- 30 Ocak 2015
- 63
- 40
- 18
- 38
Yani bugüb adetinin 29. günü değil mi?idrarda çıkmamış olabilir kan testinde 100%100 çıkar canımignem adetimle beraber sanırım 13.gun cnm
Canım hatlar karıştı aslan tuğbaya sormustum,benim 10 ocak son adet tarihim bugün 21. günüm seninde 19. günün ayın 5 i veya 6 sı kan tahlilinde çıkar ikimizinkideAdetim ayın 13 undeydı 15 ınde bitti .. 25 indede catlatma ignesini vurdurdum.catlatmadan sonra 12 gun beklememıs gerekmiyrmu ki ?
Merhaba canım iltihap oldugunu nerden anladın sen belirtileri ne? Benim yumurtlamadan sonra Yeşilimsi bir akıntım oluyo adet olana kdar. Acaba bende de mi iltihap var diyorum. Ama Dr hiç bişey demedi. Bide sende iltihap oldugunu de nasıl anladı muayene sırasında mi test falan mı yaptı.
Benimde 5. Klomen tedavim. 13. Gün test negatif çıktı. Bugün iğneden sonraki 16.gun. daha destek yapmadım ama adetime de 4 gün var test yapsam mi yapmadan mi?
ya canım ben okudumda acaba yorumlar gerçek kişiler tarafından mı yazılmış ondan emin olamadım bu sitelere üye olup mesaj atan pazarlamacılar mı acaba diye düşündümKızlar preseed JEL diye birşey okudum forumda vajina pHsini yukselterek hamileliği kolaylastiiormus cokolumlu şeyler söylenmiş bi okuyun derim
Yani bugüb adetinin 29. günü değil mi?idrarda çıkmamış olabilir kan testinde 100%100 çıkar canım
Canım benim her zaman beyaz süt gibi bazende regle yakın yogurt gibi hafif kokulu akıntım ha birde sag kasıgımda agrı bel agrım oluyordu yanılmamaşım iltahapmış ondan kalamıyormuşum artı yeşilde iltahaptır iyi bir dr git canım... ben olsam rest yapardım istersen adetinide bekleyebilirsin canım...
11. Gün 20mm 2 tane yumurtam vardı. Hemen yaptırdım igneyiiğnen kaçıncı günde yapılmıştı canım
Canım yumuşlarının boyutları çok iyi 2 tane olmasıda avantaj ikiz bile olabilir:) 11.gün iğne 16 günde iğne sonrası 27. gündesin pazartesi kan tahlili yap canım sonucu kesin öğrenirsin güzel haberlerini bekliyoruz11. Gün 20mm 2 tane yumurtam vardı. Hemen yaptırdım igneyi
Canım çok üzüldüm bugün 14. günündü değilmi,kahverengi akıntı geldiyse yerleşme belirtisi olabilir inşallah öyledirgaliba adet oldum
valla bende anlamadım aslında ağrım var ve rahmimde sanki doluluk var az önce yine kahva leke geldiCanım çok üzüldüm bugün 14. günündü değilmi,kahverengi akıntı geldiyse yerleşme belirtisi olabilir inşallah öyledir
galiba adet oldum
13.günüm adet agrısı gbi agrım basladı sanki aksama dogru.adetim yakın sanrm
ins.ignede ilk ayım.umudum yok.hayırlısıSende olmazsin insallah canimm
Canım adet kanaması gibi değil ise bence hemen bir acilevalla bende anlamadım aslında ağrım var ve rahmimde sanki doluluk var az önce yine kahva leke geldi
canım sen daha iyi bilirsin adet kanaması gibi değil ise bence bir acile git ALLAH korusun düşük riski olabilirvalla bende anlamadım aslında ağrım var ve rahmimde sanki doluluk var az önce yine kahva leke geldi
ins.ignede ilk ayım.umudum yok.hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?