- 20 Ocak 2015
- 229
- 82
- 53
- 36
Çok güzel canım Rabbim güzelce kucağına da almayı nasip eder inşallah hayırlı olsunKızlar ignedn sonra 17.gün yani carsamba 160 ckmstı beta hcgm.bugun 19.gün 482 cktı.yukselme nasl sizce ? Sabh dr a gtcem ins
maşallah canım darısı başımıza inşallah çok iyi değerin inşallah keseyi de görmeyi nasip eder allahımKızlar ignedn sonra 17.gün yani carsamba 160 ckmstı beta hcgm.bugun 19.gün 482 cktı.yukselme nasl sizce ? Sabh dr a gtcem ins
inşallah güzel sonuç alırsın canım hepimizin duaları kabul olur inşallahSlm kızlar bugün oldum iğne mi bol bol dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Hayırlı olsun canım olumlu gibi tabi doktor en iyisini bilirÇok güzel canım Rabbim güzelce kucağına da almayı nasip eder inşallah hayırlı olsun
Ben bi de cin takvimi ile biyotimi takip ediyorum bu ay olması için o yüzden kafayı taktik şubatta kız görünüyor cin takviminde offff bu ay olaydı iyiydi hepsi tutuyoduHaklısın canıımm.. İnsan çok üzülüyor ama sabırlı olmaktan başka çare yok.. Üzülmek doğal ama sonrasında kendimizi toparlarsakÖnümüzdeki aya daha güçlü başlarsın inşallah Allah güç versin, yılmadan devam canım
canım ya çok güzel inan kendim gibi seviniyorum inşallah sonuna kadar çok güzel gider dikkat et kendineKızlar ignedn sonra 17.gün yani carsamba 160 ckmstı beta hcgm.bugun 19.gün 482 cktı.yukselme nasl sizce ? Sabh dr a gtcem ins
Massallah massallahKızlar ignedn sonra 17.gün yani carsamba 160 ckmstı beta hcgm.bugun 19.gün 482 cktı.yukselme nasl sizce ? Sabh dr a gtcem ins
amin canim benim hadi hayirlisı olsun igneyi vuruldugumda 15gun gecermi diye dusunuyodum bugun 18.gunum omrumuzden bi gun daha gidiyor .Slm kızlar bugün oldum iğne mi bol bol dua ediyorum inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
canim sen doktora bkma 2gunde bi iliskiye gır insallah olurKizlar bisey aklima takildi..simdi bu ay benim 2 yumos vardi 14 mm ve adetimnin 15.gunu gittigimde doktor yeterli buyumemis bi dahaki aya dedi..peki o yumurtalara ne olacak? Mantiken eni sonu buyuyup catlayip ondan sonra adet olmam grrekmiyo mu? Anlamadim yani..kendiliginden buyuyecek belki
Baktım mi peki canım var mi inşallah vardır yaa:)amin canim benim hadi hayirlisı olsun igneyi vuruldugumda 15gun gecermi diye dusunuyodum bugun 18.gunum omrumuzden bi gun daha gidiyor .
daha test yapmadim canim 15.gunde yaptim bkalm bi 20dolsun hayirlislaBaktım mi peki canım var mi inşallah vardır yaa:)
günaydın canım maşallah çok güzel artmış iki katını bile geçmişKızlar ignedn sonra 17.gün yani carsamba 160 ckmstı beta hcgm.bugun 19.gün 482 cktı.yukselme nasl sizce ? Sabh dr a gtcem ins
İnşallah canım... Kızlar ben bu hayıt tohumu ve ada çayı iciyorum belki bi faydası olur insallahkızlar günaydın :) hepimiz için çok güzel bir gün olur inşallah...
maşallah canım çok güzel yükseliyo inş. ikizlerin olurGunaydn kızlar.simdi dr dan geldm.dun 482 ckmstı beta hcgm.bugun 843 cktı sukurler olsun.dhaftaya keseyi gormek icn cagrdı.hayrlsyla devamı gelr kucagma alrm ins bebisimi.darısı tüm isteyenler e tez zamanda ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?