merhaba canım bence ovulasyon testine güvenme bende adete yakın yapmıştım böyle çıkmıştıAz once dayanamayip ovulasyon testi yaptim. Resme bi bakar misiniz? İkinci cizgi bariz belli. Acaba ???
hoşgeldin cnm sor bakalım yardımcı olmaya çalışırızBenım bısorum olucaktı yardm edermsnz
Dely cimm neden bilmiyorum ama sabah sabah agladim mesajina. Senin gibi bir arkadasim daha var o da kesin hamileyim gozuyle bakiyor bana.
Ahh allahim az kaldi .. Zaman azaldikca insan bir garip oluyor
Ben sana dememiştim canım.. Mesaj yazma yöntemi değişmiş, karışıyor yazılanlar.. Sen ne zaman iğne olmuştun? İğneden sonra kaçıncı günün? İğneden sonra benim de sağ kasığım ağrıdı. Bu, yumurtalar çatlamaya yakın ya da çatlıyor demek oluyor genelde. Biraz da akıntı olabilir o dönem. Devam ediyor mu akıntı?Test yapmadım ıgneden dolayı 10 gun bekmemem gerekmıs yanı kesın cevap sence yoksa sarı akıntı oluo bende bıde ıgneyı vuruldm gunun sabahı saol kasık cok agrıodu ınan catlıomuydu acaba
Ooo.. Baya çok olmuşş.. Başka ilaç kullanıyor musun peki, Progestan falan.. Adet belirtin var mı? Bence bir test yapmanda fayda varBu ayın 5 ıne vfldm 26 gun oldu vurulalmda adetımın 3 gnu ama olmdm
İğneyi 5inde vuruldum demedin mi canım, ben mi yanlış anladım..? Üzerinden 26 gün geçmedi mi?Decavit pronotal kullaıorm canm ben ıgneden 10 gun snra bellı olrmus o yuzden bklıorm
Canım yaakızlaaar bugün kontrolüm vardı 14. günüm dün akıntım olmuştu yumurtam çatladı sanmıştım ama çatlamadan yetişmişim doktora :) normalde 17. gün büyüyodu yumurtam ama bu ay daha erken gelişmiş doktoruma sordum klomenin etkisi bu dedi çok olumlu dedi ve 2. iğnemi aldım... akşam vurucam inşallahh bu ay ben de hayırlı haberller alırım... bunları neden mi yazdım? halimden birtek siz anlarsınız çünkü hepiniz iyi ki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?