İnşallah nilaytuba hayırlısı olsuncanım seninle aramızda bir gün var :) inşallah ikimiz için de güzel sonuçlanır bu ay :)
test yapmak içinmiHeyy kimsecikler yok mu ???
ben yapmıştım negatifi gördüm yanıltmadı idrar testi ama değişebilir10 günde geçermi ? idrar testi 14 günü mü beklemek gerekli
Canım hiç rüya görüyor musun? Rüyalardan da çok etkilendim ben... Çok sabırsızım aslında ama öncekiler gibi olmasından da korkuyorum. Beklemekten başka yapacak bişey yok.İnşallah nilaytuba hayırlısı olsun
ovitrellenin etkisi kaç gün sürüyor ki tam olarak[/QUOTE
12 gün sürüyor canım yani benim öyle olmustu
Çıkabilir canım ama kan vererek kesin sonuç alabirsin idrar yanıltabilir inşallah vardirYarın ovitrelledn sonra ki 17. Günüm.adet im gecene kadar beklicektm ama dayanamıcm cok merak ediyorum.sabah idrar testi yapcm.cıkar mı acaba kızlar ?.ins.olumludur
Öyle oluyor zaten ben kendim sağlık personeliyim 8. Gün 28 çıktı 9. Gun 9 10.gün 5 sonrada negatif çıktı denedim yaniCanım prospektüsünde 10 gün boyunca testte hatalı sonuç verebilir diye yazıyor.
Benimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?Öyle oluyor zaten ben kendim sağlık personeliyim 8. Gün 28 çıktı 9. Gun 9 10.gün 5 sonrada negatif çıktı denedim yani
BuBenimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?
Uyudunuzmu kızlar sorumu cvplayacak kimsecikler yokmuBenimde 9. Gun 11.10 10. Gun 6 cikti sonradan yukselme ihtimali yoktur dimi ihtimal yok ise 8.9 gun baktirip deger dusuyorsa sonucu ogrenebiliriz anlamina gelmiyormu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?