Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Ben 19 ocakda catlama ignesi oldum buarada ilacda kullandım iltahap için dr.bebek varsa bile zararı olmaz dedi bakalım inşaallah ayın 7 sini bekleyecegim adet günümüz senle aynı canım 6 yada 7 ben 7 kesin diyorum :) bu arada gecenlerde benim tel düştü ekran çatladı yeni tel aldım :)) aynı gidiyoruz inşaallah bebek haberinide beraber yazarız

bende ayın 19unda iğnem vuruldu ama 12.gün yaptım negatıf cıktı acaba deısırmı?

canım sen test yaptınmı hiç

Moralim bozuldu yine ( kendi doktrm yıllık izne ayrılms devlet hastanesine gittm hormon testlerim normal cıktı sanki her ay değişcek korkusu sarıyor Adetmn 2.günü bugün..bnm eşimn sperm morfolojisi %2 toplam sayı 68ml harekeytllk toplam %71 morfoloji düşük oldugu için normal yolla olmaz aşılma dedi( kendi doktormda normal süreç uzar ama umutluym biraz bekleyelim demişti bildim seyler olmasına rağmen tekrar duymak çok acıttı ağlayarak çıktım hastaneden (

Zaten cumartesi dahil calisiyorum gunde 12 saat nerdeyse ama cikmiyor iste aklimdan hele adete yakin gunler ayri bir manyak oluyorum sorma.. Teror esiyor evde resmen..
Çalışmak başkaa.. Hobi başkaa.. Ben işe hiiç kendimi veremiyorum bu zamanlar geldi mi zaten.. İş dışında bir şeyler yapmak daha iyi olur Ben de aynen öyleyim :)) Adet öncesi tam bir canavar ahahha

Heheh :)) Tesadüfe bak.. İnşallah bebişler de tesadüf eder yaaa
Ayın 24'ünde doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı. Bu yüzden o günden sonra 14 gün sayınca 7 sinde olmam lazım. Hala olmamışsak inşallah, test yaparız 7sinde. Çok adet belirtisi olursa 1 gün daha beklerim ama. Heyecanla test yapıp olumsuz görmek çok kötü çünkü. Hadi hayırlısı..

bende ayın 19unda iğnem vuruldu ama 12.gün yaptım negatıf cıktı acaba deısırmı?
Canım hiç belli olmaz. Bugün 14. gün mü? Adet günün ne zaman? Bir daha yap istersen.

Kızlar, ben çatlatma iğnesini 29Ocak, akşam vurundum. Yani tahmini yumurta çatlama zamanı cumartesi sabah filan oluyor. Ama dün akşamdan beri göbek çevresinde ve bazen kasıklarda batma oluyor. Bir belirtiye rastlamak için sanki daha çok erken ama aklıma da takılmıyor değil. Sizce bu bir belirti olabilir mi yoksa iğneden kaynaklı bir durum mudur? Tecrübesi olan var mı?

İğne kaynaklı batmalar oluyor diyor bazı arkadaşlar. Moralini bozmak istemem ama, hamilelik belirtileri için biraz erken gibi.. İnşallah hamilesindir.

Canım bana da kendi doktorum bir sorun yok dedi. Sonra başka doktor eşinizde sayı ve hız biraz az dedi, ama normal yolla olmasına engel değil dedi. Aslen bir sorun yokmuş ama kafam karıştı benim de.. İnsanın morali bozuluyor tabi.. Sen yine kendi doktorunun dediğine bak.. Seni takip etmiş, biliyor sonuçta. Üzülme canım.. Ama aşılamadan da çekinme. Biz de artık bu ay aşılama denicez adet olursam. Süreç uzadıkça uzuyor, bu daha çok stres yaratıyor bende. Sorun yok sorun yok.. ama sonuç da yok.. Korkuyorum ben de aşılamadan ama artık o yola giricez mecbur bundan sonra. Olsun da yeter ki..

bende cok sabırsızım benimde igneden sonra 8. gunum .. beraber sayılırız . ama kan tahlili yaptır bakalım ne cıkcak soonuc bizleride bilgilendir insallah bebişin seninledir cnm..

Ben de orguye mi baslasam diyorum ama iste vakit ayiramiyorum..

İğne kaynaklı batmalar oluyor diyor bazı arkadaşlar. Moralini bozmak istemem ama, hamilelik belirtileri için biraz erken gibi.. İnşallah hamilesindir.
iğne kaynaklı batmalar sadece yumurta catlayana kadar oluyormus ben onu dr uma sordum ondan sonra devam eden bir batma oluyorsa yerlesme oldugu icin oluyomus cnm

Ben de böyle düşünmüştüm Biraz beklicez artık :) Neyse umarım bekleyen herkes güzel haberler alır en kısa zamanda

benim dr um 3 den sonra gerek yok asılamaya gecilmesi gerekir demisti ama burrda 6. denemesinde olanlarda var . bu arada bende 25 ınde ıgnemi vuruldum ama ilginc sana 25 27 29 demis benim dr um 3 gun pes pese demisti ayrıca benim yumurtam 27 sınde baktıgımda catlamıstı. ben vucut ısısı ile de ölcüm yapıyrm 26 snda vucut ısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…