Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben bi de cin takvimi ile biyotimi takip ediyorum bu ay olması için o yüzden kafayı taktik şubatta kız görünüyor cin takviminde offff bu ay olaydı iyiydi hepsi tutuyodu

Kizlar bisey aklima takildi..simdi bu ay benim 2 yumos vardi 14 mm ve adetimnin 15.gunu gittigimde doktor yeterli buyumemis bi dahaki aya dedi..peki o yumurtalara ne olacak? Mantiken eni sonu buyuyup catlayip ondan sonra adet olmam grrekmiyo mu? Anlamadim yani..kendiliginden buyuyecek belki

kızlar igne vurulali bugunude sayarsak 18.gunum 20.gunde bile adet olan var umudum kirildi ya carsambaya kadar hasta olmazsam doktor geldi Rabbim cumlemize nasip etsin

canim sen doktora bkma 2gunde bi iliskiye gır insallah olur

15.gunde silik cikti cok bakalim hayiRlisı

Gunaydn kızlar.simdi dr dan geldm.dun 482 ckmstı beta hcgm.bugun 843 cktı sukurler olsun.dhaftaya keseyi gormek icn cagrdı.hayrlsyla devamı gelr kucagma alrm ins bebisimi.darısı tüm isteyenler e tez zamanda ins
maşallah canım çok güzel yükseliyo inş. ikizlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…