktı bu günde iki ayrı tteste denedim erken gebelik negatif çıktı normal kaset test pozitif neden olabilir acaba
Kaset teste kaç dakika içerisinde pozitif olduİğnenin 15.gunu bu gün yarın ztn kan verme günüm ama aklım karıştı erken gebeliğin yanlış olma ihtimali var mıdır çünkü 3ayri kaset test pozitifti
3ude hep 3-4dk içerisinde özellikle dikkat ettimKaset teste kaç dakika içerisinde pozitif oldu
Sen ne yaptın kız ver artık şu güzel haberi bize rahatlayalımKaset teste kaç dakika içerisinde pozitif oldu
Ya tuvalete gittim test almıştım bi anda kan geldi normalde benim karnm çok ağrır öyle hastalanırım biraz tuhaf oldu anlamadımSen ne yaptın kız ver artık şu güzel haberi bize rahatlayalım
O zaman vardır bence 15. Günde etkisi kalmaz artık3ude hep 3-4dk içerisinde özellikle dikkat ettim
Erken gebeligin öyle olması modumu düşürdü yanlış sonuç verdiğini duymuş muydunuz daha önceO zaman vardır bence 15. Günde etkisi kalmaz artık
Oluyormuş baya okudumErken gebeligin öyle olması modumu düşürdü yanlış sonuç verdiğini duymuş muydunuz daha önce
Hade yaYa tuvalete gittim test almıştım bi anda kan geldi normalde benim karnm çok ağrır öyle hastalanırım biraz tuhaf oldu anlamadım
Bende elendim aynen öyle ya yapcak bisey uok negatife alıştık artık senden hayırlı haberler bekliyoruz inşallahHade yahayırlısı be cnm vardır demek zamanı
İnsallah cnm beklemedeyim veririm insallahBende elendim aynen öyle ya yapcak bisey uok negatife alıştık artık senden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Canım durumun nedir kaçıncı gününİnsallah cnm beklemedeyim veririm insallah
Bacım daha bar yarın 12. GünCanım durumun nedir kaçıncı günün
Bacım daha bar yarın 12
Hadi bakalım beklemedeyiz var mi belirtiBacım daha bar yarın 12. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?