- 24 Aralık 2014
- 17
- 18
- 18
Canİm ben sadece sunu biliyorum allah istesin yeter ki benim esimin asilama gunu sperm sayisi 3.5ml cikti 50hizli 50ileri hizlitoplam 1 ml spermle asilama oldum ve gittigim her doktor direk tup bebek dedi esime varikosel dendi ama ben 11.gun idrarda pozitif gordum 10.gun cikmadi zaten hersey allahtanAmin canım.. aminn..
Ben 1 ay Serophene 1 ay da Klomen kullanmıştım yumurtalar için. İkisinde de 4-6 tane yumurtam oldu. 1 tanesi 20-22 mm arasında olmuştu ikisinde de, diğerleri 15-20 mm arasıydı sanırım. Büyük olan 1 tane oluyor. Doktor baskın yumurta 1 tane yeter demişti. Çok iyi görünüyor demişti. Diğer yumurtalar da şansı arttırıyor sanırım, ama olmadı. Bende yumurtlama problemi de görünmüyor ama yardımcı olsun diye kullanmıştım. Herhalde yine hap verirler o zaman.. Ya da şansa bırakmamak için iğne de verebilirler. Gerçi şimdi bunları düşünmek istemiyorum aslında, çok plan yapınca o yöne gidiyor.. Bu ay normal denicez.. İlaç da kullanmıyorum. allah'ın izniyle bu ay olacağını düşünmek istiyorum.. Yine olmazsa aşılama düşünücez.. Ama şimdi olacağına konsantre olsam iyi olacak..
Haklısın canım... ama sizin de hızı iyiymiş.. O çok önemli.. Sayı olarak zaten 1 elin parmağı kadar olsa bile yeter. Yumurtayı dölleyen tek bir sperm.. İnşallah bizim için de zamanı gelmiştir.. Bu arada dün de söylemiştim benim yaşım 32. Senin yumurtaların yanında benimkiler tembel kalır tabiC
Canİm ben sadece sunu biliyorum allah istesin yeter ki benim esimin asilama gunu sperm sayisi 3.5ml cikti 50hizli 50ileri hizlitoplam 1 ml spermle asilama oldum ve gittigim her doktor direk tup bebek dedi esime varikosel dendi ama ben 11.gun idrarda pozitif gordum 10.gun cikmadi zaten hersey allahtan
İns rabbim sesimizi duyar vr bize evlat verir hayirli saglikli :)Haklısın canım... ama sizin de hızı iyiymiş.. O çok önemli.. Sayı olarak zaten 1 elin parmağı kadar olsa bile yeter. Yumurtayı dölleyen tek bir sperm.. İnşallah bizim için de zamanı gelmiştir.. Bu arada dün de söylemiştim benim yaşım 32. Senin yumurtaların yanında benimkiler tembel kalır tabihehe İnşallah benimkiler de canavardır
İlk bebek olacak kısmetse.. Allah nasip eder inşallah
Doktorum proftu ama her gittiğimde nasihat veriyor bazen kızıyordu bıraktım bu doktorum adetin ikinci günü ultrasyonla baktı hormon testlerine baktı her şey güzel dedi ve ilacı 5.gün kullan ocak 5 gel dedi bana oda 15.güne geliyor o zamana kadar hiç bakmaması tuhaf geldi doktoru aradım hemşiresi çıktı doktor ayarlıyordur dedi iki tüp bebektede 12.gündü iğne günüm olmazsa ben kendim giderim ilaç bittikten sonrahayır cnm yanlış değil 21 mm güzel büyümüş benimkide öyle yapıyodu hem doktora ne bende 3. yü istiyorum hayret bişe omu bakcakmış benim doktorum asla öyle bişe demiyo hemde yaşım 40 olduğu halde iyi yapmışssın değiştirmekle
İnşallah adet olmazsınDursen duru ,ejda ve bugün test yapacak diğer arkadaşlar sonuçları nızı yazın
Benim bugün iğneden sonra 16 Cı gün yarın adet günüm ve hiç bir belirtim yok adetten önce Herzamankinden göğslrm hassaslaşıor çok acıyor tek o var ama o hep adetten önce oldu için normal yani
Sıkıntı yapma canım.. Stres çok etkiliyor, olacağı varsa da oldurmuyor.. Hayırlısıyla gidersin. İğneni olursun.. Ben geçen ay 15. gün iğne oldum. Sen de kontrole gittiğin gün iğne olabilirsin. Güzel olacak inşallah..Doktorum proftu ama her gittiğimde nasihat veriyor bazen kızıyordu bıraktım bu doktorum adetin ikinci günü ultrasyonla baktı hormon testlerine baktı her şey güzel dedi ve ilacı 5.gün kullan ocak 5 gel dedi bana oda 15.güne geliyor o zamana kadar hiç bakmaması tuhaf geldi doktoru aradım hemşiresi çıktı doktor ayarlıyordur dedi iki tüp bebektede 12.gündü iğne günüm olmazsa ben kendim giderim ilaç bittikten sonra
canim haberdar et bizi umarim buraya hamileyim diyerek gelirsin tatlim
Dursen duru ,ejda ve bugün test yapacak diğer arkadaşlar sonuçları nızı yazın
Benim bugün iğneden sonra 16 Cı gün yarın adet günüm ve hiç bir belirtim yok adetten önce Herzamankinden göğslrm hassaslaşıor çok acıyor tek o var ama o hep adetten önce oldu için normal yani
Igneden sonra kaçıncı Gündü bugünSONUÇ NEGATİF TABİ şaşmadı bu seferde 0.30 çıktı
Anladım cnm hayırlısı adet günün geçtimi,valla bende tek göğüslerim fena acıyor ama alışkınım adetten önce oluyor şimdide olsamda dinse şu acı dıyorumsonucum 0.30 canım hemşire beş gün bekle olmazsan tekrar yap olursanda haber ver dedi bende öyle hissettim sol tarafta ağrı bel ağrısı uyku hali göğüs hassasiyeti bunların hepsi var 15. günüm bugün
Anladım cnm hayırlısı adet günün geçtimi,valla bende tek göğüslerim fena acıyor ama alışkınım adetten önce oluyor şimdide olsamda dinse şu acı dıyorum
Igneden sonra kaçıncı Gündü bugün
Bende yarın adet olmazsam Cumartesi ecznedn test yapıyım hiç zannetmiyorumda Çoktandır hayal kırıklığına uğramadım bida uğramak istiyorumben de dün gece regl ldum. iğnenin 15. gecesi. bu arada göğsümü sıkıştırınca sağ göğsümden süt geldi. prolaktin sorunum yoktu sanırım yükseldi. cumartesi doktoruma gidip test yaptıracağım. her gün yeni hamile haberi alıp depresyona giripi girip çıkıyorum
ben de dün gece regl ldum. iğnenin 15. gecesi. bu arada göğsümü sıkıştırınca sağ göğsümden süt geldi. prolaktin sorunum yoktu sanırım yükseldi. cumartesi doktoruma gidip test yaptıracağım. her gün yeni hamile haberi alıp depresyona giripi girip çıkıyorum
Bende yarın adet olmazsam Cumartesi ecznedn test yapıyım hiç zannetmiyorumda Çoktandır hayal kırıklığına uğramadım bida uğramak istiyorum
Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendini..SONUÇ NEGATİF TABİ şaşmadı bu seferde 0.30 çıktı
İnşallah bu sefer uğramazsıınnn..Bende yarın adet olmazsam Cumartesi ecznedn test yapıyım hiç zannetmiyorumda Çoktandır hayal kırıklığına uğramadım bida uğramak istiyorum
Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendini..Belki de yükselir.. Belli olmaz ki. Adet olmamışsın daha.
İnşallah bu sefer uğramazsıınnn..
Hiç bir belirti yok cnm progesteron kullanıyorum o geciktiriyormuş adeti bebeğe tutunmaya yardımcı oluyormuş yarın son ilk defa kullandım doktor verdi olmazsa bilakis ay nasipse aşılamaya geçilecek artık neolcaksa 2015 yılında olcakHayırlısı olsun cnm ben bekliyordum doktorda buay hamile kal bakalım ne diye konuşunca kesin dedim söylediklerini harfiyen uyguladım ağlaya ağlaya cıvtıcı iğnelerini yaptım demekki kısmet değilmiş bidahaki aya inşumarım olmazsın hasta ve burdan yazarsın sonucum pozitif diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?