- 30 Ağustos 2025
- 247
- 56
- 13
- 32
Hayırlısı be canımAdet oldum demin
İnşallahÜzülme vakti değilmiş demekki önümüzdeki aylara bakıcaz
Bende öyle diyorum artık hayırlısıHayırlısı be canım
Hayırlısı vallahi vakti zamanı gelicek inanıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok Yaşın kaç bu arada sormadım hiçBende öyle diyorum artık hayırlısı
Oyle de her geçen ay daha da Umut tükeniyor sanki 28 yaşındaymHayırlısı vallahi vakti zamanı gelicek inanıyorum çok şükür bir sıkıntımız yok Yaşın kaç bu arada sormadım hiç
Benimde aynı durum oldu büyük ihtimalle öyle 13. Günde silik çıktı bende vardır diye düşünüp kan verdim negatifBenimde iğnenin 13.gunu bu gün test yaptım ilk idrarda degildi silik çıktı buraya atınca kalite düşüyor gözükmüyor ama ilk 3-4dk içinde çıktı şuan korkuyorum iğnenin etkisi midir diye bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu
Bence 15. Günü bekle öyle yap daha sağlam olurBenimde iğnenin 13.gunu bu gün test yaptım ilk idrarda degildi silik çıktı buraya atınca kalite düşüyor gözükmüyor ama ilk 3-4dk içinde çıktı şuan korkuyorum iğnenin etkisi midir diye bu şekilde hamile olduğunu öğrenen oldu mu
Kan için doktor pazartesi demişti ztn yarın tekrar idrar testini yenilicem koyulaşma varsa ihtimal artar diye düşünüyorum yoksa ztn olmamıştırBence 15. Günü bekle öyle yap daha sağlam olur
Farklı Marka dene bu sefer de hadi inşallah olur da bize umut olursunKan için doktor pazartesi demişti ztn yarın tekrar idrar testini yenilicem koyulaşma varsa ihtimal artar diye düşünüyorum yoksa ztn olmamıştır
İnşallahFarklı Marka dene bu sefer de hadi inşallah olur da bize umut olursun
Ben bu testi daha önce de almıştım ama hiç böyle bi şeyle karşılaşmamıştım fotoğrafları gördüysen silik çıktı büyük ihtimalle ondandıİnşallahSizinki acaba testle alakalı bişey miydi yoksa iğnenin etkisi midir
Senin ne oldu cnmFarklı Marka dene bu sefer de hadi inşallah olur da bize umut olursun
Aynı degısen bisey yokSenin ne oldu cnm
Kız ıyı dayanıyorsun o günden sonra hiç test yapmadın mı cızgı var mı yok mu ben senden daha heyecanlıyımAynı degısen bisey yokyarın günüm
Hahahah biliyorum olmadığını ya o yüzden yapmadım olsaydı bence çıkardı kanda 14. Gün de yaptım test oda silik çıktı Hicbisey anlamadım yaniKız ıyı dayanıyorsun o günden sonra hiç test yapmadın mı cızgı var mı yok mu ben senden daha heyecanlıyım
Testleri değiştirdin mi hepsı mi pozitif başka markadan yaptın mıHahahah biliyorum olmadığını ya o yüzden yapmadım olsaydı bence çıkardı kanda 14. Gün de yaptım test oda silik çıktı Hicbisey anlamadım yani
Oyle de her geçen ay daha da Umut tükeniyor sanki 28 yaşındaym
Başka markadan yapmadım ikisi de aynı markaydı 13.14.gun böyleTestleri değiştirdin mi hepsı mi pozitif başka markadan yaptın mı
Çizgi görünüyor kan testi yaptın mı bidahaBaşka markadan yapmadım ikisi de aynı markaydı 13.14.gun böyle
büyük gün yarın hakkında hayırlısı cnmBaşka markadan yapmadım ikisi de aynı markaydı 13.14.gun böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?