- 30 Ocak 2015
- 63
- 40
- 18
- 38
Gun gun sayiyorum artik resmenpost: 39223905 .!.:Evet heyecanlı oluyor sabretmeyi öğreniyoruz işte :)
Resmen gun sayiyorum her belirtiyi gebeliğe bağlar oldum :)nilsayıost: 39223934 .!.:benim de 8. günüm canım :) hayırlısı olsun
teşekkürler canım :)ben normalde 27 26 günde adet görüyorum ama iğne tedavisi gördüğüm için 30 günde adetini bekliceksin dedi.gecen ay 14. gün kanda baktırmıştım negatifti iğneden dolayı yüksek çıkmadı 13 14 gün sonra kanda baktırabilirsin yanıltmaz
iğneden sonra 14. gün kesin sonuç alabilirsin fakat daha 8 gün olmuş senin nasıl 6 gün var adetine anlamadımşimdi ben 25 ocak da iğne oldum , en erken ne zaman kan testi yaptırayım ? İdrar testi yaptım dün akşam negatif çıktı, adetime 6 gün var bu arada....
kızlar, iğneden sonra 16. günüm bugün. dün test yaptım negatif çıktı. 8 gündür aralıksız bel ağrısı çekiyorum adetim 2 gün geçti ama bebişim gelmiyormuş. çok umutlanmıştım oysa... morelim dün çok bozuldu. ağladım ağladımpsikolojim çok kötü.
pardon ben yanlış anladım galiba ama birazdaha bekle hayırlı haberler alırsın inşallah12 Ocakta adet oldum en son , 13. günü yani 25 ocakta iğne yapıldı. Beklenen adetim 09 şubat yani 6 gün var .. Bu şekilde ; yanlış bir hesaplamam mı var ?
canım seninle aramızda bir gün var :) inşallah ikimiz için de güzel sonuçlanır bu ay :)12 Ocakta adet oldum en son , 13. günü yani 25 ocakta iğne yapıldı. Beklenen adetim 09 şubat yani 6 gün var .. Bu şekilde ; yanlış bir hesaplamam mı var ?
Adetime 3 gün var daha..2 gün adet agrısna benzer agrm oldu ama bugun yokİnşallah vardır canımAdet günün geçti mi? Hadi hayırlısı..
Benimde 16.günüm ama adetime 3 gün var daha.test yapmcm bu kez bekliyorum sabırla.psikolojini bozma sakn stres yapmamak inan cok önemli.dua et Allahın izniyle hepimz tatcz annelik duygusunu inanyrum ben.kızlar, iğneden sonra 16. günüm bugün. dün test yaptım negatif çıktı. 8 gündür aralıksız bel ağrısı çekiyorum adetim 2 gün geçti ama bebişim gelmiyormuş. çok umutlanmıştım oysa... morelim dün çok bozuldu. ağladım ağladımpsikolojim çok kötü.
İnşallah bebeğin seninledir canımAdetime 3 gün var daha..2 gün adet agrısna benzer agrm oldu ama bugun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?