Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
benim iğneden sonra 8. günüm bugün. progesteron içerikli jel kullanıyorum, adeti geciktiriyor diye okudum. Benim ne zaman test yapmam gerek şimdi? çok kararsız kaldım 13 ocak son adet tarihim...
Seninle ayniyiz benimde 13uydu crinone jeli gecen ay kullanmıştır tam günümde adet olmustum

G
İnşallah bebeğin seninledir canım Güzel haberini bekliyoruz senin de.
Daha önce de ignesiz sadece klomenle hamile kalmstm ama 7 haftalık ken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldm.4 ay gecti.bu ay ovitrelle kullanalm dedi dr.sagda yumurtam yokmus ama solda 2 tane sağlık lı yumurtan var dedi.19 unda igne oldum.ovitrelle ilknde cok olumlu sonuc vermiyo die okudum ama hayrlsıins tutmstr

Canım geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah..

İlki sonu olmaz canım. Her zaman olabilir. Allah nasip etsin bir an önce inşallah sağlıkla

evet öyle hem maddi hem manevi yıpratıyo insanı bide benim doğal yolla olan bi çocuğum olduğu için karşılamıyo devlet

geçmiş olsun

sen de mi klomen ve ovitrelle kullandın canım? kaçıncı denemeniz ? ilk denememdi benim 3 adet yumurtam oluştu bakalım ne olacak...
Evet canım ikinci ignem bu uç aydır tedavi oluyorum ilk kısımda iğneyle olmuştu dört ay tedavinin ardından ilk ovitrellemde tutmuştu bir kizim var bi de oğlumuz olsun istiyoruz

sen de mi klomen ve ovitrelle kullandın canım? kaçıncı denemeniz ? ilk denememdi benim 3 adet yumurtam oluştu bakalım ne olacak...
Evet canım ikinci ignem bu uç aydır tedavi oluyorum ilk kısımda iğneyle olmuştu dört ay tedavinin ardından ilk ovitrellemde tutmuştu bir kizim var bi de oğlum z
kızlar tüp bebek düşünüyormusunuz tedaviden sonra
Sonraki asama rahim filmi canım hic yasamadim bilmiyorum nasıl birşey inşallah gerek kalmaz

ben 2 defa rahim filmi çektirdim ilki 9 sene önceydi ve çok kötüydü.2,sini 1 sene önce ağrısız yapan bi yerde çektirmiştim hiç bişe hissetmedim çok memnun kaldım ama hamile kalamadım.klomen+ ovitrelle kullandım sonuç alamadık şimdi menagon+ovitrelleye başladık kısmet bakalım bi dahaki adet tarihim 18 şubat bekliyorum

Evet canım ikinci ignem bu uç aydır tedavi oluyorum ilk kısımda iğneyle olmuştu dört ay tedavinin ardından ilk ovitrellemde tutmuştu bir kizim var bi de oğlumuz olsun istiyoruz
Maşallah, Allah bağışlasın canım :) İnşallah gönlüne göre olur.

Benimd

Benimde 16.günüm ama adetime 3 gün var daha.test yapmcm bu kez bekliyorum sabırla.psikolojini bozma sakn stres yapmamak inan cok önemli.dua et Allahın izniyle hepimz tatcz annelik duygusunu inanyrum ben.

inşallah canım inşallah :)

Anladım canım iki gündür göğüslerinde hassasiyet şişkinlik var benim de bu ay JEL yerine duphaston verdi sabak aksam iciyorum bugün söndü beş gün ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…