- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
ama herkes 12.gunde ogrenıo acaba kesınmı bugunde 15.gun testmı yapsam kı
Canim yaptim 10.41 dr ignenin etkisi gecmistir hamile olabilirsin 2 gun snra tekrarlayalim dedibende cok sabırsızım benimde igneden sonra 8. gunum .. beraber sayılırız . ama kan tahlili yaptır bakalım ne cıkcak soonuc bizleride bilgilendir insallah bebişin seninledir cnm..
Yok adet ağrısı gibi değilde kaşığımda değişik bi his doluluk gibi şey hissediyordum sık idrara çıkıyordum sabahları çok yorgun oluyordumvallaha mı :) peki ağrın oluyor muydu adet olacakmış gibi
evlendigimizden beri kacıncı husranım ama yinede umudum hep var . kız olsun erkek olsun yeterki hayırlı ve saglıklı bir evlat olsn . sende umudunu kesme sakın kendini uzupte morelini bozma. elbette rabbim vericek degilmi . ha bugun ya br kac ay sonra önemli olan ona sahip olmaksa kac ay olursa olsn sorun degil . sende böle kendine morel ver cnm ınsallh seninde bir an önce bebişin olur :)Inş hamilesinizdr kızlar sma ben 3 aydr kullanıyorm klomen göğüs hassasiyeti batma hep oldu adetime kadar yani ben çok inanmıyorum o belirtilere moral bozmak istemem zatn suan kendimnki oldukça bozuk 8 yumurtam vardı bu ay çatlamşlardı ama adet oldm yine..iğne batar gibi ara ara ağrı oldu her iki kasığımda da cok dinlememeli kendini demesi kolay tabi de ben de acaba diyordm beltirlire bakıp ama sonuc hüsran oldu yine
İnşallah öyledir tabi ki.. Ben iğneden dolayı da batma yaşamadım hiç. duyduklarımı yazdım sadece yardımcı olmak için.iğne kaynaklı batmalar sadece yumurta catlayana kadar oluyormus ben onu dr uma sordum ondan sonra devam eden bir batma oluyorsa yerlesme oldugu icin oluyomus cnm
Inş hamilesinizdr kızlar sma ben 3 aydr kullanıyorm klomen göğüs hassasiyeti batma hep oldu adetime kadar yani ben çok inanmıyorum o belirtilere moral bozmak istemem zatn suan kendimnki oldukça bozuk 8 yumurtam vardı bu ay çatlamşlardı ama adet oldm yine..iğne batar gibi ara ara ağrı oldu her iki kasığımda da cok dinlememeli kendini demesi kolay tabi de ben de acaba diyordm beltirlire bakıp ama sonuc hüsran oldu yine
ayın 4 uCanım adet günün ne zaman?
Canım bana da kendi doktorum bir sorun yok dedi. Sonra başka doktor eşinizde sayı ve hız biraz az dedi, ama normal yolla olmasına engel değil dedi. Aslen bir sorun yokmuş ama kafam karıştı benim de.. İnsanın morali bozuluyor tabi.. Sen yine kendi doktorunun dediğine bak.. Seni takip etmiş, biliyor sonuçta. Üzülme canım.. Ama aşılamadan da çekinme. Biz de artık bu ay aşılama denicez adet olursam. Süreç uzadıkça uzuyor, bu daha çok stres yaratıyor bende. Sorun yok sorun yok.. ama sonuç da yok.. Korkuyorum ben de aşılamadan ama artık o yola giricez mecbur bundan sonra. Olsun da yeter ki..
13.gün kanda çıkarmı?
cıkar diye biliyoum canım ben .12. gunu cıkıyorr ıgneden sonra ama adetten snraki 13 . gun se cıkmaz canım13.gün kanda çıkarmı?
benim iğneden sonra 12.güncıkar diye biliyoum canım ben .12. gunu cıkıyorr ıgneden sonra ama adetten snraki 13 . gun se cıkmaz canım
cıkar diye biliyoum canım ben .12. gunu cıkıyorr ıgneden sonra ama adetten snraki 13 . gun se cıkmaz canım
ben merak edip dr a sormustum ondan cvp yazmak istedim canım benim. bazılarındada hic batma olmadanda hamileligini ögrendigi oluyormus .İnşallah öyledir tabi ki.. Ben iğneden dolayı da batma yaşamadım hiç. duyduklarımı yazdım sadece yardımcı olmak için.
ya kasık agrısı ve goguslerde dolgunluk var aama iğnnın etkısındende olabılıor.iğnemi 20 sinde vurdurdum.sadece hafif kasık ağrım ve göğüs uçlarım acıyo acabamı diyorum?böyle belirti yaşayan varmı?
İnşallah canıımmben çok heyecanlanıyorum çok mutlu ve umutluyum bu ay olacak inş. allahımın izni ile .
Canım evde test için adet gününü beklemek en doğrusu, ama kan testi yaptıracaksan, bugün yapsan da çıkar. İnşallah hamilesindir.ayın 4 u
Kanda çıkar canım.13.gün kanda çıkarmı?
Bana da önceleri olacak gibi geldi ama 1-2 ay olmayınca tamamen umutsuzluğa kapıldım. Olmucak dedikçe de olmadı.. Kendimize yapıyoruz aslında. Hep olumlu düşünmeliyiz.. Olacak canım.. Olacaaakkk.. Öyle ya da böyle zamanı gelince olacakNe bilim canm ya sanki biliyormuş gibi korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra doktra gittm olamicak gibi geliyordu kendmden şüphe ederken eşimde problem cıktı
Canım o kan sonucu mu? Aslında normalde var olur ama iğnenin etkisindende olabilir 2 gün sonra tekrar yaptirKızlar bugun 9.gunum igneden sonra adetiminde 25. Gunu sonuc 10.41 sizce ney acil yardımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?