CanıımmKızlar benimde adet sancılarım başladı belimde, bacaklarımda... Olmadı tutturamadım galiba bu ayklomenle ve çatlatma iğnesiyle ilk denemem ama toplamda diğerleriyle 18. denemem bu... Allahım sabrını da tez zamanda bebişlerimizi de versin hepimize...
Hayırlı olsun canım.. Ne güzel bütün testler de yapılır. İçiniz rahat başlarsınız tedaviye.. Sonucu da çok güzel olacak inşallahkızlar kendımden bahsedım bu ayda negatıf hasta oldum 2 gun önce...bos durmım dedım tub bebek tedavısıne baslamadan once onlemımı alım dedım ve tıbbı genetık bölümunden randevu aldım bugun gıttık durumu anllatım doktorda cok ıyıydı ailede hasta cocuk veye bebek kaybı olup olmadıgını kalp kırızı olup olmadıgını sordu esımle bana genetık testlerımız yazzdı ama laborotuar daha acılmamış haftaya acılacakmıs arayıp bılgı almamı ona gore gelmemı ve bugune kadar yapılan butun testlerımız getırmemızı ona gore gereken yapılmamş gereklı butun testlerı yaptıracagını soyledı allaha sukur boyle bı doktora gıttıgım ıcın cok mutluyum cok ıyı ılgılıydı....
Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlısıyla canım.. Geç döllenme olmuş olabilir. Yani tam yumurta çatlaması beklenen gün değil, daha geç çatlamış falan olabilir.. O sırada döllenmiş olabilir. O zaman da olması gerekenden küçük sanılıyor bebek, aslında olması gerektiği kadar oluyor. İnşallah her şey yolundadır.. Stres yapma.. Sağlık versin Allah inşallah..Bugun gttim canım son adet tarıhıme göre 6 hafta 4 günlük ama bn adetımden snra iğne vuruldugum için ultrasonda 5 hafta 3 gunlük gösterdi kese var ama cok ufak bebek ve kalp atışı için erkn dedi doktorum 2 hafta sonra gdıcm suanlık normal gözüküyor
Merhaba canım.. Amin inşallah..s.a kızlar bunları okumak çok iyi geliyor hayallere dalıyorum bede anne olmak istiyorum rabbim tez zamanda bana ve tüm isteyenlere verir bi problem yo bizdede elhamdülillah. Doktor edetin ilk günü gel tedaviye başlayalım dedi acaba ne tedavisine başlar bilgilerinizi alabilirmiyim şimdiden tşk
Çok sevindim canımGünaydın kızlar..
Çok teşekkürler canım
22mm 1 yumurtam ve ondan başka 3-4 tane daha küçük yumurtalar varmış. Çok iyi büyümüş dedi doktor. Ben de dedim hep büyüyor ama sonuç yokÇalışacaksınız diyor. Çalış çalış nereye kadar
İğneyi bugün öğlen vurunucam. Cuma cumartesi ilişki olsun dedi doktor, yani yarın ve öbür gün; ama bu yumurta baya büyümüş ya şimdi, ya iğneden de erken çatlarsa.. Ya boşa gidersee.. Belki de çatlamıştır bilee.. Çünkü normalde dün tam 14. gündü. Adetlerim 2-3 gün gecikebiliyor. Bu sefer bunu baz aldı sanırım, geçen ay 13. gün iğne olmuştum çünkü, sonuç olmadı.. Adetim 3 gün gecikmişti. Kasığımda hafif ağrı var 2 gündür.. Riske girmiyim bu akşamdan başlayalım mı acabaaKalitesi düşer diyorlar ya, sakıncası olur mu ki.. Puufff! Valla bu ne böyle saat hesabına başladık, havuz problemi çözüyoruz sanki profesörüz Şöyle el ultrasonu falan olsa da, çatlamayı falan takip etsek gün gün :) Kafam karıştı yaa..
Saol cevabına canıımmÇok sevindim canımBenimde en büyüğü 20 mm olmak üzere 4 tane vardı. 12. gün gitmiştim canım ve 14. çatlatma iğnesi yap demişti doktor...Cumaya denk gelmiş biz perşembe cuma cumartesi pazartesi çalıştık Doktor bana perşembe cumartesi pazartesi demişti canım... Benimde 20mm erken çatlayabilir diye sanırım birde içerde hazırda sperm bulunsun diye öyle dedi...
Benim 20 mm çatlamak üzere hatta çatlıyor dedi...Diğerleri için iğneyi veriyo birde garantiye almak için diye anladım ben canım... Ama ümidini kaybetme sen çalışmaya devamSaol cevabına canıımmYani iğneden önceki gün de istemişti değil mi? Tühh yaa!! Dün de mi çalışsaydık kii Doktor bakınca ne zaman çatlayabileceğini anlıyor mu ki? Belki de çatladı gitti yumurtaaamm.. Kasık ağrım da geçti gibi zaten :/ Puuff!! İnşallah tuturabiliriz bu sefer yaa
Aaa! Tamam canımBenim 20 mm çatlamak üzere hatta çatlıyor dedi...Diğerleri için iğneyi veriyo birde garantiye almak için diye anladım ben canım... Ama ümidini kaybetme sen çalışmaya devam
Sen bide beni düşünAaa! Tamam canımDoğru.. başka yumurta da var sonuçta.. Onlar da çatlarsa aynı şey geçerli di mi? Ben hep en büyüğüne yoğunlaşmışım. Umudu kaybetmeden çalışmaya devam o zaman hehe Çok saol canım Umutluyum bu ay.. Olsa keşkeeee...
Sen bide beni düşünBenim bat 28-29 kasım gibi .... Deli gibi heyecanlıyım inş Allahım bu duyguyu nasip eder bizede...Çocukluğumdan beri hayalim anne olabilmek... Bak benim bide böyle 4-5 gündür duygu gelgitlerim oluyo yine ağlıycam zor tutuyorum kendimi....Hep duygusaldım ama bukadar sulu göz değildim ki ben
Ay canıımm... Çok heyecanlı gerçektennSen bide beni düşünBenim bat 28-29 kasım gibi .... Deli gibi heyecanlıyım inş Allahım bu duyguyu nasip eder bizede...Çocukluğumdan beri hayalim anne olabilmek... Bak benim bide böyle 4-5 gündür duygu gelgitlerim oluyo yine ağlıycam zor tutuyorum kendimi....Hep duygusaldım ama bukadar sulu göz değildim ki ben
Ay canıımm... Çok heyecanlı gerçektennİnşallah inşallah hamilesindir. Hayırlısıyla olsun, sağlıkla olsun inşallah.. Belki de bebişten dolayıdır bu duygusallık.. İnşallah ondandıırrr
Sebebini anlamadım pek.. Ama az kalmış canım.. Bekle o zaman bakalım.. Güzel haberler al sen de inşallaahhcanım ben de onu anlamadım ki kan testi de yapma dediler bana. haftaya yapacam bekleyecem bakalım ben de. öyle olsun bakalım. bozuldum ama ha :)
Ben normalde adetten önce çok gergin olurum eşimde anlarbat aynı canım çatlayacam meraktan. çok sinirliyim ben bu aralar :) beklemek bozdu beni :)
İnşallah canım çok az kaldı...Allahım sabrını verir inşallah...Ay canıımm... Çok heyecanlı gerçektennİnşallah inşallah hamilesindir. Hayırlısıyla olsun, sağlıkla olsun inşallah.. Belki de bebişten dolayıdır bu duygusallık.. İnşallah ondandıırrr
Hehheİnşallah canım çok az kaldı...Allahım sabrını verir inşallah...Bu arada bizim kuşlar çiftleşip yumurtladılar dün gece dedim nispetmi yapıyosunuz nen ama çok sevindim..kız olanında ilk bebeği öldü kırdı yumurtayı....bu 2. yumurta inş bu ay banada uğurlu gelir
Ben normalde adetten önce çok gergin olurum eşimde anlarama şimdi çok sakinim neden bilmiyorum...Sadece herşeye ağlıyorum...Ya bu süreçten sinirlerim bozuldu yada inşallah hamileliktendir gibi geliyor banada Pazar günü hastalanmazsam kan testi yaptırıcam kısmet bakalım
Kizlar merhaba ben yeni katildim araniza iğnevurulali 12. GuGünüm kasiklaeimda hafif agri var. Gogislerim çok hassas adet olacam herhalde ilk ignem. Ne zaman test yapim sizce. Çok zor bir süreç bi allah herkese sabir versin
Ben normalde adetten önce çok gergin olurum eşimde anlarama şimdi çok sakinim neden bilmiyorum...Sadece herşeye ağlıyorum...Ya bu süreçten sinirlerim bozuldu yada inşallah hamileliktendir gibi geliyor banada Pazar günü hastalanmazsam kan testi yaptırıcam kısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?