Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza iğnevurulali 12. GuGünüm kasiklaeimda hafif agri var. Gogislerim çok hassas adet olacam herhalde ilk ignem. Ne zaman test yapim sizce. Çok zor bir süreç bi allah herkese sabir versin
Kızlar dün gece benden kırmızı leke geldi. Adetime 10 gün var. Tutunma kanamasi olabilir mi sizce?
Günaydın kızlar..
Çok teşekkürler canım
22mm 1 yumurtam ve ondan başka 3-4 tane daha küçük yumurtalar varmış. Çok iyi büyümüş dedi doktor. Ben de dedim hep büyüyor ama sonuç yokÇalışacaksınız diyor. Çalış çalış nereye kadar
İğneyi bugün öğlen vurunucam. Cuma cumartesi ilişki olsun dedi doktor, yani yarın ve öbür gün; ama bu yumurta baya büyümüş ya şimdi, ya iğneden de erken çatlarsa.. Ya boşa gidersee.. Belki de çatlamıştır bilee.. Çünkü normalde dün tam 14. gündü. Adetlerim 2-3 gün gecikebiliyor. Bu sefer bunu baz aldı sanırım, geçen ay 13. gün iğne olmuştum çünkü, sonuç olmadı.. Adetim 3 gün gecikmişti. Kasığımda hafif ağrı var 2 gündür.. Riske girmiyim bu akşamdan başlayalım mı acabaaKalitesi düşer diyorlar ya, sakıncası olur mu ki.. Puufff! Valla bu ne böyle saat hesabına başladık, havuz problemi çözüyoruz sanki profesörüz Şöyle el ultrasonu falan olsa da, çatlamayı falan takip etsek gün gün :) Kafam karıştı yaa..
İnşallah canııımÇok guzel benim Dr um 17-18 mm iken vurduruyordu iğneyi. Seninki 20 yi geçmiş o yüzden bugün yapmış. Ins. Tamamına erdirsin rabbim.
İnşallah seninki de tutunmadır canım.. hiç başıma gelmedi. Sanki ondan olabilir yaa... Ay hadi inşallaahhKızlar dün gece benden kırmızı leke geldi. Adetime 10 gün var. Tutunma kanamasi olabilir mi sizce?
Hoşgeldin. Adet günün geçti mi? Geçince yapman daha iyi canım.Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza iğnevurulali 12. GuGünüm kasiklaeimda hafif agri var. Gogislerim çok hassas adet olacam herhalde ilk ignem. Ne zaman test yapim sizce. Çok zor bir süreç bi allah herkese sabir versin
"Evde yapılan gebelik testlerinde hcg hormonu değişik seviyelerde olduğundan gebelik testlerinin hassasiyeti farklıdır. Genelde B-hcg 50 ünitenin altındaysa test sonuç vermez. Bu nedenle gebeliği erken dönemde olan kişi, prediktörle yapılan idrar testinde gebe olduğu halde gebe olmamış gibi sonuç çıkabilir. Bu yüzden kesin sonuç için kan testinin yapılmasında fayda vardır."Kkızlarrrrrr bi şey soracam beta hcg değeri en az kaç olursa idrar testinde çıkıo biliyor musnuz?
30. Gün oluyor canım adetim 2 gün geçmiş olucak inş güzel şeyler çıkarHadi inşallah iyiye alamettir bu belirtiler. Pazar günü kaçıncı gün oluyor
Hayırlara çıksın canııımm :)He hey ben de yaptim gebelik takvimi. Merak ettim oluyorsa bugün ne oluyor diye iğnenin8 asilamanin 7. Gunu... Beklemeye devam..
Oooo süper o zaman pazar günü dananın kuyruğu kopacak desene.30. Gün oluyor canım adetim 2 gün geçmiş olucak inş güzel şeyler çıkar
He hey ben de yaptim gebelik takvimi. Merak ettim oluyorsa bugün ne oluyor diye iğnenin8 asilamanin 7. Gunu... Beklemeye devam..
Hayırlara çıksın canııımm :)
Ben de bu ay hamile kalırsam 19 ağustos diyor doğuma.. Aslan burçları doğurcaz
benim solda 18.5, sağda 15 mm iki yumurtam vardı 14.gün. takiplerde 2 günde 3 mm artıyorlardı ve ben 15. gün iğneyi oldum muhtemelen soldaki 20 sağdaki de 16.5 olmuş olmalı. 21.gün progesteron ölçtürdüm 34 çıktı bu da yumurtlama olduğunu gösteriyor. işte aynı gün beta hcg de istemiş eşim o da 13 geldi ama sanırım bu değer iğneye bağlı. perşembe günü tekrar kan testi yapmayı planlıyorum.
"Evde yapılan gebelik testlerinde hcg hormonu değişik seviyelerde olduğundan gebelik testlerinin hassasiyeti farklıdır. Genelde B-hcg 50 ünitenin altındaysa test sonuç vermez. Bu nedenle gebeliği erken dönemde olan kişi, prediktörle yapılan idrar testinde gebe olduğu halde gebe olmamış gibi sonuç çıkabilir. Bu yüzden kesin sonuç için kan testinin yapılmasında fayda vardır."
"Ancak idrardan yapılan gebelik testlerinde bazen yanlış sonuçlar olabilir. İdrarda yapılan gebelik testleri cinsel ilişkiden en erken 13-14 gün sonra pozitifleşmektedir. Yani cinsel ilişkiden hemen sonra yapılmasının hiçbir anlamı yoktur. En az 1 haftalık adet gecikmesi sonrası test güvenilirdir. Hatalı sonuçlar veren gebelik testleri kadınlarda hem psikolojik hem de fiziksel travmalarasebep olabilir. Bu sebeple gebelik testlerini kullanırken oldukça dikkatli olunmalıdır.
İdrar testinde pozitif sonucun hata olasılığı düşüktür. Ancak test negatif saptandığında hata olasılığı veya gebeliğin çok erken döneminde olma olasılığı unutulmamalıdır. Negatif sonuç varlığında adette gecikme devam ediyorsa 5-7 gün sonra idrarda test tekrarlanmalıdır." demişler.
Eger hamile kalırsam benimde ağustosta geliyo. Ayy ins. Kalırız yaaa
He hey ben de yaptim gebelik takvimi. Merak ettim oluyorsa bugün ne oluyor diye iğnenin8 asilamanin 7. Gunu... Beklemeye devam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?