Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
herşey kısmet canım üzme olmazsada rabbimin bileceği iş bu arada yaş kaç seninle aynı gün olmuşuz iğneyi canım

Canım adet için cok erken daha sıkma canını inş yerleşme ağrılarıdr 2 hafta oldu ben de vurulalı bekliyorum ben de bir belirti de yok hafif göğüslerim şiş adetten öncede oluyor zaten o yüzden umutlanmak istemiyorm bu klomen iğne filn aşırı şişkinlik yaptı bu ay onun dışında farklı bi sey yok ben de:(

kızlar iyi akşamlar,bu ay gonal f 450 kullandım. 3 kutu. 24 ocakta ovitrelle vuruldum. bugun muayneye gittim. yumurtalıklarım çatlamamış. tekrar ovitrelle verdi bugun 2.ciyi vuruldum. sizde aynı ay içerisinde 2 kere çatlatma iğnesi vuruldunuzmu ? bana biraz bu durum tuhaf geldi de..

kızlar iyi akşamlar,bu ay gonal f 450 kullandım. 3 kutu. 24 ocakta ovitrelle vuruldum. bugun muayneye gittim. yumurtalıklarım çatlamamış. tekrar ovitrelle verdi bugun 2.ciyi vuruldum. sizde aynı ay içerisinde 2 kere çatlatma iğnesi vuruldunuzmu ? bana biraz bu durum tuhaf geldi de..

Ben duymadm ama doktorun bir bildigi vardır mutlaka kist yapmasn diye vermistr muhtemelen canım

Ben duymadm ama doktorun bir bildigi vardır mutlaka kist yapmasn diye vermistr muhtemelen canım

bende araştırdım bi türlü böyle bir yazı bulamadım :(((( kimse benim gibi kullanmamışmıkii bilemedim... inşallah bu ay tutar çok ümitliyim allahım ümidimizi boşa çıkarmasın ... aminn

bende araştırdım bi türlü böyle bir yazı bulamadım :KK43:((( kimse benim gibi kullanmamışmıkii bilemedim... inşallah bu ay tutar çok ümitliyim allahım ümidimizi boşa çıkarmasın ... aminn
Aminnn canımm rabbm dualarımızı kabul etsin inşallah

Kızlar inat ettim 36yi bekledim bakalım nolacak pek umudum yok ustelik ikinci çocuğum bi kızımız var bi de oğlumuz olsun istiyoruz hayırlısı allahtan ilki de iğneyle olmuştu 36beklemeden yaptık uç dort saat önce ondan israrim 36 diye

bu ay da olmadı :(( idrar testi yaptm 14.günüm çatlatma iğnesnden sonra.Sadece belirgn bir tek çizgi anlamadgm iğnenn etksinden bile olsa hiç göremicek mym ben 2.çizgiyi..neyse bu sefer daha sakinm alıştm sanırım bu duruma 7.ay da boş geçti.8 tane yumurtam vardı üstelk biri mi tutmaz yaa :(( Rabbim dualarımızı kabl etsnn hepimze tez zamnda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsn...amin

bu ay da olmadı :KK43:( idrar testi yaptm 14.günüm çatlatma iğnesnden sonra.Sadece belirgn bir tek çizgi anlamadgm iğnenn etksinden bile olsa hiç göremicek mym ben 2.çizgiyi..neyse bu sefer daha sakinm alıştm sanırım bu duruma 7.ay da boş geçti.8 tane yumurtam vardı üstelk biri mi tutmaz yaa :KK43:( Rabbim dualarımızı kabl etsnn hepimze tez zamnda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsn...amin
günaydın canım idrar testinde negatif çıktı diye hemen üzülme daha adet olmamışsınki o_Oo_O

günaydın canım idrar testinde negatif çıktı diye hemen üzülme daha adet olmamışsınki o_Oo_O

canım ne kadar cabuk kabullnrsem o kdar iyi bosuna umutlanmş oluyorm diger aylarda da böyle oldu.14. 15.gün test yapmstm evde aynı böyle negatf cıkmıstı zaten günü gelnce de adet olmstm ufacık bi siliklk bile yok 2.çizigye dair

canım ne kadar cabuk kabullnrsem o kdar iyi bosuna umutlanmş oluyorm diger aylarda da böyle oldu.14. 15.gün test yapmstm evde aynı böyle negatf cıkmıstı zaten günü gelnce de adet olmstm ufacık bi siliklk bile yok 2.çizigye dair
Rabbim tez zamanda nasip eder inş. canım senin ilk mi olcak çocuğun varmıydı unutmuşum kusura bakma

Adetinin kaçıncı günü iğne vurulmuştun? Normalde iğne kullanmadan çatlamıyor muydu acaba yumurtan? Olsun canım. sonuçta önemli olan çatlaması. 2 iğne vurulsan da bir zararı yok. Bu günleri iyi değerlendirin. İnşallah güzel haberi alırsın..

bu ay da olmadı :KK43:( idrar testi yaptm 14.günüm çatlatma iğnesnden sonra.Sadece belirgn bir tek çizgi anlamadgm iğnenn etksinden bile olsa hiç göremicek mym ben 2.çizgiyi..neyse bu sefer daha sakinm alıştm sanırım bu duruma 7.ay da boş geçti.8 tane yumurtam vardı üstelk biri mi tutmaz yaa :KK43:( Rabbim dualarımızı kabl etsnn hepimze tez zamnda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsn...amin
Benim de bu ay tam 1 sene oldu canım.. İlk çocuğumuz olacak ve 32 yaşındayım. Mayıs ayında da evliliğimin 4. senesi dolacak kısmetse.
Napalım canım.. Kısmet böyleymiş. Önce çok üzülüyordum ben de ama alıştım sonra.. Allah'tan ümit kesilmez.. Olana kadar denicez.. Sağlıklı olsun da yeter ki.. Demek ki zamanı değilmiş. Önümüzdeki ay olur inşallah hayırlısıyla :KK68:

Sen rahim filmi cektirmis miydin canim? 8 tane yumurta sansini cok arttirir cunku yapisiklik tikaniklik filan olmasin? Zaten dqha belli olmaz biraz erken test icin adet gunun gecmeden belli olmuyor genelde testte. Sen icin ferah tut sakin ol yeter ki. Herseyin basi pozitif dusunmek..

Sen rahim filmi cektirmis miydin canim? 8 tane yumurta sansini cok arttirir cunku yapisiklik tikaniklik filan olmasin? Zaten dqha belli olmaz biraz erken test icin adet gunun gecmeden belli olmuyor genelde testte. Sen icin ferah tut sakin ol yeter ki. Herseyin basi pozitif dusunmek..

Bu ay çektrdm canm rahm filmi 2 tüpümde açık..ne bilim yaa cok umutlanmak istemiyrm 7 aydr her ay aynı sey oluyor..burda çatlatma iğnesnden sonra 14.gün belli olur yazıyor cok kişi görmüş idrar testinde çift çizgiyi..adetme 5 gün var ama olsa az da olsa bir siliklk çıkmaz mıydı

S.a canım stres engeliyormuş rahat olmak lazımmış.söylüyorum ama sanki kendim cok rahatmışım gibi üzülme Allah hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebekler. bende 1 yıldır bekliyorum ...

Bu ay çektrdm canm rahm filmi 2 tüpümde açık..ne bilim yaa cok umutlanmak istemiyrm 7 aydr her ay aynı sey oluyor..burda çatlatma iğnesnden sonra 14.gün belli olur yazıyor cok kişi görmüş idrar testinde çift çizgiyi..adetme 5 gün var ama olsa az da olsa bir siliklk çıkmaz mıydı
Canım senin adetine daha varsa çıkmaz ki zaten. Hani umutlanma yine de ama; bence bekle. Önemli olan iğnenin günü değil, adet günü.

S.a canım stres engeliyormuş rahat olmak lazımmış.söylüyorum ama sanki kendim cok rahatmışım gibi üzülme Allah hayırlısı ne zamansa o zaman gelir bebekler. bende 1 yıldır bekliyorum ...

öyle tabi canım...zaten eşimden dolayı cok fazla ümitlenmemeye çalışıyorm 1,5 aydr ilaç kullanıyor bir hrmonu yuksek cıkmstı spermleri etkiler demişti doktr cok sükür bu ayki kontrlde düştüğünü öğrendk keçiboynuzu pekmezi de yiyor yine 1,5 aydr..ama doktrn dediği 72 günde yenileniyorms spermler yani ilaç etksini o zman gösterir dedi bakalım artık Allak büyüktür dua ediyrm herkes için kendm için..

Canım senin adetine daha varsa çıkmaz ki zaten. Hani umutlanma yine de ama; bence bekle. Önemli olan iğnenin günü değil, adet günü.

ne bilim canım daha yolun basındayz ama iste insanın elinde değil üzülmemek dedğin gibi cok umudum yok..cok kişi okudum iğnenn 14.günü idrar testinde pozitf cıkan beklicez artık elim ayagım kalkmıyor temzlk yapıcam kac gündr canm hiçbr sey yapmak istemiyr öyle bos bos vakt olduruyorum

Back
X