Cok sagol canim cevapladigin icin , bi derece alsam iyi olacak , sem progesteron kullaniyormusun ? Bana vajinal jel olarak verdi tableti cok yan etki yapti kullanamadim jel ona gore daha iyi..
aynen bendede hatta bazen göğüslerim afedersiniz inek gibi oluyor normalde küçüklerinşallah canım silik çıkmışsa vardır gibi geliyor bu arada arkadaşlar kasık ağrısı göğüs ağrısı gerçekten takılmayın bunlara ben de her ay oluyor ama gelen giden yok :)
sözüm sana değil tamam mazereti olanlar olabilir ben genelde dedim yanlış anlama canımCok haklisin da esmasultan34 benim esimin ve benim yogun stresli is hayatimiz moralimi bozuyor ( esim hep gece nobetci ben gunduz calisiyorum) saka gibi... mesela bu ignede dr un verdigi tarihlerin ikisine uyabildik..
haklısın canım bende umutsuz vakalardan biriyim mesela diyorum görünen bir sorun yok 9 aydır da olmadı bu ay niye olsun gibi geliyor artık hiç hamile de kalamadım acaba bir gün kalır mıyım diye düşünüyorum rahim filmi çekilmedim ona da kafam takılıyorbenim anlamadığım niye burdaki arkadaşlar hep ümitsiz oluyor bazıları daha 5 gün olmuş umudum yok diye hep negatif düşünüyorsunuz pozitif olun arkadaşlar biraz
bende çekilmedim ve 40 yaşındayım 1 sene olcak evleneli ama burdakiler kadar olumsuz değilim rahim filmide çektirenler genelde hepsi açık çıktı diyor sanki eskiler rahim filmi çektiriyorduhaklısın canım bende umutsuz vakalardan biriyim mesela diyorum görünen bir sorun yok 9 aydır da olmadı bu ay niye olsun gibi geliyor artık hiç hamile de kalamadım acaba bir gün kalır mıyım diye düşünüyorum rahim filmi çekilmedim ona da kafam takılıyor
haklısın canım ama ne bileyim nedensiz olamayınca sadece de ona baktırmayınca şüphe oluyor ne güzel keşke hepimiz senin gibi olabilsek allahım en kısa zamanda meleklerimize kavuşturur inşallahbende çekilmedim ve 40 yaşındayım 1 sene olcak evleneli ama burdakiler kadar olumsuz değilim rahim filmide çektirenler genelde hepsi açık çıktı diyor sanki eskiler rahim filmi çektiriyordu
ben şu anda biraz sıkıntılıyım ama bitürlü tam adet olamadım lekem var ne ağrı ne sızı yani belirsizlikten test yaptım negatifhaklısın canım ama ne bileyim nedensiz olamayınca sadece de ona baktırmayınca şüphe oluyor ne güzel keşke hepimiz senin gibi olabilsek allahım en kısa zamanda meleklerimize kavuşturur inşallah
ah ablacım ya üzülme diyeceğim ama saçma olur bende bir gün görebilecek miyim o çift çizgiyi çok merak ediyorumben şu anda biraz sıkıntılıyım ama bitürlü tam adet olamadım lekem var ne ağrı ne sızı yani belirsizlikten test yaptım negatif
Ama daha erken canım yaa rabbimden umut kesilmez daha varmış bak adetineadetime 5 gün var,dayanamayıp idrar testi yaptım KOCA BİR NEGATİF
bırde o filmden sonra egerbı tıknanıklık varsa bazı durumlarda o ılaclı su ıle bile acılabiliyormus tupler .. hayırlısı . tesdavıyı bıraktıktan sonra bıle hamile kalan cok kisi varmıs
hehehe ben o çizgiyi görmek için iğneden 8 gün sonra test yaptım canım ve gördüm güzel bir duygu gerçek olmasadaah ablacım ya üzülme diyeceğim ama saçma olur bende bir gün görebilecek miyim o çift çizgiyi çok merak ediyoruminşallah yine de hamilesindir değilsen de bir an önce olursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?