Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

arkadaslar bukadari da psikolojik çıkarsa gerçekten sok olucamiki kez istifa ettim az once ve doğru düzgün dokunucak bişey yemedim ve kabızlık başladı bugün 27. Gün inş vücudum beni yaniltmiyodur

Bu belirtiler kişiden kişiye değiştiği ıcın her ihtimali düşünmek gerek bence. Ben hamile kaldığı ilk günden midesi bulananlari biliyorum. O yüzden bana sen hamilesin gibi geliyo canım

Kızlar benden gene pembe akinti geldi ya hiç böyle olmamıştı. Hemde dün geldiği saatlerde bugün de geldi. Yarın progesteron baktırmayi düşünüyorum. Beta hcg de baktırsam mi

cevabın için tşk canm soktor sorun yok dedi sebepsiz olmuyor işte 5 gün kaldı bakalım gidcem doktora

Günaydıınn

Eger hamile kalırsam benimde ağustosta geliyo. Ayy ins. Kalırız yaaa
inşallah hep birlikte burdan ağustos annelerine geçeriz :)
İnşallah yaaa

Kızlar bugün parça parça akıntım geldi.... Kokusuz... Neden olabilir?
arkadaslar bukadari da psikolojik çıkarsa gerçekten sok olucamiki kez istifa ettim az once ve doğru düzgün dokunucak bişey yemedim ve kabızlık başladı bugün 27. Gün inş vücudum beni yaniltmiyodur
Adetine ne kadar var canım? Moralini bozmiyim ama bende de yeni başladı, adet öncesi müthiş mide bulantısı oluyor. Geçen ay kaç kere kustum işe gidemedim 2 gün.. Hamileler nasıl dayanıyorlar dedim, Allah yardımcıları olsun.. Sonra da adetim hep parçalı parçalı geldi. Rahim duvarını kalınlaştıran ilaç veriyor doktorum. Döllenme olmayınca da dökülüyor tabi o duvar. Sanırım ilaçtandı yani.. Sen ilaç kullanmış mıydın?
Tabi ki herkeste farklı oluyor belirtiler ama ben artık mide bulantısını belirtiden saymıyorum kendim için.. Hep umutlandırdı beni geçen ay çünkü.. İnşallah seninki bebiştendir canım. Vücudun yanıltmıyordur inşallah seni..

Normalde bugün olmam gerekiyordu.ama ben pskoluyum o yüzden ne zaman olacamida tam bilemiyorum
Doktorum bana 15 gün sonra adet olmazsan test yap dedi olursan gel dedi canim

İnşallah olmazsın canım.. Allah yüzümüzü güldürsün...

Yaa Allahım hepimize burdan hamileyim çığlıkları atmayı nasip etsin:):)
Amin canım amiinn

cevabın için tşk canm soktor sorun yok dedi sebepsiz olmuyor işte 5 gün kaldı bakalım gidcem doktora
Bizimki de sebepsiz.. O zaman çok farklı bir şey yapmaz canım. Dediğim gibi başlar sanırım. Hayırlısı olsun inşallah..

Kızlar benden gene pembe akinti geldi ya hiç böyle olmamıştı. Hemde dün geldiği saatlerde bugün de geldi. Yarın progesteron baktırmayi düşünüyorum. Beta hcg de baktırsam mi
Ay canım inşallah yerleşmediirrr çok heyecanlı Adetine 10 gün varsa biraz erken kan testi için sanki.. Daha b-hcg kana bile geçmemiş olabilir. Ama eğer inşallah ki yerleşme kanamasıysa, zaten bu, bebeğin yerleştiğini gösterir ki, o zaman kanda çıkabilir.. İnşallah çıkaaarr..
"Sperm ve yumurta hücresinin döllenme öncesi ve sonrasındaki hareketleri hakkında bazı bilgiler:
- Ovulasyon yani yumurtlama gerçekleştikten sonra yumurta hücresinin tüp içerisine geçmesi 2-3 dakika alır.
- Zigot (sperm ve yumurtanın birleşmesinden oluşan hücre) tüp içerisinde ortalama 3 gün kalır, bu esnada rahim (uterus) içeirisne doğru ilerler. Yani yumurtlama olayından 3 gün sonra zigot (artık adı blastokist'tir) rahim içerisinde olur.
- Zigot rahim içerisine doğru bölünerek ilerlediği için içerisinde boşluk içeren bir hücre topluluğu halini alır buna blastokist adı verilir. Blastokist rahim içerisine vardıktan ortalama 3 gün (2-4 gün arası) sonra rahim içerisine yapışır, buna implantasyon denir.
- Yani toplamda yumurta hücresi salındıktan sonra döllenme, tüp içerisinde rahime doğru ilerleme ve rahim duvarına yerleşme aşamalarında 6 günlük bir süre geçer.
- Bu nedenle kanda B-HCG denilen gebelik hormonunun tespit edilmesi yumurtlamadan sonra en erken 6. günde mümkün olur hatta çoğunlukla yumurtlamadan 8-10 gün sonra tespit edilebilir."

Verdiğin bilgiler içi çok teşekkürler canım.

Bu gün itibari ile tahmini adetime 9 gün var. Igne vurulmadigim için gene tahmini konuşuyorum yumurtladiktan sonraki 5 yada 6. Günüm oluyor bugün. Bakalım az önce sağlık ocağında kan tahlili verdim. Progesteron fsh ve beta hcg. Ama progesteron u bazen sistem kabul etsede labaratuvarda bakmiyolarmis. Olsun dedim bende. Kanı verdim bakalım. Saat 3 te çıkıcak mis.
Çok heyecanliyim

Kızlar bu arada Cumaniz mübarek olsun.

İmkanınız varsa cuma sela vakti ile oglen ezani arasında fetih süresi okuyun. Şuan sela vakti girmiştir. Allah niyetinizi kabul etsin inş.

Ben bile heyecanladııım
İnşallah çıkar yaa inşallah çıkaaarr...
Sen normalde progesteron ve fsh'a neden baktıracaktın? Ne anlaşıyor onlardan ben bilmiyorum da.

Kızlar bu arada Cumaniz mübarek olsun.

İmkanınız varsa cuma sela vakti ile oglen ezani arasında fetih süresi okuyun. Şuan sela vakti girmiştir. Allah niyetinizi kabul etsin inş.
Senin de canım..

Allah dualarımızı kabul etsin.. İstediğimiz şeyleri bize hayırlı etsin..

kızlar bugün bat. deli gibi uyuyorum bi kaç gündür. sabah 9.20 ye saati kurdum kalkabildiğimde saat 10.40 tı. dün de bugün de bi sıvı geldi kesin adet oldum dedim tuvalete koştum değilim akıntı gelmiş sadece. 5 gün daha bekleyecem ölmezsem meraktan.

Olma olmaaa
Her ay yaşadığımız bu heyecanlar tamamına ersin artık inşallahh.. Adet belirtisi gibi bir şeyler var mı peki?

Benim de doktorum 15 aralıkta adet olmazsan test yap dedi. Normalde 11'i bat. Ama bende bir kaç gün fark edebiliyor. İğneği de geç vurundum, ondan heralde.. Adet tarihi geçerse nasıl dayanıcam bilmem.. Beklemek çok zoorrr.. İnşallah beklediğimize deysin

evet ya beklemek çok zor . canım sürekli belirti arıyormuşum gibi hissediyorum zaten :) sabahları ağzımda kötü bi tat oluo bi kaçgündür. kasıklarım ve belim bacaklarım iğneden beri ağrıo zaten. bilemiyorum psikolojik mi yukumvar sürekli ve halsizim. duygusallık yok sinir var bi haftadır :) adet olacakmışım gibi gelio niye yalan söyleyeyim. progestan kullandım bu ay bi ktu sabah akşam. dr o geciktirebilir dedi. bitsin 4-5 gn bekle olmazsan gel dedi. haftaya perşembe cumayı bekleyecem. progestan yarın bitio.

Ben bile heyecanladııım
İnşallah çıkar yaa inşallah çıkaaarr...
Sen normalde progesteron ve fsh'a neden baktıracaktın? Ne anlaşıyor onlardan ben bilmiyorum da.

Adetin 21. Günü progesteron yumurtlamanın olup olmadığı hakkında bilgi veriyor. Değer 10 un üzerinde ise yumurtlama olmuş demektir.

Fsh da genelde adeti 3. Gunu bakılıyor ve yumurta kalitesi ölçülür. Türkçesi folikul uyarıcı hormonu oluyor. Ben fsh istememiştim ama Dr bakabiliriz deyince yok demedim

Yok canım ben rahim duvarını kalınlaştırıcı ilaç kullanmıyorum... Bende klomen kullanırken olmuştu birkaç gün iştahsızlık hafif bulantı ama geçti sonra... Dün geceki hiç geçmedi... Benim normal bulantım oldumu bişey dokundumu falan anca istifra ederim bikere rahatlarım sonra bunda öyle olmadı... Ondan şüphelendim...Bugün yarın belli olucak zaten...Sabahtan beri eşimde 2 kez aradı hastalandın mı diye :) Heyecan dorukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…