- 26 Ekim 2009
- 354
- 475
- 358
İnşallah canım yok Film değilde klomen kullanmadan yumurta takibi yapacağız başka Dr a gittimmerhaba canım nasılsın inş. kapalı değildir film mi çekilcen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım yok Film değilde klomen kullanmadan yumurta takibi yapacağız başka Dr a gittimmerhaba canım nasılsın inş. kapalı değildir film mi çekilcen
Canim neden moralini Bozuyorsun ki kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabiliyor sağlıklı ve hayırlı bi evladımız olur inşallah en kisa zamanda hepimizinKızlar morelim çok bozuk, ben iğnemi geçen hafta pazartesi yaptırdım. Dünden beri acayip kasık ve bel ağrım var sanki hasta olacağım gibi.ya bebeğim olmaz ise
napıcam ben
Öyle oluyor canım.. Benim de yumurtalam günlerim bitti. Şimdi adet gününü beklemecene bilim canım daha yolun basındayz ama iste insanın elinde değil üzülmemek dedğin gibi cok umudum yok..cok kişi okudum iğnenn 14.günü idrar testinde pozitf cıkan beklicez artık elim ayagım kalkmıyor temzlk yapıcam kac gündr canm hiçbr sey yapmak istemiyr öyle bos bos vakt olduruyorum
Bu ay çektrdm canm rahm filmi 2 tüpümde açık..ne bilim yaa cok umutlanmak istemiyrm 7 aydr her ay aynı sey oluyor..burda çatlatma iğnesnden sonra 14.gün belli olur yazıyor cok kişi görmüş idrar testinde çift çizgiyi..adetme 5 gün var ama olsa az da olsa bir siliklk çıkmaz mıydı
Evet canım iğneden bir gün önce 2 tanesi 19mm diğerleri 16 mmden büyüktü şehir dışına gidecegm için iğne vuruldgm günü bilmiyorum bi de idrar testi yaptm ya ikinci çizgi tarafi lekelenms yine ümitlenmek istemiyorum ama silik bir görüntü var ama net çizgi seklinde degil yükledim fotosunu ama dedgn gibi çizgi degil öyle gölge gibi olms test bozulmstr belkide adetime 5 gün var artık günüm gelene kadar beklicemBen de yok yere umutlandirmak istemem tabii ama 8 tane yumurtam oldu diyorsun bunlarin hepsi ayni boyutta degildir genelde ve daha gec catlayabilirler yani gec dollenme de olabilir. Bence sen adet tarihine kadar bekle idrar testi icin. Ya da 2 gun filan daha bekle kan testi yaptir.
Silik gibi duruyor ama çok durunca da yanılma payı olabilir. Bekle bakalım canım. Şimdiden üzme kendini.. Bebişin varsa bak onu da etkiliyorsunEvet canım iğneden bir gün önce 2 tanesi 19mm diğerleri 16 mmden büyüktü şehir dışına gidecegm için iğne vuruldgm günü bilmiyorum bi de idrar testi yaptm ya ikinci çizgi tarafi lekelenms yine ümitlenmek istemiyorum ama silik bir görüntü var ama net çizgi seklinde degil yükledim fotosunu ama dedgn gibi çizgi degil öyle gölge gibi olms test bozulmstr belkide adetime 5 gün var artık günüm gelene kadar beklicem
herşey kısmet canım üzme olmazsada rabbimin bileceği iş bu arada yaş kaç seninle aynı gün olmuşuz iğneyi canım
Hastaneye gitmek istemiyorm ya o stresi yaşamak istemiyorm açıkcası bi kere kan testi yaptrdm 7.ayım bu ay korunmayı bırakalı ağlayarak döndm çok kötü bir duyguydu en azından idrar testinde evde oluyrm toparlanmam daha kolay oluyor.idrar testi için erken ama sanırım yarın 14.gün olcka
Canım adet için cok erken daha sıkma canını inş yerleşme ağrılarıdr 2 hafta oldu ben de vurulalı bekliyorum ben de bir belirti de yok hafif göğüslerim şiş adetten öncede oluyor zaten o yüzden umutlanmak istemiyorm bu klomen iğne filn aşırı şişkinlik yaptı bu ay onun dışında farklı bi sey yok ben de![]()
Canim neden moralini Bozuyorsun ki kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabiliyor sağlıklı ve hayırlı bi evladımız olur inşallah en kisa zamanda hepimizin
Hadi canım yaa.. İnşallah psikolojik değildiray kızlar inşaAllah yerleşme ağrılarıdır. İlk kez belimde böyle bir ağrı hissediyorum bir soldan vuruyor bir sağdan vuruyor adet sancısı gibi ama bir o kadar da değil gibi :) bi de 2 gündür acayip uykum geliyo ama kesin psikolojik :)
Hiç bilmiyorum canım. Bir kaç gün sürer heralde.. hem adetine daha varsa adet ağrısı değildir zaten.. İnşallah güzel haberler verirsinay kızlar inşaAllah ya vallahi bak sizinle atıyorum stresimi bugün umutluyum ama bu normal adet sancısı gibi değil sanki yerleşme ağrıları kaç gün sürüyor biliyor musunuz
7. ay ise bu kadar dert etme, kafanı boşalt anında hamile kalırsın inşaallah
Evet canım iğneden bir gün önce 2 tanesi 19mm diğerleri 16 mmden büyüktü şehir dışına gidecegm için iğne vuruldgm günü bilmiyorum bi de idrar testi yaptm ya ikinci çizgi tarafi lekelenms yine ümitlenmek istemiyorum ama silik bir görüntü var ama net çizgi seklinde degil yükledim fotosunu ama dedgn gibi çizgi degil öyle gölge gibi olms test bozulmstr belkide adetime 5 gün var artık günüm gelene kadar beklicem
Of bir yapabilsem ben de stres yapıyorum sürekli düşünüyorum eşimde benden beter stres yapıyor bana yansıtmalara çalışıyor ama işte beceremiyoruz artik bakalım rabbm dogru zamnı biliyordr sabır versn hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Hadi canım yaa.. İnşallah psikolojik değildir
Hiç bilmiyorum canım. Bir kaç gün sürer heralde.. hem adetine daha varsa adet ağrısı değildir zaten.. İnşallah güzel haberler verirsin![]()
inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız :) adetim normalde 5 i. Bu ağrılar adwet ağrısı olamaz di mi çok var çünkü daha
inşallah canım hepimiz güzel haberler alırız :) adetim normalde 5 i. Bu ağrılar adwet ağrısı olamaz di mi çok var çünkü daha
Canım, benim adetimden 10 gün önce karın ağrılarım hafif hafif başlıyor ama erken oluyor normalde bu süre, evet. Herkesin bünyesi farklı ama pek kimsenin öyle erken başlamıyor sanırım, o yüzden erken dedim. İnşallah bu ay erkenden başlamazsa, ben de hamile olduğumu anlayacağıminşallah canım hepimiz güzel haberler alırız :) adetim normalde 5 i. Bu ağrılar adwet ağrısı olamaz di mi çok var çünkü daha
39 bitmek üzrecanım yaşım 29. ya senin? :)
siz birde beni görseniz sofrayı bile annemle eşim hazırlıyor hele annem sen dur ben getirrim diyor canım benim umutlar boşa çıkmaz inşallah ne diyem sabır olmazsada rabbimin bir bildiği vardır kızlar üzülmeyelimah canım sana diyorum ama bende böyleyim Rabbim sabrını versin inşaAllah :)