Seninle ayniyiz benimde 13uydu crinone jeli gecen ay kullanmıştır tam günümde adet olmustumbenim iğneden sonra 8. günüm bugün. progesteron içerikli jel kullanıyorum, adeti geciktiriyor diye okudum. Benim ne zaman test yapmam gerek şimdi? çok kararsız kaldım13 ocak son adet tarihim...
Benimde iğne günüm ayni Canim adet gününü beklicemiğneden sonra 14. gün kesin sonuç alabilirsin fakat daha 8 gün olmuş senin nasıl 6 gün var adetine anlamadım
sen de mi klomen ve ovitrelle kullandın canım? kaçıncı denemeniz ? ilk denememdi benim 3 adet yumurtam oluştu bakalım ne olacak...Seninle ayniyiz benimde 13uydu crinone jeli gecen ay kullanmıştır tam günümde adet olmustum
benim doktorum da reglin olmazsa gel demişti, galiba en mantıklısı böyle yapmak :)Benimde iğne günüm ayni Canim adet gününü beklicem
benim doktorum da reglin olmazsa gel demişti, galiba en mantıklısı böyle yapmak :)
kızlar tüp bebek düşünüyormusunuz tedaviden sonraBenimde iğne günüm ayni Canim adet gününü beklicem
Daha önce de ignesiz sadece klomenle hamile kalmstm ama 7 haftalık ken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldm.4 ay gecti.bu ay ovitrelle kullanalm dedi dr.sagda yumurtam yokmus ama solda 2 tane sağlık lı yumurtan var dedi.19 unda igne oldum.ovitrelle ilknde cok olumlu sonuc vermiyo die okudum ama hayrlsıins tutmstrİnşallah bebeğin seninledir canımGüzel haberini bekliyoruz senin de.
canım en son çare şuan için. umarım gerek kalmaz. çok yıpratıcı bir süreçkızlar tüp bebek düşünüyormusunuz tedaviden sonra
Canım geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın inşallah..G
Daha önce de ignesiz sadece klomenle hamile kalmstm ama 7 haftalık ken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldm.4 ay gecti.bu ay ovitrelle kullanalm dedi dr.sagda yumurtam yokmus ama solda 2 tane sağlık lı yumurtan var dedi.19 unda igne oldum.ovitrelle ilknde cok olumlu sonuc vermiyo die okudum ama hayrlsıins tutmstr
geçmiş olsunG
Daha önce de ignesiz sadece klomenle hamile kalmstm ama 7 haftalık ken kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldm.4 ay gecti.bu ay ovitrelle kullanalm dedi dr.sagda yumurtam yokmus ama solda 2 tane sağlık lı yumurtan var dedi.19 unda igne oldum.ovitrelle ilknde cok olumlu sonuc vermiyo die okudum ama hayrlsıins tutmstr
Evet canım ikinci ignem bu uç aydır tedavi oluyorum ilk kısımda iğneyle olmuştu dört ay tedavinin ardından ilk ovitrellemde tutmuştu bir kizim var bi de oğlumuz olsun istiyoruzsen de mi klomen ve ovitrelle kullandın canım? kaçıncı denemeniz ? ilk denememdi benim 3 adet yumurtam oluştu bakalım ne olacak...
bu jel ne işe yarıyo hiç kullanmadımSeninle ayniyiz benimde 13uydu crinone jeli gecen ay kullanmıştır tam günümde adet olmustum
Evet canım ikinci ignem bu uç aydır tedavi oluyorum ilk kısımda iğneyle olmuştu dört ay tedavinin ardından ilk ovitrellemde tutmuştu bir kizim var bi de oğlum zsen de mi klomen ve ovitrelle kullandın canım? kaçıncı denemeniz ? ilk denememdi benim 3 adet yumurtam oluştu bakalım ne olacak...
Sonraki asama rahim filmi canım hic yasamadim bilmiyorum nasıl birşey inşallah gerek kalmazkızlar tüp bebek düşünüyormusunuz tedaviden sonra
Maşallah, Allah bağışlasın canım :) İnşallah gönlüne göre olur.Evet canım ikinci ignem bu uç aydır tedavi oluyorum ilk kısımda iğneyle olmuştu dört ay tedavinin ardından ilk ovitrellemde tutmuştu bir kizim var bi de oğlumuz olsun istiyoruz
Benimd
Benimde 16.günüm ama adetime 3 gün var daha.test yapmcm bu kez bekliyorum sabırla.psikolojini bozma sakn stres yapmamak inan cok önemli.dua et Allahın izniyle hepimz tatcz annelik duygusunu inanyrum ben.
Bozma moralini tip çok ilerledi benimde 1,5 yildir olmuyor ama allahtan ümit kesilmez
Progesteron iceryo bebegin tutunmasını sağlıyor bu hormon rahim duvarını kalinlastiriyo döllenme olmamışsa adet gününü düzenleyerek kalınlaşan bu duvar pıhtı seklinde atiliyobu jel ne işe yarıyo hiç kullanmadım
teşekkürlerProgesteron iceryo bebegin tutunmasını sağlıyor bu hormon rahim duvarını kalinlastiriyo döllenme olmamışsa adet gününü düzenleyerek kalınlaşan bu duvar pıhtı seklinde atiliyo
Anladım canım iki gündür göğüslerinde hassasiyet şişkinlik var benim de bu ay JEL yerine duphaston verdi sabak aksam iciyorum bugün söndü beş gün ictimben 2 defa rahim filmi çektirdim ilki 9 sene önceydi ve çok kötüydü.2,sini 1 sene önce ağrısız yapan bi yerde çektirmiştim hiç bişe hissetmedim çok memnun kaldım ama hamile kalamadım.klomen+ ovitrelle kullandım sonuç alamadık şimdi menagon+ovitrelleye başladık kısmet bakalım bi dahaki adet tarihim 18 şubat bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?