- 29 Ocak 2015
- 129
- 82
- 38
- 39
canım iğnenin etkisi bitmiştir coktan degerın cok ıyı 4 veya 5 haftalık hamilesin 2 gun bekleyemeyeceksen yarın yaptır deger artmıstırCok umut lanma kimyasal gebelik olma ihtimali de var dedi.ama fazlasyla umut doluyum.Allahın izniyle olumlu sonuc lanr ins cok heyecnlym.cok siddet li bel agrm var
Cok cok tebrik ediyorum ignenin etkisi gecmistir coktan 17 gun olmus tatlim dr neden oyle dedi anlamadim dogrusuCok tuhaf hissediyorum kendimi.ins.pozitiftr.ovitrellenin etkisndn yuksek ckmamstr beta hcg
Kızlar ovitrelledn sonra 17.gunum öglen idrarda gebelik testi yaptm.2.cizgi silik cktı.hemen kan testi yaptrmaya kostm tabi.beta hcg 160 cktı.adet ime 3 gun var.ama dr cok umutlanma kimyasal gebelik de olablr dedi.cuma tekrarlcz kan testini.ama umutlanmamak elimde dgl
Canım ilacın etkisi kalmaz 17. güne. Hayırlısıyla hamilesin inşallahCok tuhaf hissediyorum kendimi.ins.pozitiftr.ovitrellenin etkisndn yuksek ckmamstr beta hcg
Canım üzmek istemem ama 14. gün yaptırmışsın, sanki yükselmez gibi.. Tabi %100 yükselmez diyemem. Adetin ne zaman peki? Gelmedi mi günün?KIZLAR BUGUN OVITIRELLE VURULALI 17 GUN OLDU.adet belirtim var gibiydi 3 gundur olan adet belırtımde gıttı hıc bı belırtı yok ama.tahlıl de yaptırdım 12.gun 0.6 14.gun 0.01 ama olmadım hala yukselme sansı varmı ya
Hayırlısı canım.. Napalım.. Her ay yaklaşıyoruz. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olacak..Amin canım az önce adet gördüm bende bu ayda olmadı zamanı gelmedi demekki hayırlısı artık
Gunduz yaptigimda silik cizgi vardi sanki yada ben oyle saniyorum :) fortune markasi benim testin... 1 kac saat sonra tekrar yaparim ya da sabah mi yapsam ? BilemedimCanım idrar testi yaptım negatif cıktı silik çizgi falanda yok :) sende durum nasıl :)
:) silik çizgi varsa inşallah hamilesin bir daha yap canım testın varsa sonucu beklıyorum :)Gunduz yaptigimda silik cizgi vardi sanki yada ben oyle saniyorum :) fortune markasi benim testin... 1 kac saat sonra tekrar yaparim ya da sabah mi yapsam ? Bilemedim
Canım sabah yap bence artık :)) Yani idrar testinin o kadar da saatlere duyarlı olacağını sanmam. Üstelik içtiğin şeyler idrarı seyrelteceğinden, idrardaki hcg oranı akşama doğru düşer. O yüzden idrar testlerini sabah ilk idrarla yapın derler. Yine de içinde kalacaksa yap tabi ama, negatif görürsen üzülme. İnşallah vardırGunduz yaptigimda silik cizgi vardi sanki yada ben oyle saniyorum :) fortune markasi benim testin... 1 kac saat sonra tekrar yaparim ya da sabah mi yapsam ? Bilemedim
Dayanamaz yaparsam sonucu paylasirim kızlar. .Canım sabah yap bence artık :)) Yani idrar testinin o kadar da saatlere duyarlı olacağını sanmam. Üstelik içtiğin şeyler idrarı seyrelteceğinden, idrardaki hcg oranı akşama doğru düşer. O yüzden idrar testlerini sabah ilk idrarla yapın derler. Yine de içinde kalacaksa yap tabi ama, negatif görürsen üzülme. İnşallah vardır
İns canım hamileymdr.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm cok uzülmustm.ins sağlık lğ bi hamilelik gecirrm varsaCanım ilacın etkisi kalmaz 17. güne. Hayırlısıyla hamilesin inşallahDoktorlar öyle diyorlar, çünkü o ihtimal de var. Söylemek zorundalar. Seni umutlandırıp sonra öyle bir şey çıkarsa, onun için çok kötü olur. Bu sefer daha çok kızarsın doktora. Sen olumlu düşün canım.. Hadi hayırlı olsun inşallah Yarın da baktır istersen, cuma yine baktırırsın.
Canım üzmek istemem ama 14. gün yaptırmışsın, sanki yükselmez gibi.. Tabi %100 yükselmez diyemem. Adetin ne zaman peki? Gelmedi mi günün?
Hayırlısı canım.. Napalım.. Her ay yaklaşıyoruz. İnşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olacak..
canım benım hersey yolundadır inşallah testını tekrarladıgında ıcın rahatlayacakİns canım hamileymdr.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm cok uzülmustm.ins sağlık lğ bi hamilelik gecirrm varsa
:) tamam canımDayanamaz yaparsam sonucu paylasirim kızlar. .
Bencede hamilesin canım öğenin etkisiyle o kadar yuksek çıkmaz çünkü hayırlı olsunHayr yaptrmadm canım.ama dr moralimi bozdu.cumaya kadr nasl dayancm bilmyrum.ins hersey yolundadr
Sagolasn canım.insBencede hamilesin canım öğenin etkisiyle o kadar yuksek çıkmaz çünkü hayırlı olsun
ins canım benim.sagolasn.cuma yazarm kısmetse sonucuBencede hamilesin canım öğenin etkisiyle o kadar yuksek çıkmaz çünkü hayırlı olsun
Duymadm ben öle bsy canım.kacncı gunun seninben cok su iciyorum gun icinde simdi kendimi tutucam bakalim en az 2 saat sonra yapicam testi , bi de bisey sorucam hamile isen idrar rengi koyu olurmus diye duymustum dogru mu bilen basindan gecen var mi ?
hayırlısı olsun canım inşallah aynı şeyleri yaşamazsın dikkat et kendineİns canım hamileymdr.4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmstm cok uzülmustm.ins sağlık lğ bi hamilelik gecirrm varsa
11. günüm canim ya.. senin ?Duymadm ben öle bsy canım.kacncı gunun senin
17.günüm canım11. günüm canim ya.. senin ?
Seninle igne günümz aynydı canm.test yaptn mıEsmacım geçmiş olsun vardır bundada bir hayır nasipden ötesi yok biliyorsun bol bol dua edelim.benimde belimde agrı var benimde az kaldı adetime test yaptım bozuk cıktı tek cizgi tamam 2.ci cizginin olacagı yer pembe kaldı çizgi cıkmadı bakalım ayın 7 si ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?