Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

Gecmis olsun canım. İş bence biraz da kafada bitiyo. Rahat olmak çok önemli ama işte biz kadınlar olamıyoruz. Erkekler ole değil bak.

Yumurtalar inin büyüklüğü ne kadar.
Beim klomen 4 gün önce bitmişti. Senin ki ne zaman bitti.

Çok tatlı dimi
iğnemi vurundum geldim şimdi de. Hayırlısı Allahdan bakalım inş dediğin gibi hu ay ara vermeden gelir bebisimiz.
Evet maaliyeti dediğim asilamaydi yazmayı unutmusum. Şaşkinnn
Eveett Hadi hayırlı olsun canım.. Bir de evladın var senin, umutsuz olman için hiç sebep yookk!! Allah'ım vermiş daha önce, yine verecek inşallah Bu ay olur inşallah ki olmazsa bile aşılama tutar canım.. Rahat ol yeter ki.. Allah gönlüne göre versin..

Yok canım bu ay yumurtan büyümemiş demişti doktorum adaçayı inofolic falan takviye yaptım tekrar gittim büyümüş ve çatlamış dedi iğneye gerek kalmadı yani canm ondan.
Aşılama fiyatları ortalama öyle canm bence iyi ama inşallah gerek kalmaz

İnşallah gerek kalmaz canım :))

Evet hamdolsun rabbim 1 tane evladim var. Ins. Birde kardeşi olur. Yanlız kalmasını hiç istemiyorum. Zamanında korunmak için sebeplerin vardı. Ama onu tek çocuk olarak büyütmek gerçekten zormus. Ikiz büyütmek çok zor ama şimdi olmasını bile istiyorum. Rabbim den hayirlisi.

salı bitti persembe dr gittim yumurtanın biri 14 olmus ama fazla begenmedi

Anladım. Inofolic bende kullanmıştım 1 ay. Ne olduğunu tam olarak da anlamış değilim aslında.
Adaçayı ne için kullandın canım.

yok umutsuzlugu 6 7 ay yasadım kimyasal gebelikten dolayı ama simdi iyiyim 1 2 ay daha deneyip olmazsa asılama yaptıracagım

Anladım. Inofolic bende kullanmıştım 1 ay. Ne olduğunu tam olarak da anlamış değilim aslında.
Adaçayı ne için kullandın canım.
Yumurta büyüsün diye canım, inofolic ve adaçayı içtim işe yaradı şükür büyüdü de çatladı bile kendi inşallah devamı da gelir tabi

salı bitti persembe dr gittim yumurtanın biri 14 olmus ama fazla begenmedi
Bence normal canım 2 gün geçmiş ilacı üstünden. Benim 4 günde 18 mm olmuş. Günlük 1.5_2 mm buyuyo yumurta zaten. Yani sen in yumurtan en gec pazara kadar 18 mm olur. O gün iğneyi bike vurdurabilirsin. Tekrar çağırdı mi dr kontrole peki

yok cagırmadı pazar gunu sat 10 da igneyi ya kendin vur yada vurdur pazartesi aksam 22.00 ılışki daha sonra bır hafta duzenli ilişki dedi

Canım tabi ki olsun inşallah Benim durumum daha belli değil ama ben de hep 2 çocuk istemişimdir.. İkiz dediğin gibi çok zor ama keşke olsa, Allah'tan hayırlısı. Olmazsa 2 sene sonra 2. yi istiyorum Allah buna sağlık verirse inşallah.. Maddi durumlar da önemli bizim 2. için.. Allah'tan hayırlısı.. gönlümüze göre versin inşallah..

yok umutsuzlugu 6 7 ay yasadım kimyasal gebelikten dolayı ama simdi iyiyim 1 2 ay daha deneyip olmazsa asılama yaptıracagım
Hayırlısı olsun canım.. Belki de gerek bile kalmaz. İnşallah beklemeden gelir bebeğin..

yok cagırmadı pazar gunu sat 10 da igneyi ya kendin vur yada vurdur pazartesi aksam 22.00 ılışki daha sonra bır hafta duzenli ilişki dedi

Bak dediğim gibi . Dr un moral bozmuş biraz. Ben bu gün vurundum sen de 2 gün sonra vurunucam. Bakalım bebislerimiz gelecek mi bu ay

2 haftadr girmedm ay ne güzel hamile haberleri var hayırlı olsn hepinze cok sevindm adınıza:) adet oldktn sonra moralm bozulmstu grmemiştm.bugün doktora gittm yne 4.klomen denemem eşimn morfolojisi düşük biraz ihtimali artırmaya çalısıyorz 7 tane döllenmye hazır yumurtam varms doktor cok iyiler aşılama yapalım degerlendrilm dedi normalde aşılama için yaza kadar bekleyn demişti gecen aylarda da 5-8 arası yumurta oluyordu bu aykinin farkı ne anlamadm 7 ay bitti korunmayı bırakalı ayy napsam eşinle konuş karar ver yarın gelin ona göre dedi

Ama arayı çok uzatma kesinlikle. Planlı gebelik olmuyormuş. 2 seneyi bekleme Vakti zamanı gelmeden çalışmalara baslayin.

Denemek de fayda var canım Dr una güveniyorsan konuş eşimle gidin. Ins tutar . Allah herkesin gönlüne göre versin

Saol canıımmm
Bence sen de doktorunun dediğini yap. Belki vesile olur.. İlla ki bir bildiği vardır. bu seferkilerin boyutları birbirine daha yakındır, daha büyüklerdir falan.. Her şey olabilir. Sonra pişman olma. Bence mutlaka deneyin. Hakkınızda hayırlısı canım İnşallah kavuışacaksınız

Ama arayı çok uzatma kesinlikle. Planlı gebelik olmuyormuş. 2 seneyi bekleme Vakti zamanı gelmeden çalışmalara baslayin.
Bir de hemen olacağı tutar Ne biliyim.. Buna bir kavuşalım da bakalım, nasip kısmetimiz neyse sonrasında artık Zaten iki iki diye başlarlar Planlı gebelik oluyor da işte herkese değil, bize denk gelmedi ki Çevremde çok var planlı yapan. Burcunu bile tutturuyorlar maşallah Ah benimki planlı olsaydı şimdi 3-4 aylık bebem olurdu, ama vardır her şeyde bir hayır.. Kısmetleriyle gelsinler inşallaahhh 1 sene sonra başlayalım bari kihkih

çok tşk ederm canım yaa eşimde yapalım dedi bakalım rabbim bize de nasip eder inş

Çok tatlı dimi
iğnemi vurundum geldim şimdi de. Hayırlısı Allahdan bakalım inş dediğin gibi hu ay ara vermeden gelir bebisimiz.
Evet maaliyeti dediğim asilamaydi yazmayı unutmusum. Şaşkinnn
hadi bakalım iğnen hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…