- 29 Ocak 2015
- 129
- 82
- 38
- 39
Ignenin etkisimidir acaba cok heyecanlandim10 un üzerindeyse benim bildiğim hamile oluyorsun
canım benim tanımıyom sizi ama çok seviyorum rabbim hepimizin kucağnı hayırlısı ile doldurur inşallahkız deli misin baksana hemen kahverengi akıntı zaten hamilelik belirtisi. :) hemen bak bize haber et hadi
amin canım seninde az kalmış benim daha çook var 12 gün felan inşallah hiç birimiz olmayız dediğin gibi :)Evet canım, öyle oluyor.. Yumurtalama günü, adet günü derken, böyle böyle geçiyor günler. Amiiinnn!! İnşallah daha fazla uzamadan hayırlısıyla bizlerin de sağlıklı evlatları olurBenim de cuma adet günüm. Aynen, yoktur diyorum. Adet ağrılarım var. Ama %1 de olsa bir ihtimal var. Bekliyorum bakalım. Hiç birimiz adet olmayalım bu aayyy
Canım aklın da rahat edeeerr.. yine istemiyorsan yapma tabi..hadi sizin güzel hatırınız için yapayım yazarım valla canım hiç istemiyor benim ilk iğne denemem bu gonal f kullandım hayırlısı
Canım erken yaptırmışsın. Böyle olunca emin olamıyor insan. Bilmiyorum ben de. İğnenin etkisi olabilir. Adet zamanı tekrar yaptırman gerekli. İnşallah hamilesindir.Kızlar bugun 9.gunum igneden sonra adetiminde 25. Gunu sonuc 10.41 sizce ney acil yardımm
Sivilce adet belirtisidir genelde canım, ama adet belirtileri de hamilelik belirtileriyle aynı çoğu zaman. Boşver belirtileri yaa!! Test yaptıracaksın nasılsahamilelikte çok sivilcelenen oluyormu biliyor musunuz
biraz erken yapmamış mısın canım en erken 2 3 gün kala yapıyorum bende inşallah pozitif çıkar sonraki günlerdeHayırlı günler arkadaslar az önce test yaptım negatif cıktı.ayın 7 si adet günüm benimde hiç ümidim yok ama hayırlısı bakalımm.
Ignenin etkisimidir acaba cok heyecanlandim
iki gün sonra tekrar yap canım yükselirse hamilesindir inşallah iğnenin etkisi değildir ama 9. gün de çok erken olmuş ne çok ümitlen bence ne de ümitsizliğe kapıl yarından sonra hep beraber öğreniriz inşallahIgnenin etkisimidir acaba cok heyecanlandim
Ah canıımm.. Kıyamaammm.. Test negatif mi çıktı peki, kesin mi yani? Kesinse söyle. İnşallah hamilesindir ama kesin değilsen alıştıra alıştıra söyleyemeye çalış. Üzülecektir ama naparsın.. Bir de bundan sonra böyle çok çok umutlanmamasını söyle. Allah'ın izniyle elbette olacak ama kendini çok kaptırmak da kötü olur be canım.. Allah tez zamanda versin sağlıkla inşallah..kızlar ben ikizim annemde ikiz annem bize hamile kaldığında 2 teane evde kuş yakalamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş geçenlerde yine rüyasında eve iki tene kuş girmiş biri küçük biri büyükmüş dedi inşallah kızım dedi şimdi nasıl söyleycem 73 yaşında hamilesin diye bana hiçbir işyaptırmadı o yüzden çok üzülüyom dua edin nolur bana
Göstereyimmi doktor anlarmi canimkan testinin sonucunu göstermedin mi
kızlar ben ikizim annemde ikiz annem bize hamile kaldığında 2 teane evde kuş yakalamış sonra hamile olduğunu öğrenmiş geçenlerde yine rüyasında eve iki tene kuş girmiş biri küçük biri büyükmüş dedi inşallah kızım dedi şimdi nasıl söyleycem 73 yaşında hamilesin diye bana hiçbir işyaptırmadı o yüzden çok üzülüyom dua edin nolur bana
Göstereyimmi doktor anlarmi canim
aminAh canıımm.. Kıyamaammm.. Test negatif mi çıktı peki, kesin mi yani? Kesinse söyle. İnşallah hamilesindir ama kesin değilsen alıştıra alıştıra söyleyemeye çalış. Üzülecektir ama naparsın.. Bir de bundan sonra böyle çok çok umutlanmamasını söyle. Allah'ın izniyle elbette olacak ama kendini çok kaptırmak da kötü olur be canım.. Allah tez zamanda versin sağlıkla inşallah..
Ben sivilcelenMiştim canımhamilelikte çok sivilcelenen oluyormu biliyor musunuz
Ay canım.. Eğer sen hamileysen bana da umut olacaksın valla adet ağrılarım var çünkü. Kesin olucam diyorum..Hadi sen hamile ooollHem silik çizgi hamilesin demek kiii Şu kan testini yaptır da rahatlayalım yaa
Canım inşallah bir daha ki ay olsun yaa!! Hayırlısı olsun napalımm.. Üzülsek de toparlanıp tekrar umut dolmalıyızAra versen de güzel olur. Zaten bebişler hep ara verdim denilen zamanda sürpriz yapıyorlar. Biraz rahatlarsın, bebişin de o arada gelir inşallah
bozma morelini lütfen. kısmet inşaallah hepimiz tadarız anneliği
Ay hadi inşallah canımm
- Kizlar doktora sordum ignenin etkisi gecmistir var gibi dedi 2 gun sonra tekrarlayalim dedi
İnsanın kafasını dağıtacak bir şeylerle uğraşması iyi olur canım.. Rahatlamak çok önemli.İnsallah canim bakalim kismet diycez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?