Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
hoşgeldin cnm sor bakalım yardımcı olmaya çalışırız​
Ben 19 yasndyım 7aylık ewlıyım ve dr gttım klomen kullandım catlatma ıgnesı kullandım ben bugun adet olmam grekıodu 3gunumdu olmadı neden olabılır acaba

merhaba canım bence ovulasyon testine güvenme bende adete yakın yapmıştım böyle çıkmıştı​
Guvenmek degil de merak iste :)

merhaba canım bence ovulasyon testine güvenme bende adete yakın yapmıştım böyle çıkmıştı​
Guvenmek degil de merak iste :)​
Ne cıkmıstı analamdım test yapmadım hanı calatma ıgnsınden 10 gun snra bellı olurmus yanı szce

Dely cimm neden bilmiyorum ama sabah sabah agladim mesajina. Senin gibi bir arkadasim daha var o da kesin hamileyim gozuyle bakiyor bana.

Ahh allahim az kaldi .. Zaman azaldikca insan bir garip oluyor

Ay kıyamam canım yaaa... Çok umutlandırmak istemem ama.. inşallah öyle yani.. Sağlıkla inşallah..

Ovulasyon testi yapmışsın ama ben pek anlamıyorum ondan, cevap veremedim..

Ay kıyamam canım yaaa... Çok umutlandırmak istemem ama.. inşallah öyle yani.. Sağlıkla inşallah..

Ovulasyon testi yapmışsın ama ben pek anlamıyorum ondan, cevap veremedim..​
Test yapmadım ıgneden dolayı 10 gun bekmemem gerekmıs yanı kesın cevap sence yoksa sarı akıntı oluo bende bıde ıgneyı vuruldm gunun sabahı saol kasık cok agrıodu ınan catlıomuydu acaba

Test yapmadım ıgneden dolayı 10 gun bekmemem gerekmıs yanı kesın cevap sence yoksa sarı akıntı oluo bende bıde ıgneyı vuruldm gunun sabahı saol kasık cok agrıodu ınan catlıomuydu acaba​
Canım sol kasıkta ağrın olduysa sol yumurtan çatlamıştır inşallah bebeğin seninledir inşallahhhh:)

Test yapmadım ıgneden dolayı 10 gun bekmemem gerekmıs yanı kesın cevap sence yoksa sarı akıntı oluo bende bıde ıgneyı vuruldm gunun sabahı saol kasık cok agrıodu ınan catlıomuydu acaba​
Canım sol kasıkta ağrın olduysa sol yumurtan çatlamıştır inşallah bebeğin seninledir inşallahhhh:)​
Allah razı olsn cok saol ınsallah bakalım hayrlısyla olsn

Test yapmadım ıgneden dolayı 10 gun bekmemem gerekmıs yanı kesın cevap sence yoksa sarı akıntı oluo bende bıde ıgneyı vuruldm gunun sabahı saol kasık cok agrıodu ınan catlıomuydu acaba
Ben sana dememiştim canım.. Mesaj yazma yöntemi değişmiş, karışıyor yazılanlar.. Sen ne zaman iğne olmuştun? İğneden sonra kaçıncı günün? İğneden sonra benim de sağ kasığım ağrıdı. Bu, yumurtalar çatlamaya yakın ya da çatlıyor demek oluyor genelde. Biraz da akıntı olabilir o dönem. Devam ediyor mu akıntı?

Ben sana dememiştim canım.. Mesaj yazma yöntemi değişmiş, karışıyor yazılanlar.. Sen ne zaman iğne olmuştun? İğneden sonra kaçıncı günün? İğneden sonra benim de sağ kasığım ağrıdı. Bu, yumurtalar çatlamaya yakın ya da çatlıyor demek oluyor genelde. Biraz da akıntı olabilir o dönem. Devam ediyor mu akıntı?​
Bu ayın 5 ıne vfldm 26 gun oldu vurulalmda adetımın 3 gnu ama olmdm

Ooo.. Baya çok olmuşş.. Başka ilaç kullanıyor musun peki, Progestan falan.. Adet belirtin var mı? Bence bir test yapmanda fayda var
Decavit pronotal kullaıorm canm ben ıgneden 10 gun snra bellı olrmus o yuzden bklıorm

kızlaaar bugün kontrolüm vardı 14. günüm dün akıntım olmuştu yumurtam çatladı sanmıştım ama çatlamadan yetişmişim doktora :) normalde 17. gün büyüyodu yumurtam ama bu ay daha erken gelişmiş doktoruma sordum klomenin etkisi bu dedi çok olumlu dedi ve 2. iğnemi aldım... akşam vurucam inşallahh bu ay ben de hayırlı haberller alırım... bunları neden mi yazdım? halimden birtek siz anlarsınız çünkü hepiniz iyi ki varsınız....

kızlaaar bugün kontrolüm vardı 14. günüm : )dün akıntım olmuştu yumurtam çatladı sanmıştım ama çatlamadan yetişmişim doktora :) normalde 17. gün büyüyodu yumurtam ama bu ay daha erken gelişmiş doktoruma sordum klomenin etkisi bu dedi çok olumlu dedi ve 2. iğnemi aldım... akşam vurucam inşallahh bu ay ben de hayırlı haberller alırım... bunları neden mi yazdım? halimden birtek siz anlarsınız çünkü hepiniz iyi ki varsınız....​
Ay ne gzl cok svndm hKkna hyrlıI olsn cNm :)

İğneyi 5inde vuruldum demedin mi canım, ben mi yanlış anladım..? Üzerinden 26 gün geçmedi mi?​
Hım eved yapmammı grek ozmn

Canım yaa İnşallah alırsın hayırlı haberler.. Anlıyoruz tabii.. Ben de bu ay aman kaçırdım mı aman geç kalmiyim diye çok stres yaptım. Umarım kaçırmamışımdır. Daha iğneden sonraki 4. gündeyim ben de.. Olası adet tarihi 11'i, 10 gün var, ama doktor 15'inde adet olmazsan test yap dedi. Yani daha 15 gün beklicem.. Aman hayırlısıyla güzel haberler alalım da, bekleriz.. Ben de bazen ölye kendi kendime yazıyorum.. İnsan anlaşıldığını bilince rahatlıyor :)

İğneyi 5inde vuruldum demedin mi canım, ben mi yanlış anladım..? Üzerinden 26 gün geçmedi mi?​
Hım eved yapmammı grek ozmn​
Ewed canm saol ya yapmam grek saol canm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…