Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Canım silik çizgi hamilelik demek Cesaret edemeyecek bir şey yok sonuçta evdeki testin pozitif diyooorr İçin rahat edecekse bugün de yap madem, ama yarın mutlaka kan ver yaa

gittim 3 adet gebelik testi aldım ama benim kahvergi akıntılar çoğoldı ama daha ağrım falan yok yani kullanamadım test isteyen olursa verebilirim hayat devam ediyor canlarım
Bakalım cumartesi olmazsam lazım olacak sanırım Devam ediyor tabi canım.. Güzel devam etsin inşallah
Belli olmaz. Sen de hala hamile olabilirsin canım.. Hayırlısı..

:) ay kızlar bu ay güzel haberler alalım hep birlikteeeee

Evet canım.. Ben adet ağrısı çektikçe, forumlarda adet ağrısı çekip hamile olduğunu öğrenenleri okuyorum Gerçi boşuna umut veriyor ama; olsun.. o bile güzel

kız benim öyle oldu resmen adet ağrısı yaşadım rahmim dolu gibi ayağa kalksam akacak gibiydi 3..4 gün devam etti sonra kesildi şimdi resmen kahve koyu akıntım oldu ama ağrı sızı yok sadece akşam belim ve sol kasığım fena ağrımıştı ama sonuç ortada

Sen de test yapsanaaa :))

güzelim hemen test yap hadi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…