Yok yapmadım canımÇizgi görünüyor kan testi yaptın mı bidaha
büyük gün yarın hakkında hayırlısı cnm
Amin aminbüyük gün yarın hakkında hayırlısı cnm
Bacım son durum nedirMerhaba kızlar benim aklım çok karıştı 2 bucuk yıldır evliyim 1 seneyi gecik çocuk istiyoruz eşimde ve bende hcbir skntı yok herseye bakıldı hsg değerler yumurtalar çalışıyor gayet normal klomen+ovitrelle başladım bu 3.olucak suan 14. Gün dünde silik çıkmıştı bugünde geçen ay böyle biseyle karşılaşmadım dün kan verdim ve 0,74 anlamadım ben hicbirsey yardımcı olur musunuz lütfen
Daha olmadım ya normalde benim sabittir sabah kalktığım gibi olurum bakalım beklemedeyim dua edinBacım son durum nedir
Ay insallah olmasın cnm rabbim gönlüne göre versinDaha olmadım ya normalde benim sabittir sabah kalktığım gibi olurum bakalım beklemedeyim dua edin
Amin inşallah hala bisey yok bakalımAy insallah olmasın cnm rabbim gönlüne göre versin
Kız gıt kan ver belki yükselişe geçmiştirAmin inşallah hala bisey yok bakalım
İnsallaj seninkinideAmin inşallah hala bisey yok bakalım
olabir mi öyle biseuKız gıt kan ver belki yükselişe geçmiştir
Kız benim saatim bile geçmez sabah 11 de hemen olurumİnsallaj seninkinide
olabir mi öyle biseu
Tabi olur gıtmende fayda var yada test yap istersenKız benim saatim bile geçmez sabah 11 de hemen olurum
Bu saatte bulamam da yarın netleşir herseyTabi olur gıtmende fayda var yada test yap istersen
Of dışardaydım aklımdaydı alıcaktım aslında dedim belji eve gidince olurum eğer yarın sabah da olmazsam test yaparım biBu saatte bulamam da yarın netleşir hersey
İlk pozitif benden gelsin sonraki de senden aminnnnnhayırlısı be cnm
Amin aminİlk pozitif benden gelsin sonraki de senden aminnnnn
Yarın 18. Gün olucak benim varsa çıkar herhalde dimiAmin amin
İğne etkisi falan kalmamıştır herhaldeYarın 18. Gün olucak benim varsa çıkar herhalde dimi
Yok kız ne etkisiİğne etkisi falan kalmamıştır herhalde
Hadi bakalım çok umudum yok amaYok kız ne etkisigenelde 10 12 dıye yazıyor nette
Bak ona bişey diyemem cnm sen bi kan ver benceHadi bakalım çok umudum yok amainşallah kist oluşmamıştır ondan dolayı olmuyordur kist oluşsa ağrı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?