Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İki oğlum var.yaklaşık iki yıl önce bir düşüğüm oldu sonra olmadı yaşadığım 5 hamilelikte tedavisiz doğal sürecinde oldu bu 5 hamilelikten iki oğlum sağ salim doğdular hem de doktorlar asla doğal yolla olmaz dediler ama ben 5 kez doğal yolla hamile kaldım.şimdi diyeceksin başının derdi ne iki oğlun var niye üçüncü diye.eşim tek çocuk bense bol kardeşli bir aileden geliyorum bi üçüncüyü de deneyelim ilerde keşke dememek için.geçen ay doktorum profesördü bana kızdı üçüncü çocuk için.her şey iyi gitti olmayınca doktor değiştirdim bir iki ay daha dener sınea doğal sürecine bırakırım

senin çocuğun var mı yoksa ilkmi olacak canım

Çok teşekkür ederim arkadaşım,amiiiiin..benim tsh ima bakıldı neyseki annemdeki bi hastalıktan ötürü endokrin Bölümü'ne gidip kontrol ettiriyordum ara sıra..ama prolaktin gibi şeylere de bakmak gerekebiliyormuş sanırım senin yazdıklarını okuyunca araştırmaya başladım..bende 32 yim bu arada..

bak bende şimdi prolaktini araştırıyordum dr bana bu değerime de tekrar bakacağını söyledi hadi bakalım hayırlısı...

canım çok sevindim bak tsh ında düşmüş hsg de inş. güzel geçer haberlerini beklicem yeni tedavin hayırlı olsun canım benim

kızlar prolaktin yüksekliğide hamileliği engelliyo bunları doktorlar biliyo en basten istemeleri lazımdı

sağol canım bugün 14:30 da hsg var sen çektirmiş miydin? tecrübeni paylaşır mısın?
evet canım geçen sene çektirmiştim ben ama anstezili olduğu için bişe anlamadım acı falan duymadım seninki nasıl olcak

ben hastlndm cnm sabaha karşı

bende oldum cnm dün kahveler geldi bugünde kırmızılar doktorum bi sonraki ay adetin 2. günü gel dedi bu ay dinleniyoruz günlerde geçmiyor umudum kalmadı artık öbür ayda sonuç yine aynı olacak alıştım allah beterinden saklasın üzülme cnm sende allah herşeyin hayrlısını versin

kızlar Rabbim sabırlar versin inş. en kısa zamanda gelir bebişleriniz ne dicem size bide soğan kürünü denesenize belki bi faydası olur ben yapıyorum bu gün 5. günüm en azından içim temizlensin hemde kiloda verdiriyomuş

Aynen ya hayırlısı umudumuzu kaybetmek yok bizi birbirimzden Başka kim anlıycak sabaha Karşı hastlndm bügünde kırmızılar geldi bebek olmaması için bi sebeb yok Rabbim zamanını biliyor hayırlısı durmak yok yola devam

Nebilim onads Başlıyorum yarım kalıyor nasıl yapıyon bide sen söyle bakalım bide benim adetlerim düzenli yinede yapsam olurmu

Nebilim onads Başlıyorum yarım kalıyor nasıl yapıyon bide sen söyle bakalım bide benim adetlerim düzenli yinede yapsam olurmu
canım benimkide düzenli ama yapmakla ne kaybederimki soğanın bi zararı olacağının düşünmüyorum ben sabah akşam aç karnına içiyorum 1,5 bardak kaynayan suya bi adet soğanı dörde bölüp atıyorum 5 dkka kaynatıyorum ılınıca içiyorum her seferinde taze olarak yapıyorum 15 gün yapılacakmış adetim bitince hemen başladım

Anladım canım ben çalışıyorum bide bazen sabahları fırsatım bile olmuyor ama deneyelim bakalım ben limon sıksam az nasıl olur ki bikere afdersin içtiğimle cıkattım bir oldu

Amin inş cnm benim adetimde düzenli cnm hep 28 günde 1 olurum bende kan problemide var zararı olurmu acaba bilemiyorumki

kızlar ben bu ay klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum, bugün 6.günüm. bi kaç gündür kasığım çok ağrıyor ve batıyor rahat hareket edemiyorum, bi de regl olcakmışım gibi hissediyorum. bunları yaşayıp hamile olan var mıııı?

Bidahaki ay nasıl tedavi uygulanacak cnm sana

adetin 2. günü gidiyorum gonalf iğne veriyor onu vuruyorum 10 gün falan sonra çatlatma iğnesini vuruyorum eşinle birlikte oluyorsun 4 gündü bizimki ama bazılarına 4 günden sonra gün aşırı diyormuş doktorlar sonrasındada bekliyoruz işte :)

genelde kalan arkadaşlar senin belirtileri söylüyor cnm inşallah hamilesindir
ama bu piskolojikte olabiliyor bende hissettim bazı şeyleri ama kan tahlili yaptırdım 15. gün 0.30 çıktı ve belirtilerde bi anda kaboldu bidahaki sefere 12. gnü falan yapıcam tahlil beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…