Hiç bir belirti yok cnm progesteron kullanıyorum o geciktiriyormuş adeti bebeğe tutunmaya yardımcı oluyormuş yarın son ilk defa kullandım doktor verdi olmazsa bilakis ay nasipse aşılamaya geçilecek artık neolcaksa 2015 yılında olcak
Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendini..Belki de yükselir.. Belli olmaz ki. Adet olmamışsın daha.
İnşallah bu sefer uğramazsıınnn..[/QUOTE
ahh ah doğru biz nasıl rol yapıyoruz bende bıktım iş yerindede bana çoçuğunun hareketlerini yaptı şirinlikleri anlatırlar gülüp geçiyom bende yigenlerimi anlatıyom napimmBugün az daha derste ağlayacaktım. ağustosta evlenen arkadaşım 3 aylık hamileymiş de cinsiyetini öğrenememiş. dertli dertli anlatıyor. ay boğazıma kadar geldi az daha çığlık atacaktım. Allahım bizim yüzümüzü de güldür ya sabır diye diye gülümsemeye çalıştım.
Bugün az daha derste ağlayacaktım. ağustosta evlenen arkadaşım 3 aylık hamileymiş de cinsiyetini öğrenememiş. dertli dertli anlatıyor. ay boğazıma kadar geldi az daha çığlık atacaktım. Allahım bizim yüzümüzü de güldür ya sabır diye diye gülümsemeye çalıştım.
Hiç bişi değil de tek midem bulansın ona kesin diyecemm oda yok ama adet günüm yarın Yada ertesi hayırlısı inşallah nediyim artık sabırhakkımızda hayırlısı ne ise o olsun bende varıda ne oldu sanki :) belirtite bahane :)
Aynı durumdayız canım. Benim de bu ay olmazsa aşılama düşünmeye başlıcaz. 2015 çook güzel, bol bebişli olsun inşallahHiç bir belirti yok cnm progesteron kullanıyorum o geciktiriyormuş adeti bebeğe tutunmaya yardımcı oluyormuş yarın son ilk defa kullandım doktor verdi olmazsa bilakis ay nasipse aşılamaya geçilecek artık neolcaksa 2015 yılında olcak
Canım.. Sabırlı olmalıyız. Çok zor ama mecburuz.. bu da bir sınav.. Hem ne güzel.. Onlar adına sevinmeliyiz. Allah sağlık versin inşallah.. Darısı da başımıza olsunBugün az daha derste ağlayacaktım. ağustosta evlenen arkadaşım 3 aylık hamileymiş de cinsiyetini öğrenememiş. dertli dertli anlatıyor. ay boğazıma kadar geldi az daha çığlık atacaktım. Allahım bizim yüzümüzü de güldür ya sabır diye diye gülümsemeye çalıştım.
ahh ah doğru biz nasıl rol yapıyoruz bende bıktım iş yerindede bana çoçuğunun hareketlerini yaptı şirinlikleri anlatırlar gülüp geçiyom bende yigenlerimi anlatıyom napimm
Benim kız kardeşim 1 senelik evli 6 aylık hamile ilk duyduğum zaman çok ağladım ben evleneli 10 sene oldu benim niye olmadıda onun oldu diye düşünmedim düşünmemde ama öyle bir duygu oluyorki hem ona seviniyorsun hem kendi haline üzülüyorsun oda benim gibi cıvıtıcı vuruyor sabır cnm sabır başka türlü olmuyor çünkü düşün düşün hiçbişey olmuyor sivilceden başka :)
Hiç bişi değil de tek midem bulansın ona kesin diyecemm oda yok ama adet günüm yarın Yada ertesi hayırlısı inşallah nediyim artık sabır
Benim önceki ay deli gibi midem bulandı 2 gün.. İşe gidemedim bulantıdan, o kadar.. Dedim ya ne fenaymış, Allah yardım etsin bunu çeken hamilelere.. ama hüsrandıHiç bişi değil de tek midem bulansın ona kesin diyecemm oda yok ama adet günüm yarın Yada ertesi hayırlısı inşallah nediyim artık sabır
haklısınız kızlar. bir de çok takıyorsun diyorlar. kendileri en fazla 2-3 denemede hamile kalan kişiler bu arada. hani hoca eşekten düşmüş başına toplananlara bana eşekten düşeni getirin benim derdimden o anlar demiş. içim alev alev yanıyor ama hayat devam ediyor. karnım ağrıdıkça bana bir ağlama vuruyor. Bu bizim imtihanımız inşallah hayırlısı ile çıkarız bu imtihandan.
ozaman birbirimzden haberdar olcaz canım inşallah bol bebişli ikizli falan :) bana ocağın sonunda sanırım ilk aşılama olcak ,peki progesteronu bıraktıktan kaç gün sonra hastlndn?Aynı durumdayız canım. Benim de bu ay olmazsa aşılama düşünmeye başlıcaz. 2015 çook güzel, bol bebişli olsun inşallah
Progestan adeti geciktirebiliyormuş, evet.. İlk kullandığımda bilmiyordum. Hatta doktora sordum, geciktirmez dedi. Geçen sefer adet gününden 1 gün önce bıraktım ilacı. yoksa iyice gecikiyor.
Canım.. Sabırlı olmalıyız. Çok zor ama mecburuz.. bu da bir sınav.. Hem ne güzel.. Onlar adına sevinmeliyiz. Allah sağlık versin inşallah.. Darısı da başımıza olsun
Yılmak yok canım inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebeğineSONUÇ NEGATİF TABİ şaşmadı bu seferde 0.30 çıktı
Yılmak yok canım inşallah önümüzdeki ay kavuşursun bebeğine
Canım benim oda bi şeymi benim tedavi gördüğüm ağlaya ağlaya muayeneye gittiğim negatif tüp bebekler görüpte tek dostum diye gördüğüm sözde arkadaşım hamile kalınca beni arayıp senden önce hamile kaldım insan çocuksuz evliliği ne yapsın sana da yazık demişti kızı doğduktan sonra da bebeği sakınmalar falan filan iki yıl sonra birde erkek doğuracağım kocam erkek istiyor demeler sonra etraftakilere beni kızımı kıskanıyor onlar boşanırlar sonunda gibi hakkımdaki cümleler kulağıma gelince ilişkimi kestim ama günlerce kendime gelemedim çoook ağladım ne oldu kızlar iki ay sonra hamile kaldım bir yıl sonra ikinci de doğdu şimdi ilk çocuğu benden çok önce olan arkadaşlarımın ikinci çocukları daha bebek ben iki çocuğumu onlardan önce büyüttüm iki yıl sonra erkek çocuk doğuracak arkadaşın yeni bir kızı daha olmuş bebek daha.yani inanın hepiniz anne olacaksınız ama insanlar çok acımasız anlayışsız kendi egolarını başkalarını ezerek sağlamaya çalışıyorlar geç hamile kaldım ama ikisini birden herkesten önce büyüttümBugün az daha derste ağlayacaktım. ağustosta evlenen arkadaşım 3 aylık hamileymiş de cinsiyetini öğrenememiş. dertli dertli anlatıyor. ay boğazıma kadar geldi az daha çığlık atacaktım. Allahım bizim yüzümüzü de güldür ya sabır diye diye gülümsemeye çalıştım.
Ben çok üzgünüm bugün bebeğimi kaybettim :-(rabbim kimseye yaratmasınHamile arkadaşkarı tebrik ediyorum allah kucağına almayı da nasip etsin
test sonucu bekleyen arkadaşlardan merakla iyi haberler bekliyoruz
Hayirdir damlacim neden kaybettin.. Allahim en.kisa zamanda tekrr nasip etsin.insAllah.. Herseyde vardir.bi hayir.. Allahim daha hayirlisini verecektir.. Oyle dusun.. Ne desem seni teselli etmete yetmez.simdi biliyorum.. Anca dua edebilirim senin icin uzulme nolur..Ben çok üzgünüm bugün bebeğimi kaybettim :-(rabbim kimseye yaratmasın
bende soğan kürüne başladım senin sayende inşallah işe yarar :)canım ben iki aydır iğne kullanmıyorum bıraktım çünki baya kullandım bide benim çocuğum var biz yaşımız geçiyo diye bi tane daha olsun istedik ama bir senedir olmuyo oluruna bıraktık bu ay soğan kürüne başladım dün bakalım bi faydası olcakmı Rabbim hayırlısını nasip etsin
ay canım ya çok üzüldüm oysa bu ay sizin güzel haberlerinizle umut bulmuştuk bizde allahım kimseye yaşatmasın olmaması başka zor olup kaybetmek başka zor allahım inşallah en kısa zamanda tekrar kavuşturur tam ve sağlıklı doğumlar nasip eder bizlere bak ama en azından hamile kalabiliyormuşsun ben şu an onu bile bilmiyorum kalabilecek miyim hiçBen çok üzgünüm bugün bebeğimi kaybettim :-(rabbim kimseye yaratmasın
insan ilk gün çok üzülüyor benimde 0.02 çıktı bu ay ama yeni ay yeni umut diyerek aynı süreci tekrar yaşayacağız ben kendimi bir daha ki ay yine hamile zannedip belirtiler yaşayacağım yine olmayacak gibi geliyor artık her aySONUÇ NEGATİF TABİ şaşmadı bu seferde 0.30 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?