ben de anestezili çektirdim canım hiçbirşey hissetmedim Allah'ıma çok şükür tertemiz çıktı herşey sonra sonucu hemen doktora gösterdik. Hormon seviyelerim normale gelirse bu ay aşılama yapılacak. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.evet canım geçen sene çektirmiştim ben ama anstezili olduğu için bişe anlamadım acı falan duymadım seninki nasıl olcak
genelde kalan arkadaşlar senin belirtileri söylüyor cnm inşallah hamilesindir
ama bu piskolojikte olabiliyor bende hissettim bazı şeyleri ama kan tahlili yaptırdım 15. gün 0.30 çıktı ve belirtilerde bi anda kaboldubidahaki sefere 12. gnü falan yapıcam tahlil beklemek çok zor
Ben de umitlenmek istemiyorum her ay ayni şey çünküevet aynen gün beklemek çok sinir bozucu. Korkuyorum regl olucam diye ama olucakmisim gibi de hissediyorum pffff.. Sen ilk defa mi kullandin peki ?
canım stres yapmamaya çalış biliyorum beklemek gün saymak çok zor ilk tedavi sürecin mi bu?
ilk iğnemi vurduğumda benim çok ağrım olmuştu 2. iğnemde hiç ağrım olmadı ama ikisinde de gebe değildim, o batmalar yumurtan çatladıı için olmuş olabilir yani kendini ne çok kaptır ne de umutsuzluğa düş...herşey gönlünce olsunEvet ilk tedavim canim :) bir buçuk senelik evliyim hic korunmadik ama olmadı. Benim kistim vardı bi kaç senedir en son 9 cm olunca doktorumu değiştirdik, ondan dolayı olmaz dedi yeni doktor 2 ay sonra yok oldu tedaviyle. Bi suru test tahlil yapıldı herseyim gayet normal ve saglikliydi yine de olmayınca eşim tahlil yaptırdı morfolojisi düşük çıktı ama doktor ona bisi demedi bana klomen verdi sonra yumurta takibi yaptı 16. Gunumde 3 tane 18- 19 mm yumurtam olmuş o gün iğne yaptı. İğneden 2 gün sonra kasığım batmaya ve ağrımaya başladı ve hala devam ediyor bugün 7.gün,regl olcakmisim gibi hissediyorum(((
ilk iğnemi vurduğumda benim çok ağrım olmuştu 2. iğnemde hiç ağrım olmadı ama ikisinde de gebe değildim, o batmalar yumurtan çatladıı için olmuş olabilir yani kendini ne çok kaptır ne de umutsuzluğa düş...herşey gönlünce olsun
bilemiyorum canım saraçoğluna bi sor istersenAmin inş cnm benim adetimde düzenli cnm hep 28 günde 1 olurum bende kan problemide var zararı olurmu acaba bilemiyorumki
günaydın canım hadi gözünaydın bak temiz çıkmış ,inş. hayırlısıyla yeni tedavine başlarsınben de anestezili çektirdim canım hiçbirşey hissetmedim Allah'ıma çok şükür tertemiz çıktı herşey sonra sonucu hemen doktora gösterdik. Hormon seviyelerim normale gelirse bu ay aşılama yapılacak. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
inş. yerleşmedir canım hemen moralini bozmaKizlar 27 sinde olmam gereken adeti bugun oldum 12.gun idrarda poziyif cikmasina ragmen bugun kan testi yapmaya geldim ins implantasyondur hic sanmiyom ama ... Kelimelerin umutlarin tukendigi bittigi yerdeyim moralim yerlebir boyle olup hamile olan
Damla.. Çok üzüldüm canıımm.. Biz bile nasıl sevinmiştik, sen kimbilir nasıl üzüldün şimdi.. Her şeyde bir hayır vardır, ne diyelim.. İnşallah rabbim aratmadan en yakın zamanda bir bebek nasip eder size.. Allah sabır versin canım..Ben çok üzgünüm bugün bebeğimi kaybettim :-(rabbim kimseye yaratmasın
Hadi inşallah canım.. Bence hamilesin.. Allah yüzünü güldürsün inşallaahhkızlarr ıgnenın 11.gunu beta hcg 14 13.gun 37 cıktı hamılemıyım ?
Hayırlı olsun yeni maratonuunnben de bugün klomene başladım kızlar.doktor serophene vermişti eczanelerde bulamayınca klomen de aynı dedi bir eczacı bende ona başladım.bu gün adetimin 5.günü maraton başladı bakalım hayırlısı
Amin canım amiinnn.. Allah sabır versin.. İnşallah sabrımızın sonunda kavuşucaz bebeciklerimizeonada çok üzüldüm cnm ağladım ama kan cıvıcı iğne yapıyorum + olarak oda çok yakıyor zaten üzgünüm oda yakınca dayanamadım şu mübarek günün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin
Canımm.. Tsh normale dönüyor artık, çok sevindim.. Tedavin de hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Ben yeni çektirdim hsg. 1 hafta oldu. Acıdı ama çok değil. Hiç katlanılmayacak bir şey değil. Oldu da bittiii.. Kaldı ki ağrısız yapan yerler var. Hiç telaş yapma. Her şeyin bir kolayı var artık. İnşallah o da temiz çıkar da, kolayca kavuşursun bebeğine..canım inşallah soğan kürün faydasını gösterir.. ben de bugün bahçeci tüp bebek merkezine tedavimi başlattım sürecimi biliyorsun :) yarın hsg çektiricem... bu arada tsh değerim 3.26 ya düştü...sanırım dereotu kürü mucizesi. :) Herşey gönlümizce olsun haberlerini eksik etme :)
İnşallah implantasyondur, inşallah hamilesindir canım.. Ümitsiz olmaaKizlar 27 sinde olmam gereken adeti bugun oldum 12.gun idrarda poziyif cikmasina ragmen bugun kan testi yapmaya geldim ins implantasyondur hic sanmiyom ama ... Kelimelerin umutlarin tukendigi bittigi yerdeyim moralim yerlebir boyle olup hamile olan
Günaydın kızlar.. Cuma izinliydim, annemler burdaydı haftasonu.. Özlemiştim yaa.. Çok iyi geldigiremedim buraya.. Herkese iyi haftalar ve şimdiden sağlıklı mutlu booll bebişli bir yıl dilerim
Hadi inşallah canım.. Bence hamilesin.. Allah yüzünü güldürsün inşallaahh
Hayırlı olsun yeni maratonuunnGüzel sonuçlansın inşallah..
Amin canım amiinnn.. Allah sabır versin.. İnşallah sabrımızın sonunda kavuşucaz bebeciklerimize
Canımm.. Tsh normale dönüyor artık, çok sevindim.. Tedavin de hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Ben yeni çektirdim hsg. 1 hafta oldu. Acıdı ama çok değil. Hiç katlanılmayacak bir şey değil. Oldu da bittiii.. Kaldı ki ağrısız yapan yerler var. Hiç telaş yapma. Her şeyin bir kolayı var artık. İnşallah o da temiz çıkar da, kolayca kavuşursun bebeğine..
İnşallah implantasyondur, inşallah hamilesindir canım.. Ümitsiz olmaa
Merhaba canım.. Ben progestanı bırakınca 2-3 gün içinde adet olmuştum. Belki de olacağı vardı bilmiyorum ama.. zaten adet belirtilerini birebir hissedince çok da bebiş umudum kalmıyor. Yine de acaba, diyor insan ama, adet olacağını da anlıyor az çok.. Kaldı ki bu ay ilaç da kullanmıyorum.. Bakalım nolcak..ozaman birbirimzden haberdar olcaz canım inşallah bol bebişli ikizli falan :) bana ocağın sonunda sanırım ilk aşılama olcak ,peki progesteronu bıraktıktan kaç gün sonra hastlndn?
ben hastlndm cnm sabaha karşı
Canım.. Napalım sabredicez beklicez işte.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.. Benim bu aralar yumurtlama günlerim. Beklenen ama aslında hiç beklenmeyenAynen ya hayırlısı umudumuzu kaybetmek yok bizi birbirimzden Başka kim anlıycak sabaha Karşı hastlndm bügünde kırmızılar geldi bebek olmaması için bi sebeb yok Rabbim zamanını biliyor hayırlısı durmak yok yola devam
Günaydıınn.. Hoşbulduummgünaydın canım hoşgeldin
çok teşekkür ederim canım,gerçekten çok üzüldüm ama çok şükür şimdi biraz iyiyim,doktordan geldim tamamen düşmüş dedi kan ilacı serum verdi kansız kalmışım,2 ay dinlen sonrasında yine aynı tedaviye devam dedi bakalımDamla.. Çok üzüldüm canıımm.. Biz bile nasıl sevinmiştik, sen kimbilir nasıl üzüldün şimdi.. Her şeyde bir hayır vardır, ne diyelim.. İnşallah rabbim aratmadan en yakın zamanda bir bebek nasip eder size.. Allah sabır versin canım..
canım tekrar geçmiş olsun Rabbim sabırlar versinçok teşekkür ederim canım,gerçekten çok üzüldüm ama çok şükür şimdi biraz iyiyim,doktordan geldim tamamen düşmüş dedi kan ilacı serum verdi kansız kalmışım,2 ay dinlen sonrasında yine aynı tedaviye devam dedi bakalım
amin papatyam hepimize inşallah ço sağol, rabbim bigün hepimizi çok sevidirecek inanıyorum durmak yok yola devamcanım tekrar geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?