Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
C
Canİm ben sadece sunu biliyorum allah istesin yeter ki benim esimin asilama gunu sperm sayisi 3.5ml cikti 50hizli 50ileri hizlitoplam 1 ml spermle asilama oldum ve gittigim her doktor direk tup bebek dedi esime varikosel dendi ama ben 11.gun idrarda pozitif gordum 10.gun cikmadi zaten hersey allahtan

Haklısın canım... ama sizin de hızı iyiymiş.. O çok önemli.. Sayı olarak zaten 1 elin parmağı kadar olsa bile yeter. Yumurtayı dölleyen tek bir sperm.. İnşallah bizim için de zamanı gelmiştir.. Bu arada dün de söylemiştim benim yaşım 32. Senin yumurtaların yanında benimkiler tembel kalır tabi hehe İnşallah benimkiler de canavardır
İlk bebek olacak kısmetse.. Allah nasip eder inşallah

İns rabbim sesimizi duyar vr bize evlat verir hayirli saglikli :)

Dursen duru ,ejda ve bugün test yapacak diğer arkadaşlar sonuçları nızı yazın
Benim bugün iğneden sonra 16 Cı gün yarın adet günüm ve hiç bir belirtim yok adetten önce Herzamankinden göğslrm hassaslaşıor çok acıyor tek o var ama o hep adetten önce oldu için normal yani

Doktorum proftu ama her gittiğimde nasihat veriyor bazen kızıyordu bıraktım bu doktorum adetin ikinci günü ultrasyonla baktı hormon testlerine baktı her şey güzel dedi ve ilacı 5.gün kullan ocak 5 gel dedi bana oda 15.güne geliyor o zamana kadar hiç bakmaması tuhaf geldi doktoru aradım hemşiresi çıktı doktor ayarlıyordur dedi iki tüp bebektede 12.gündü iğne günüm olmazsa ben kendim giderim ilaç bittikten sonra

İnşallah adet olmazsın

Sıkıntı yapma canım.. Stres çok etkiliyor, olacağı varsa da oldurmuyor.. Hayırlısıyla gidersin. İğneni olursun.. Ben geçen ay 15. gün iğne oldum. Sen de kontrole gittiğin gün iğne olabilirsin. Güzel olacak inşallah..

sonucum 0.30 canım hemşire beş gün bekle olmazsan tekrar yap olursanda haber ver dedi bende öyle hissettim sol tarafta ağrı bel ağrısı uyku hali göğüs hassasiyeti bunların hepsi var 15. günüm bugün

sonucum 0.30 canım hemşire beş gün bekle olmazsan tekrar yap olursanda haber ver dedi bende öyle hissettim sol tarafta ağrı bel ağrısı uyku hali göğüs hassasiyeti bunların hepsi var 15. günüm bugün
Anladım cnm hayırlısı adet günün geçtimi,valla bende tek göğüslerim fena acıyor ama alışkınım adetten önce oluyor şimdide olsamda dinse şu acı dıyorum

ben de dün gece regl ldum. iğnenin 15. gecesi. bu arada göğsümü sıkıştırınca sağ göğsümden süt geldi. prolaktin sorunum yoktu sanırım yükseldi. cumartesi doktoruma gidip test yaptıracağım. her gün yeni hamile haberi alıp depresyona giripi girip çıkıyorum

Anladım cnm hayırlısı adet günün geçtimi,valla bende tek göğüslerim fena acıyor ama alışkınım adetten önce oluyor şimdide olsamda dinse şu acı dıyorum

Hayır cnm daha geçmedi 29 da olucam ama 28 günde bir oluyorum 2 gün var benimkide acırdı göğüslerim ama bu sefer erken ağrımaya başladı bi ümit dedim meğerse çatlatma iğneleride yaparmış onu 0.30 1 bile değil 5 günde 10 un üstüne çıkacak değilya

Bende yarın adet olmazsam Cumartesi ecznedn test yapıyım hiç zannetmiyorumda Çoktandır hayal kırıklığına uğramadım bida uğramak istiyorum

geçmiş olsun cnm sağlık olsun napalım bizde birgün yazarız kocaman hamileyiz diye inşallah :)

Bende yarın adet olmazsam Cumartesi ecznedn test yapıyım hiç zannetmiyorumda Çoktandır hayal kırıklığına uğramadım bida uğramak istiyorum

Hayırlısı olsun cnm ben bekliyordum doktorda buay hamile kal bakalım ne diye konuşunca kesin dedim söylediklerini harfiyen uyguladım ağlaya ağlaya cıvtıcı iğnelerini yaptım demekki kısmet değilmiş bidahaki aya inş umarım olmazsın hasta ve burdan yazarsın sonucum pozitif diye :)

SONUÇ NEGATİF TABİ şaşmadı bu seferde 0.30 çıktı
Hayırlısı olsun canım.. Üzme kendini.. Belki de yükselir.. Belli olmaz ki. Adet olmamışsın daha.

İnşallah bu sefer uğramazsıınnn..

Hiç bir belirti yok cnm progesteron kullanıyorum o geciktiriyormuş adeti bebeğe tutunmaya yardımcı oluyormuş yarın son ilk defa kullandım doktor verdi olmazsa bilakis ay nasipse aşılamaya geçilecek artık neolcaksa 2015 yılında olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…