Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Inş hamilesinizdr kızlar sma ben 3 aydr kullanıyorm klomen göğüs hassasiyeti batma hep oldu adetime kadar yani ben çok inanmıyorum o belirtilere moral bozmak istemem zatn suan kendimnki oldukça bozuk 8 yumurtam vardı bu ay çatlamşlardı ama adet oldm yine..iğne batar gibi ara ara ağrı oldu her iki kasığımda da cok dinlememeli kendini demesi kolay tabi de ben de acaba diyordm beltirlire bakıp ama sonuc hüsran oldu yine

evlendigimizden beri kacıncı husranım ama yinede umudum hep var . kız olsun erkek olsun yeterki hayırlı ve saglıklı bir evlat olsn . sende umudunu kesme sakın kendini uzupte morelini bozma. elbette rabbim vericek degilmi . ha bugun ya br kac ay sonra önemli olan ona sahip olmaksa kac ay olursa olsn sorun degil . sende böle kendine morel ver cnm ınsallh seninde bir an önce bebişin olur :)

iğne kaynaklı batmalar sadece yumurta catlayana kadar oluyormus ben onu dr uma sordum ondan sonra devam eden bir batma oluyorsa yerlesme oldugu icin oluyomus cnm
İnşallah öyledir tabi ki.. Ben iğneden dolayı da batma yaşamadım hiç. duyduklarımı yazdım sadece yardımcı olmak için.

Canım arkadasım morelini bozma rabbim hakkında hayırlısı versin en kısa zamanda hayırlı bebek versin inşallah

Ne bilim canm ya sanki biliyormuş gibi korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra doktra gittm olamicak gibi geliyordu kendmden şüphe ederken eşimde problem cıktı

ben çok heyecanlanıyorum çok mutlu ve umutluyum bu ay olacak inş. allahımın izni ile .
İnşallah canıımm

ama herkes 12.gunde ogrenıo acaba kesınmı bugunde 15.gun testmı yapsam kı
Canım evde test için adet gününü beklemek en doğrusu, ama kan testi yaptıracaksan, bugün yapsan da çıkar. İnşallah hamilesindir.

13.gün kanda çıkarmı?
Kanda çıkar canım.

Ne bilim canm ya sanki biliyormuş gibi korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra doktra gittm olamicak gibi geliyordu kendmden şüphe ederken eşimde problem cıktı
Bana da önceleri olacak gibi geldi ama 1-2 ay olmayınca tamamen umutsuzluğa kapıldım. Olmucak dedikçe de olmadı.. Kendimize yapıyoruz aslında. Hep olumlu düşünmeliyiz.. Olacak canım.. Olacaaakkk.. Öyle ya da böyle zamanı gelince olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…