Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cok umut lanma kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi.ama fazlasyla umut doluyum.Allahın izniyle olumlu sonuc lanr ins cok heyecnlym.cok siddet li bel agrm var
canım iğnenin etkisi bitmiştir coktan degerın cok ıyı 4 veya 5 haftalık hamilesin 2 gun bekleyemeyeceksen yarın yaptır deger artmıstır

Cok tuhaf hissediyorum kendimi.ins.pozitiftr.ovitrellenin etkisndn yuksek ckmamstr beta hcg
Canım ilacın etkisi kalmaz 17. güne. Hayırlısıyla hamilesin inşallah Doktorlar öyle diyorlar, çünkü o ihtimal de var. Söylemek zorundalar. Seni umutlandırıp sonra öyle bir şey çıkarsa, onun için çok kötü olur. Bu sefer daha çok kızarsın doktora. Sen olumlu düşün canım.. Hadi hayırlı olsun inşallah Yarın da baktır istersen, cuma yine baktırırsın.

Canım üzmek istemem ama 14. gün yaptırmışsın, sanki yükselmez gibi.. Tabi %100 yükselmez diyemem. Adetin ne zaman peki? Gelmedi mi günün?

Amin canım az önce adet gördüm bende bu ayda olmadı zamanı gelmedi demekki hayırlısı artık
Hayırlısı canım.. Napalım.. Her ay yaklaşıyoruz. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olacak..

Canım idrar testi yaptım negatif cıktı silik çizgi falanda yok :) sende durum nasıl :)
Gunduz yaptigimda silik cizgi vardi sanki yada ben oyle saniyorum :) fortune markasi benim testin... 1 kac saat sonra tekrar yaparim ya da sabah mi yapsam ? Bilemedim

Gunduz yaptigimda silik cizgi vardi sanki yada ben oyle saniyorum :) fortune markasi benim testin... 1 kac saat sonra tekrar yaparim ya da sabah mi yapsam ? Bilemedim
:) silik çizgi varsa inşallah hamilesin bir daha yap canım testın varsa sonucu beklıyorum :)

Canım sabah yap bence artık :)) Yani idrar testinin o kadar da saatlere duyarlı olacağını sanmam. Üstelik içtiğin şeyler idrarı seyrelteceğinden, idrardaki hcg oranı akşama doğru düşer. O yüzden idrar testlerini sabah ilk idrarla yapın derler. Yine de içinde kalacaksa yap tabi ama, negatif görürsen üzülme. İnşallah vardır

Ben kac aydir ocakta hamile kalmak istiyorum( okul ve is durumum var ) diyordum o yuzden taktim bu kadar testlere... olmazsa da vardir bi hayir diyecem tabi ama cok istiyorum bu ay..

Dayanamaz yaparsam sonucu paylasirim kızlar. .

İns canım hamileymdr.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm cok uzülmustm.ins sağlık lğ bi hamilelik gecirrm varsa

ben cok su iciyorum gun icinde simdi kendimi tutucam bakalim en az 2 saat sonra yapicam testi , bi de bisey sorucam hamile isen idrar rengi koyu olurmus diye duymustum dogru mu bilen basindan gecen var mi ?

ben cok su iciyorum gun icinde simdi kendimi tutucam bakalim en az 2 saat sonra yapicam testi , bi de bisey sorucam hamile isen idrar rengi koyu olurmus diye duymustum dogru mu bilen basindan gecen var mi ?
Duymadm ben öle bsy canım.kacncı gunun senin

Kizlar bi sey sorucam ben dun catlatma ignemi yaptim ama asilama yarin yapilicak kafama takildi asilama ignenin sabahi yapilmiyor mu?

Seninle igne günümz aynydı canm.test yaptn mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…