Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
beklemedeyiz, yalnız hamile kalsam hiçbir belirtiyi hatırlamıyorum kızımda nasıl olmuştu çünkü hiç beklemeden hamile kalmıştım test yapmadan anlayamam heralde

Dur bakalım adetin geçince bir daha yaparsın allahtan umut kesilmiyor ya ben kendim çin hep böyle oluyorum , adet başında bile yerleşme kanaması mı diye düşünmeden kendimi alamazdım :)

benim iğneden sonra 8. günüm bugün. progesteron içerikli jel kullanıyorum, adeti geciktiriyor diye okudum. Benim ne zaman test yapmam gerek şimdi? çok kararsız kaldım 13 ocak son adet tarihim...

ben normalde 27 26 günde adet görüyorum ama iğne tedavisi gördüğüm için 30 günde adetini bekliceksin dedi.gecen ay 14. gün kanda baktırmıştım negatifti iğneden dolayı yüksek çıkmadı 13 14 gün sonra kanda baktırabilirsin yanıltmaz

teşekkürler canım :)

şimdi ben 25 ocak da iğne oldum , en erken ne zaman kan testi yaptırayım ? İdrar testi yaptım dün akşam negatif çıktı, adetime 6 gün var bu arada....

şimdi ben 25 ocak da iğne oldum , en erken ne zaman kan testi yaptırayım ? İdrar testi yaptım dün akşam negatif çıktı, adetime 6 gün var bu arada....
iğneden sonra 14. gün kesin sonuç alabilirsin fakat daha 8 gün olmuş senin nasıl 6 gün var adetine anlamadım

doktorumun dediğine göre geçen ay hangi tarihde adet olduysan bi sonraki ay o günde bekliyorsun benimde aynen öle oldu

Bozma moralini tip çok ilerledi benimde 1,5 yildir olmuyor ama allahtan ümit kesilmez

12 Ocakta adet oldum en son , 13. günü yani 25 ocakta iğne yapıldı. Beklenen adetim 09 şubat yani 6 gün var .. Bu şekilde ; yanlış bir hesaplamam mı var ?

Benimd
Benimde 16.günüm ama adetime 3 gün var daha.test yapmcm bu kez bekliyorum sabırla.psikolojini bozma sakn stres yapmamak inan cok önemli.dua et Allahın izniyle hepimz tatcz annelik duygusunu inanyrum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…