Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bende dayanamadım az önce test yaptım iğnenin 9. günü adetime 6 gün var veee negatif çıktı... Daha çok erken dimi kızlar saçmaladım sanırım...
Canim benimde 9. Gunum idrarda ve kanda pozitif cikti bir anlam veremiyorum ilacin etkisimi gercekmi yarin tekrar kan testi yapicam deger yukselmisse hamileyim dusmusse degilim

Prolaktin hormonu kaç çıktı senin csnim.

Yaptırmadım ilk ovitrelle denememde dayanamayıp 8. gün kan tahlili yaptırmıştım 11,8 çıkmıştı 11. gününde 8,3 e düştü ve sonrada 0,1 'e ..... Ürktüm erken kan testinden ama idrar tahlili yapmaktanda kendimi alamadım :) Senin beta kaç çıktı?

10.41 canım benimde yok galiba yarin belli olur ne oldugu

İnş. hamilesin canım, az önce yazdıklarıma da pişman oldum senin olumsuz düşünmene neden olduysam özür dilerim....

İnş. hamilesin canım, az önce yazdıklarıma da pişman oldum senin olumsuz düşünmene neden olduysam özür dilerim....
Canım estafurullah bende biliyorum yanlis cikabilecegini sakin oyle dusunme insallah ikimizde guzel sonuclar aliriz yarin deger yukselirse sende yaptir canim ben sonucu paylasirim

İnşallah canım ya, bugün en azından silik bir çizgi görseydim ama resmen tek çizgi :) kısmet napalım..
Yarın için merakla bekliyorum senin güzel haberlerini..

İnşallah canım ya, bugün en azından silik bir çizgi görseydim ama resmen tek çizgi :) kısmet napalım..
Yarın için merakla bekliyorum senin güzel haberlerini..
Insallah canım yarin ogleden sonra belli olur 3 te veriyorlar sonuclari alir almaz yazarim hakkimizda hayirlisi olsun

hayırlısı olsun tabikide tatlım , bekliyorum yarın iyi haberler vereceksin inşallah...

kızlar ben tam adet olamadım koyukahve geliyor ama az paçeteye ve sürekli sol kasığım ve belimin sol tarafı ağrıyor test yapıyom negatif

Günaydın kızlar

Canım ben de 32 yaşındayım. Evliliğimiz de 3,5 seneyi geçti. Eşimin sayısı ve hızı biraz düşükmüş ama o sorun değil dediler bize de. Hsg de çekildim, sorun yok. 1 sene oldu bekliyoruz. Umutsuz olmanın kimseye yararı yok. Tam tersi zararı var. Biz olmayacak diye düşündükçe beynimiz, hormonlarımız kendini buna hazırlıyor.. Yaklaşık aynı durumlardayız. bu ay da olmazsa biz aşılamaya geçicez. Olmazsa tüp bebek.. Allah kısmet ederse olana kadar devam. Süreçler çok yıpratıyor. Eskiden hüngür hüngür ağlardım her adette, ama şimdi az ağlıyorum hiihih Yani tabi üzülüyor insan ama, bir kaç gün üzüldükten sonra yeni ay için yeni umutlar başlıyor.. Demek ki zamanı bekliyor minik bebiişşş

bende çekilmedim ve 40 yaşındayım 1 sene olcak evleneli ama burdakiler kadar olumsuz değilim rahim filmide çektirenler genelde hepsi açık çıktı diyor sanki eskiler rahim filmi çektiriyordu
Haklısın canım. % olarak kapalı çıkanların oranı düşük, ama çıkan da var.. Her zaman kötüsünü düşündüğümüz için ya kapalıysa diye düşünüyor insan.. Umutlu ol tabi.. Umutlu olmaya devam edersen inşallah kavuşacaksın canım.. Çünkü ne düşünüyorsak hayatımız ona göre şekilleniyor.

haklısın canım ama ne bileyim nedensiz olamayınca sadece de ona baktırmayınca şüphe oluyor ne güzel keşke hepimiz senin gibi olabilsek allahım en kısa zamanda meleklerimize kavuşturur inşallah
Canım kötü düşünme. Biz de sorun yoktu. Tüpler de açık çıktı. Hala sorun yok :)) İnsanın aklı gidiyor tabi ama, açıktır bence de Yalnızca zamanını bekliyor canım

adetime 5 gün var,dayanamayıp idrar testi yaptım KOCA BİR NEGATİF
Çok erken yapmışsın canım. Çıkmaz ki. Bekle adetine kadar.

Bende dayanamadım az önce test yaptım iğnenin 9. günü adetime 6 gün var veee negatif çıktı... Daha çok erken dimi kızlar saçmaladım sanırım...
Sen de çok erken yapmışsın canım. Accık sabır

Bir buçuk yildir çocuk nedensiz olmuyor buna sevinmelimiyim başkaları 5-10 sene beklemiş diye.
Canım tabi ki sevinemezsin. Sevinmek başka şey umutlu olmak başka şey. Elbette üzülüyoruz ama olumsuz düşündüğümüzde bu, bebekle aramıza bir engel daha koyuyor. Zararı bir tek kendimize. Umutlu olmanın ise hiçbir zararı yok.. Umutsuz olduk da ne oldu.. Biraz da güzel düşünmeyi denesek, belki de değişecek her şey

kızlar ben tam adet olamadım koyukahve geliyor ama az paçeteye ve sürekli sol kasığım ve belimin sol tarafı ağrıyor test yapıyom negatif
Kaç gündür böyle devam ediyor canım. Bazen benim 2-3 sürüyor, adet sonra başlıyor.

kızlar, iğneden sonra 16. günüm bugün. dün test yaptım negatif çıktı. 8 gündür aralıksız bel ağrısı çekiyorum adetim 2 gün geçti ama bebişim gelmiyormuş. çok umutlanmıştım oysa... morelim dün çok bozuldu. ağladım ağladım psikolojim çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…