Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
ben de bugün klomene başladım kızlar.doktor serophene vermişti eczanelerde bulamayınca klomen de aynı dedi bir eczacı bende ona başladım.bu gün adetimin 5.günü maraton başladı bakalım hayırlısı

Yok canım bu tedavimde hiç test yapmadım daha bugün adet günüm zaten bakıyım yarın olmazsam yaparımda dedim gibi önceki ovitrellede 18 ci gün hastlndm için yapmıyom yarın 18 ci günüm ve hiçbir belirti yok test yapmamı gerektiren

ben de bugün klomene başladım kızlar.doktor serophene vermişti eczanelerde bulamayınca klomen de aynı dedi bir eczacı bende ona başladım.bu gün adetimin 5.günü maraton başladı bakalım hayırlısı
hayırlı olsun canım tedavin bende soğan kürüne başladım 4.günüm

inşallah vardır belirtiye takılma bence ben bulantı hariç hepsini hissettim dün bta hcg yaptırdım sonuç 0.30 şuan hiçbişey kalmadı ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı ne sırt ağrısı hepsi bitti piskolojikmiş benimki sende hibor iğne yapıyordun değilmi yanlış hatırlamıyorsam şuan ağlıyorum böle bi acı yokya

Ağlama canım niye ağlıyorsun valla bu 3 üncü tedavi 2 sinde klomen ve yumurta geliştirici iğne fostimon bbundanda sadece fostimon ve ovitrelle ama hiç ağlamadım test sonuclarına Rabbim hayırlısı nı versin sadece bbazen çok doluyorum eşim anlamıyor hastaneye git gel yıpranıyorsun Ozaman ağlamak iyi geliyor rahatlıyorum
3 senemiz doldu evleneli

Son düzenleme:

çok sağol canım sanada çok geçmişler olsun inş bidaha yaşamam kimse yaşamasın çok acı gerçekten, sen kaç haftalıkken düşürdün bide nasıl oldu kanaman anlatırmısın biraz

onada çok üzüldüm cnm ağladım ama kan cıvıcı iğne yapıyorum + olarak oda çok yakıyor zaten üzgünüm oda yakınca dayanamadım şu mübarek günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin

Kan cıvıcı nedemek cnm ?
Hayırlısı olsun Herşeyin Rabbim çok bekletmeden nasip etsin

Hayırlı olsun tedavin canım... tedavine başlamadan hormon testi yaptırdı mı doktorun? Benim doktorum yaptırmadı ve 2 ay boşu boşuna klomen+çatlatma iğnesi kullandığım ortaya çıktı. Sana naçizane tavsiyem yapılmadıysa bu testlerin mutlaka yaptır. Herşey gönlünce olsun.

hayırlı olsun canım tedavin bende soğan kürüne başladım 4.günüm
canım inşallah soğan kürün faydasını gösterir.. ben de bugün bahçeci tüp bebek merkezine tedavimi başlattım sürecimi biliyorsun :) yarın hsg çektiricem... bu arada tsh değerim 3.26 ya düştü...sanırım dereotu kürü mucizesi. :) Herşey gönlümizce olsun haberlerini eksik etme :)

Evet yaptı ve sorun yok aslında adetlerimde hormonlarda yumurta ve çatlatmada da sorun yok zaten 5 hamilelik var ama yinede garantiye almak istedi herhalde

Hayırlı olsun canım sorun bellimi sizde bende iki tüp bebek deneyimim oldu ama bende sonuç kötüydü gerçi 6 yıl önceydi şimdi daha ileri uygulamalar var inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine

çok sağol canım sanada çok geçmişler olsun inş bidaha yaşamam kimse yaşamasın çok acı gerçekten, sen kaç haftalıkken düşürdün bide nasıl oldu kanaman anlatırmısın biraz
Hamile olduğumu idrar ve kan testleriyle öğreniyordum kan değerim 1000 civarını da görüyordum doktor kese görmek için gün veriyordu gittiğimde ise kese gözükmüyor ve kan değerim düşüyordu

Hayırlı olsun canım sorun bellimi sizde bende iki tüp bebek deneyimim oldu ama bende sonuç kötüydü gerçi 6 yıl önceydi şimdi daha ileri uygulamalar var inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğine
bendeki sorun şimdilik tsh'n yüksek olması yarın hsg çekilecek inşallah sonucuna göre Mustafa Bey (doktorum) bize bir yön çizecek iki aşılama düşünüorum dedi olmazsa tüp bebek denemesi senin çocuğun var mı canım?

Hangi hormonlara bakılması gerekiyor? Benim doktorumda bakmadı hiç, bu 2. ayım klomenle yine hamile değilim korkarım 15. Günümde idrar testi yaptım negatif çıktı..bende mi boşa kullanıyorum acaba yaa

Hangi hormonlara bakılması gerekiyor? Benim doktorumda bakmadı hiç, bu 2. ayım klomenle yine hamile değilim korkarım 15. Günümde idrar testi yaptım negatif çıktı..bende mi boşa kullanıyorum acaba yaa
benim doktorum da yapmak istemedi ben istedim ve tsh değerim yüksek çıktı sonra ben araştırdım kiii bu değer 2,5 altında olmalıymış bebeğin sağlığını bile etkiliyormuş ve bunu gördüğü halde o dr bana klomen ve çatlatma iğnesi vermeye devam etti ben de değiştirdim dr bu ay Prof. Mustafa Bahçeci ye gittim. İlk sorduğu şey kan testim ve hsg oldu. Yani canım benim gibi üzülmezsin inşallah. 34 yaşındayım ve yanlış dr seçimim bana sadece zaman kaybına neden oldu. Şimdi ümitliyim. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…