Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

senin ihtimal yüksek canım süper ben iki kez klomen kullandım ikisinde de bi yum oldu. ya tekrar hesapladım dabenim bat 27 kasım oluo. ben 28 diye hesaplamışım önce niyeyse. bakalım heyecandan öldürecek bu bebişler bizi :)

Hiiii nasıl dayanıyorsun test yapmadan? En azından idrar testi yapsan? Artık sonuç verir diye tahmin ediyorum..hadi güzel haber ver bize:)

Hiiii nasıl dayanıyorsun test yapmadan? En azından idrar testi yapsan? Artık sonuç verir diye tahmin ediyorum..hadi güzel haber ver bize:)

korkuyorum test yapmaktannnnn :) bi de dr progestan verdi o bitsin 4-5 gün sonra yap dedi. o da bugün akşam bitio

kızlar beni en çok umutlandıran şey uyku halim ya. 24 saat uyuyacam elimden gelse :) dün gece 10.30 da yattım ki gece1-2-3 yatmam. sabah da 9.30da zorla kalktım. ya da depresyondayım :)

seminde mi kuslarin var canim bizimde var :). Onlara simdi.yumurta havuc cok.cok ver yavrularin gelisimi icin.. Bide yumurta kabugunu da koy anne kus cok kalsuyum kaybediyor cunku en.iyi kalsiyumda yumurtanim kabugunda. Biliyprsundur belki ama soyliyim dedim

kızlar beni en çok umutlandıran şey uyku halim ya. 24 saat uyuyacam elimden gelse :) dün gece 10.30 da yattım ki gece1-2-3 yatmam. sabah da 9.30da zorla kalktım. ya da depresyondayım :)
İnsam cok merak etsede beklemek en guzeli bekle bekleyebilirsen.bence :) ama icimden bi ses senin de hamile olduhunu soyluyor.. Asli ve senden.guzel.haberler bekliyoruz hadi bakalimm...

kızlar nasılsınız ıyısınızdır ınsallah bebıs mujdesi gelır ınsallah hepınızden... pazartesı genetık testler ıcın kan vercaz ve hanı masyısta balıycaktıkya tüb bebek tedavısıne eşim ocaga cektı ocakta baslayalım dedı cok ıstıyorum tedavıye baslamayı ama cok korkuyorum manevı anlamda cok zorlu bı surec bıde negatıf olur dıye cok korkuyoruum anapıcam bııllmıyorum

Ve beklenen oldu iğnenin 19. Günü adet oldm zaten 16.gün test yaptığımda negatifi görünce ümidi Kesmiştm bu aydan bu ay doktora gitmicem bakalım biraz akışına bırakcam ağla ağla sinirlerim bozuldu iyice

Ağlamayın Sakın... Hayırlısı şimdi değilmiş belkide böyle düşün...bende klomen kullandım pregnyl yaptırdım pazartesi 14. Gün olacak ama sabah dayanamadım test Yaptım negatif çıktı...muhtemelen bu ayda olmadı ama öbür ay gitmeyeceğim doktora hatta yaza kadar akışına bırakıcam bekliycem belki Ozaman daha iyi olur...

Evet ben de 5 aydr korunmuyordm biraz aceleci davrandm belki de hayırlısı bu kimseye söylemiyordm anneme ablama anlattm ağladım şimdi daha iyiyim insan birileriyle paylaşınca rahatliyor görünen bir problemim yok bundan sonra bir süre kendiliğinden denicem

aa canım çok sevindim erkene almanıza sen başlamadan korkmaya negatif düşünmeye başlamışsın ama olmaz öyle moral çok önemli ayrıca tüp bebeğin olma ihtimali çok daha yüksek şu ana kadar kullandığımız ilaçlara oranla o yüzden geçmişi tamamen unut çünkü yeni bir süreç yeni bir tedavi olacak bu senin için allahın izniyle ilk denemenizde tutar inşallah canım

canım allah bınkere razı olsun moral verdın ıanan okadar cok ıstıyorumkı anne olmayı tedavıye baslamayı ama neden bukadar korkuyorum bılmıyorum ıcımdekı korkuyu dokemıyorum kelımelere allahım yardım etsın cesaret versın.. bana duva et bana olurmu allah senınde ısteyen herkezınde yuzunu guldursun ınsallah rabbım bu ozlemı hasretı dındırsın evlatlarımızı alalım kucaklarımıza aminnnn

Bugün pazaaaarrr heyecanla iyi haberlerini bekliyorum canım

Caniimmm.. hiç olumsuz düşünme. Olmaması için bir sebep yok ki. Allah güç versin sabır versin inşallah, çok yakında güzel haberlerini paylaşacaksın buradaann

Ah canım yaa.. Çok haklısın insan çok üzülüyor. Ben de ilk zamanlar çok daha kötü oluyordum ama sonra sabretmeyi biraz daha öğrendim. Hiç bir sorun yok, yaşın genç, daha da çok yeni bırakmışsınız korunmayı.. Sadece zamanı gelmemiş demek daha.. Bizim bu ay 10. ay, ben artık öyle düşünmeye çalışıyorum. Hayırlısı değilmiş diyorum. Allah korusun hamile olsam ve sonra kaybetsem ne kadar ne kadar büyük bir acı. Ya da Bebek olsa ama sağlık problemleri olsa.. Aman Allah'ım sen koru Her şeyin hayırlısı olsun. Evlatlarimiz da hayırlı evlat olsunlar. Bu yüzden Allah'a şükredip, hayırlısı buymuş diyorum. İnşallah sen de ben de hepimiz de yakında buradan çok güzel haberler paylaşacağız ama her şeyin başı sabır. Sakın üzülme. Eminim en güzel zamanda gelecek bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…