- 24 Aralık 2014
- 17
- 18
- 18
canim haberdar et bizi umarim buraya hamileyim diyerek gelirsin tatlimBenimde bugün iğneden sonra 14. günüm yarın test günü bakalım ne olacak kızlar umudum yok hiç çok uyuma bel ağrısı göğüs ağrısı akıntı svilceler bunlar oldumu arkasına hasta olurumhayırlısı olsun inşallah hakkımızda
Bir hamile haberi daha!merhaba hoşgeldin canım yzdığın belirtiler bendede vardı mide bulantısı hariç,dudaklarımın kuruduğunu bilmezdim yaşadım ve göğüslerim çok acıyodu şimdi hafifledi bu arada hamileyim :) inşallah sen ve bütün isteyenler tadar bu güzel duyguyu
merhaba cnm hoşgeldin aramıza inş.hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruzArkadaslar meraba araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve asilamam 15.12.2014te yapildi ve bugun 11.gunum idrar testinde pozitifi gordum 10.gun yaptim negatifti daha kan testi yapmadim adet tarihim 27aralik umarim isteyen herkese ve bana rabbim bu mucizevi duyguyu tattirir dilerim dudaklarimda kuruluk basladi kasiklarim agriyor midem.bulaniyor ve goguslerim hafif hassaslasti sizcee :)??
Hosbulduk tatlim umarim bu guzel haberi size veririm :)iyi dileklerin icin sende ne var ne yok :)[/QUOTE][QUOTE="papatyamm_3474, post: 38507663, member: 523088]hoşgeldin aramıza inş.hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın cnm ben 3. çocuk için uğraşıyorum deli gibi ama artık doktora gitmiyorum oluruna bıraktımHosbulduk tatlim umarim bu guzel haberi size veririm :)iyi dileklerin icin sende ne var ne yok :)
Kac yillik evlisin canm herseyi oluruna degil rabbime birak ins olur 2 yavrun var ya hic olmayanlar[/QUOTE]günaydın cnm ben 3. çocuk için uğraşıyorum deli gibi ama artık doktora gitmiyorum oluruna bıraktım
haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedikKac yillik evlisin canm herseyi oluruna degil rabbime birak ins olur 2 yavrun var ya hic olmayanlar
haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedikKac yillik evlisin canm herseyi oluruna degil rabbime birak ins olur 2 yavrun var ya hic olmayanlar
Ohhh ins rabbim verir ben 19 yasindayim 18 yasinda evlendim sevgilimdi esim 3 yil cikmisyik :)haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedik
[/QUOTE]Ohhh ins rabbim verir ben 19 yasindayim 18 yasinda evlendim sevgilimdi esim 3 yil cikmisyik :)
haklısın canım zaten oluruna derken Rabbime bıraktım bize nasip ederse olur benim çocuklar çok büyükler erken evlendik biz işte yaşımda geçiyo bi tane daha olsun istedik
Ne güzzzeellArkadaslar meraba araniza yeni katildim 1.5 yillik evliyim ve asilamam 15.12.2014te yapildi ve bugun 11.gunum idrar testinde pozitifi gordum 10.gun yaptim negatifti daha kan testi yapmadim adet tarihim 27aralik umarim isteyen herkese ve bana rabbim bu mucizevi duyguyu tattirir dilerim dudaklarimda kuruluk basladi kasiklarim agriyor midem.bulaniyor ve goguslerim hafif hassaslasti sizcee :)??
İnşallah canımmerhaba hoşgeldin canım yzdığın belirtiler bendede vardı mide bulantısı hariç,dudaklarımın kuruduğunu bilmezdim yaşadım ve göğüslerim çok acıyodu şimdi hafifledi bu arada hamileyim :) inşallah sen ve bütün isteyenler tadar bu güzel duyguyu
Ne güzzzeellDaha da ne kadar küçükmüşsün Maşallahhh Allah sağlık versin.. Sağlıkla aldırsın kucağına inşallahh..
İnşallah canımSen de sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyayaa
Ne güzzzeellDaha da ne kadar küçükmüşsün Maşallahhh Allah sağlık versin.. Sağlıkla aldırsın kucağına inşallahh..
İnşallah canımSen de sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.. Sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyayaa
Amin insallah rabbim.isteyen her kuluna ve banada nasip eder saglikli birsekilde cok tsekkurler bu arada pzt gidip kan testi yapcam ins haber veririm :))Ne güzzzeellDaha da ne kadar küçükmüşsün Maşallahhh Allah sağlık versin.. Sağlıkla aldırsın kucağına inşallahh..
Yumurta gelişimi için iğne karından yapılıyor heralde.. O biraz ürkütüyor da beni.. herkese mi illa iğne veriyorlar acaba diye sormuştum. Geçmiş olsun canım, saol cevabınaKlomen bana kist yaptı cnm iğne yeterli oluyor
Amiin canım.. Güzel haberlerini bekliyoruzz.. Bize de umut oluyoorrAmin insallah rabbim.isteyen her kuluna ve banada nasip eder saglikli birsekilde cok tsekkurler bu arada pzt gidip kan testi yapcam ins haber veririm :))
İKurban olurum ya ins sizlerde birgun hamile olursunjz ins bende tabi simdilik hamile gorunuyom :)bu arada yumurta gelistirici olarak kalite onemli eger yumurta kalitesi iyiyse klomenle buyutuyolaar catlatma ignesi veriyolar daha sonra ama eger kalite kotuyse igne tedavisine geciliyo ben klomen kullandim solda 23 sagda 24 mm olmuslardi bu asilamamdaAmiin canım.. Güzel haberlerini bekliyoruzz.. Bize de umut oluyoorr
Hayır 13.ya da 14.gün yumurtluyorum doktor değiştirdim geçen ayki doktorum üçüncü çocuk istiyorum diye kızıyordu o yüzden ona gitmek istemedim kızacak diye geçen ay 12.gün gitgiğimde iki tane 21m yumurta vardı iğneyi o akşam yaptı acaba yanlışmı hesap yaptınormalde geç mi yumurtluyosunki cnm
hayır cnm yanlış değil 21 mm güzel büyümüş benimkide öyle yapıyodu hem doktora ne bende 3. yü istiyorum hayret bişe omu bakcakmış benim doktorum asla öyle bişe demiyo hemde yaşım 40 olduğu halde iyi yapmışssın değiştirmekleHayır 13.ya da 14.gün yumurtluyorum doktor değiştirdim geçen ayki doktorum üçüncü çocuk istiyorum diye kızıyor uğraşmıyordu geçen ay 12.gün gitgiğinde iki tane 21m yumurta vardı iğneyi o akşam yaptı acaba yanlışmı hesap yaptı
Amin canım.. aminn..İKurban olurum ya ins sizlerde birgun hamile olursunjz ins bende tabi simdilik hamile gorunuyom :)bu arada yumurta gelistirici olarak kalite onemli eger yumurta kalitesi iyiyse klomenle buyutuyolaar catlatma ignesi veriyolar daha sonra ama eger kalite kotuyse igne tedavisine geciliyo ben klomen kullandim solda 23 sagda 24 mm olmuslardi bu asilamamda
Canım büyüklüğüne göre bakmış, doğru zamanda vermiştir. Merak etme.. Ne biçim doktormuş o.. Ona neymiş.. İnşallah bu sefer olur canım.. İyi yapmışsın değiştirmekle. 15. gün geç olur mu demiştin, onu bilemedim.. O günden önce de gidecek misin doktora?Hayır 13.ya da 14.gün yumurtluyorum doktor değiştirdim geçen ayki doktorum üçüncü çocuk istiyorum diye kızıyordu o yüzden ona gitmek istemedim kızacak diye geçen ay 12.gün gitgiğimde iki tane 21m yumurta vardı iğneyi o akşam yaptı acaba yanlışmı hesap yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?