Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza iğnevurulali 12. GuGünüm kasiklaeimda hafif agri var. Gogislerim çok hassas adet olacam herhalde ilk ignem. Ne zaman test yapim sizce. Çok zor bir süreç bi allah herkese sabir versin

canım adet belirtileriyle hemen hemen aynıymş gebelik belirtileri genelde 15. gün falan çıkıomuş kanda. bana dr um demedi 14. 15. gün yap diye batın geçmesini bekliom iğnenin 16. günü benim. dr sana söyledi mi?

Çok guzel benim Dr um 17-18 mm iken vurduruyordu iğneyi. Seninki 20 yi geçmiş o yüzden bugün yapmış. Ins. Tamamına erdirsin rabbim.

Çok guzel benim Dr um 17-18 mm iken vurduruyordu iğneyi. Seninki 20 yi geçmiş o yüzden bugün yapmış. Ins. Tamamına erdirsin rabbim.
İnşallah canııım Çok saol.. Korkum, acaba geç mi kaldı.. Daha büyüyecek miydi ki, belki de çatlamıştır zaten dün akşam, diye.. İnşallah doğru zamanı buluruz da olur artık bu ay..

Kızlar dün gece benden kırmızı leke geldi. Adetime 10 gün var. Tutunma kanamasi olabilir mi sizce?
İnşallah seninki de tutunmadır canım.. hiç başıma gelmedi. Sanki ondan olabilir yaa... Ay hadi inşallaahh

Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza iğnevurulali 12. GuGünüm kasiklaeimda hafif agri var. Gogislerim çok hassas adet olacam herhalde ilk ignem. Ne zaman test yapim sizce. Çok zor bir süreç bi allah herkese sabir versin
Hoşgeldin. Adet günün geçti mi? Geçince yapman daha iyi canım.

Kkızlarrrrrr bi şey soracam beta hcg değeri en az kaç olursa idrar testinde çıkıo biliyor musnuz?
"Evde yapılan gebelik testlerinde hcg hormonu değişik seviyelerde olduğundan gebelik testlerinin hassasiyeti farklıdır. Genelde B-hcg 50 ünitenin altındaysa test sonuç vermez. Bu nedenle gebeliği erken dönemde olan kişi, prediktörle yapılan idrar testinde gebe olduğu halde gebe olmamış gibi sonuç çıkabilir. Bu yüzden kesin sonuç için kan testinin yapılmasında fayda vardır."

"Ancak idrardan yapılan gebelik testlerinde bazen yanlış sonuçlar olabilir. İdrarda yapılan gebelik testleri cinsel ilişkiden en erken 13-14 gün sonra pozitifleşmektedir. Yani cinsel ilişkiden hemen sonra yapılmasının hiçbir anlamı yoktur. En az 1 haftalık adet gecikmesi sonrası test güvenilirdir. Hatalı sonuçlar veren gebelik testleri kadınlarda hem psikolojik hem de fiziksel travmalarasebep olabilir. Bu sebeple gebelik testlerini kullanırken oldukça dikkatli olunmalıdır.

İdrar testinde pozitif sonucun hata olasılığı düşüktür. Ancak test negatif saptandığında hata olasılığı veya gebeliğin çok erken döneminde olma olasılığı unutulmamalıdır. Negatif sonuç varlığında adette gecikme devam ediyorsa 5-7 gün sonra idrarda test tekrarlanmalıdır." demişler.

slm. kan testi yaptırdınızmı ? güzel haberler varmı :)

eline sağlık canım teşekkür ederim :)

Normalde bugün olmam gerekiyordu.ama ben pskoluyum o yüzden ne zaman olacamida tam bilemiyorum post: 38012292, member: 370543"]İnşallah canııım Çok saol.. Korkum, acaba geç mi kaldı.. Daha büyüyecek miydi ki, belki de çatlamıştır zaten dün akşam, diye.. İnşallah doğru zamanı buluruz da olur artık bu ay..

İnşallah seninki de tutunmadır canım.. hiç başıma gelmedi. Sanki ondan olabilir yaa... Ay hadi inşallaahh

Hoşgeldin. Adet günün geçti mi? Geçince yapman daha iyi canım.[/QUOTE]
Normalde bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…