Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Adetim ayın 13 undeydı 15 ınde bitti .. 25 indede catlatma ignesini vurdurdum.catlatmadan sonra 12 gun beklememıs gerekmiyrmu ki ?

Adetim ayın 13 undeydı 15 ınde bitti .. 25 indede catlatma ignesini vurdurdum.catlatmadan sonra 12 gun beklememıs gerekmiyrmu ki ?
Canım hatlar karıştı aslan tuğbaya sormustum,benim 10 ocak son adet tarihim bugün 21. günüm seninde 19. günün ayın 5 i veya 6 sı kan tahlilinde çıkar ikimizinkide

Canım benim her zaman beyaz süt gibi bazende regle yakın yogurt gibi hafif kokulu akıntım ha birde sag kasıgımda agrı bel agrım oluyordu yanılmamaşım iltahapmış ondan kalamıyormuşum artı yeşilde iltahaptır iyi bir dr git canım... ben olsam rest yapardım istersen adetinide bekleyebilirsin canım...

Kızlar preseed JEL diye birşey okudum forumda vajina pHsini yukselterek hamileliği kolaylastiiormus cokolumlu şeyler söylenmiş bi okuyun derim
ya canım ben okudumda acaba yorumlar gerçek kişiler tarafından mı yazılmış ondan emin olamadım bu sitelere üye olup mesaj atan pazarlamacılar mı acaba diye düşündüm

Ben rahim filmi de cekindim . Iltihap falan olsa onda da görülür diye düşündüm. Dr a bu akinti mi söylemeyi hep unutuyorum. 4 güne gelir adetim gittiğimde sorucam Yeşilimsi akinti yi.

11. Gün 20mm 2 tane yumurtam vardı. Hemen yaptırdım igneyi
Canım yumuşlarının boyutları çok iyi 2 tane olmasıda avantaj ikiz bile olabilir:) 11.gün iğne 16 günde iğne sonrası 27. gündesin pazartesi kan tahlili yap canım sonucu kesin öğrenirsin güzel haberlerini bekliyoruz

13.günüm adet agrısı gbi agrım basladı sanki aksama dogru.adetim yakın sanrm

valla bende anlamadım aslında ağrım var ve rahmimde sanki doluluk var az önce yine kahva leke geldi
Canım adet kanaması gibi değil ise bence hemen bir acile
valla bende anlamadım aslında ağrım var ve rahmimde sanki doluluk var az önce yine kahva leke geldi
canım sen daha iyi bilirsin adet kanaması gibi değil ise bence bir acile git ALLAH korusun düşük riski olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…