Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Progesteron testinde 36.71 cikmasi normal mi değil mi bilen var mi? Normali kaç oluyo hamilelik belirtisi olabilir mi :)
Benim de 32.8 çıkmıştı doktor gebelik olabilir demişti ama olmadı. Bu değer sadece yumurtanın çatladığını gösterirmiş. 10 üstü çatlamış demekmiş sanırım.

Merhaba kızlar bende 1 buçuk senedir çocuk için uğraşanlardanı m her türlü tahlil araştırma yapıldı ve teşhis sebebsiz infertilite dendi bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 9. Gün heyecanla sonuç bekliyorum rabbim inşallah bu ay da hayal kırıklığı yaşatmaz bu ay da olmazsa aşılamaya geçeceğiz

Size sormak istediğim bişey var benim yum sağdan olmuştu ve bugün iğnenin 9. Günü sağ kasığımda hafif bir şişlik var ne ki bu şimdi kist falan mı oldu diye korkuyorum böyle bişey yaşayan var mı bilgi verirseniz çok sevinirim

Slm arkadaslar nasilsiniz ben once merional kullandim sonra doktorum ovittirelle verdi vuruldum sonra hemen asilama yapti simdi bekliyorum belim agiriyo kasiklarima igne batiyo sanki göğüslerimde sislik ve agri var yarinda adet gunum acaba tutar mi cok korkuyorum Isallah olmam bana yardimci olurmusunuz

İnşallah tutar benimde hepsi olmuştu ama nasip işte tutmadı inşallah seninki tutar canım ben kendimi tuttu diye çok kaptirmistim adetim başlayınca çok kötü oldum bence belirtilere aldırma allahtan hayırlısini iste aklını başka şeylerle oyala aklına takma allahin izniyle hayırlı haberler alırsın inşallah

Rabbim bebeğini korusun canım inş. durumun iyiye gider

Bende dusunmek istemiyorum ama cok heyecanliym ne olacak bilmiyorum tutmasa hayal kırıklığına ugruycam beklemek cok zor

Kızlar günaydın herkesee
Cuma günü fabrikaya gitmem gerekti. İstanbuldan 100 km mesafede. Denetimler olunca gitmem gerekiyor maalesef. Yoğundum. Bakamadım buraya. Hafta sonu da giremedim. Bu hafta yine gidicem. Geçen sene 3 ay boyunca her gün gidip gelmiştim. Ay çok sıkıldım artık. Çok yoruldum. Allah gönlüme göre versin inşallah..

dely nerelerdesin canim merak ettim insallah hersey yolundadir
Canım çok teşekkür ederim Allah'a şükür iyiyim Bir yandan rahatım ama bir yandan da kütük gibi laptopu ordan oraya taşıyorum, biraz endişeleniyorum ama, dikkat ediyorum. Napiyim, iş işte.. Çok uzun süre taşımamaya dikkat ediyorum.. Çarşamba günü büyük gün :) Allah nasip ederse bebeğin pıtpıtlarını duymak için bekliyoruz.. Allah sağlık versin inşallah..

Hayırlı cumalar kızlar ben geldim hastaneden rahim filmimi çektirdim çok şükür temiz çıktı. Önümüzdeki ay aşılama yapıyoruz Allah izin verirse.
Aklım sendeydi aslında hiç fırsatım olmadı, yazamadım. Çok sevindim tamiz çıkmış filminHissetmemişsin de, okudum.. Aşılaman da tutacak inşallah hayırlısıyla canıımmm

Canım olumlu olman ne güzel yaa Böyle düşündüğün sürece dediğin gibi kavuşacaksın mutlaka bebişineee Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaahhh.... Kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursuuunn

Dely hamile misin? Bir süre pek bakamadım foruma, hamilelik takvimini şimdi fark ettim. :) Oyy çok sevindim, tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ah canım yaa Evet tatlıımm.. Çook teşekkür ederiimm Darısı sizlere.. Tüm isteyenlere inşallah.. Çarşamba kalp atışları için gidicez. Allah'ın izniyle duyarsak baya bir rahatlıcam.. Şu anda hala tedirginlik var.. Umarım benimledir.. Amin canıımm.. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallaahhh

canım benim iki çocuğum varda büyükler bi tane daha olsun istedik olmuyo bende vazgeçtim artık
Vaz mı geçtin canıımm..? Aaa.. Hayırlısı olsun canım yaaa Allah evlatlarına sağlık versin.. Belki de bir sürpriz gelir.. Allah kısmet eder belki dee.. Hayırlısı inşallaahh..

Herkese güzel günler kızlar bugün yine lekelenmem oldu pazartesi de uzun bir yolculuğa çıkacağım yarın bir Dr a mi görünsem ne yapsam moralim yine bozuldu
Canıımm.. Çok çok geçmiş olsun.. Üzme kendini artık bak geçmiş inşallah.. Kalp atışı da duyulmuş ne güzel Hem 6+1 daha kalp atışı için erken ki. Hafif bile duyulduysa onun içindir. En net 7. hafta bitince duyuluyormuş canım, ki doktor da normal olduğunu söylemiş zaten. Asla seni rahatlatmak için bir şey söylemez. Doktorlar tam tersi hep en kötüsünü söylerler canım. Bir sorun yok diyorsa yoktur merak etme sen.. dinlen ama bence.. Kendini yorma.. bu aylar önemli. Yolculuğa bile gideceksen gittiğin yerde dinlen mutlaka. Sağlıksızsa zaten şöyle böyle derler, doğru öyle olur.. ama düşük riski olanlara her zaman dinlenme verirler, o zaman niye öyle diyorlar. Sen kendini yorma ve dinlen canım.. Bebeğin seninle olacak inşallaahhh..

günaydın canım dikkat et kendine bay da uzakmış fabrika

günaydın canım dikkat et kendine bay da uzakmış fabrika
Evet canım.. Araçla gidip geliyorum ama şehirlerarası yol.. Tecrübeliyim araç konusunda ama böyle olunca insan daha çok düşünüyor :) İnşallah çok gitmem gerekmez.. yoruluyor da insan git gel..

Evet canım.. Araçla gidip geliyorum ama şehirlerarası yol.. Tecrübeliyim araç konusunda ama böyle olunca insan daha çok düşünüyor :) İnşallah çok gitmem gerekmez.. yoruluyor da insan git gel..
Merhaba canimm evet cook sukur atlattim filmi insallahh vesile olur

Senin isin de yorucu olmus hayirlisiyla ciksan rahat edecemsin insallah belli degil dimi daha çıkma durumun?
Kalp atisina da az kaldı insallah guzel haberlerle gelceksinn

Senin isin de yorucu olmus hayirlisiyla ciksan rahat edecemsin insallah belli degil dimi daha çıkma durumun?
Geçmiş olsun canıımm.. Vesile olacak inşallahhh hem sorun da yok, maşallah

Yok canım belli değil iş durumu. Salı demişti patron ama unutmaz inşallah.. İşlere dalıyor, aa unuttum da diyebilir. Daha fazla ertelemesin artık da netleşsin hayırlısıyla. İnşallah gönlüme göre olur.
Kalp atışına da az kaldı bakalım.. İnşallah sağlıklıdır minik..

Senin aşılama şimdi nisanda mı olacak? Hadi hayırlısı

inş. bu ay seninde güzel haberlerini alırız canım

Merhabalar kızlar :) Tam yumurtlama günümde doktora gittim geçen haftalarda doktorum herşeyin çk güzel yumurtlama günündesin, hamile kalman için bi engelin yok dedi. İlişkiye girdik 2 gün ama bakalım. 2 maximum 3 gün içerisinde adet olmam gerekiyor. Yumurtalama günüme göre Olmazsam test yapıcam. Ama kendimde hiç birşey hissetmiyorum ne değişiklik ne adet belirtisi nede gebelik belirtisi. Gebiş hatunlar sizede sorum var ? Çok akıntım var bir kaç gündür anlayamadım hayırlısı bakalım rabbimden. Çok meraktayım ne olacak ne bitecek diye sizlerle paylaşmak istedim. Herkese anlatamıyorum da malum.

İnşallah güzel haberini alırız canımm :)) Hadi hayırlısı.. Benim adet ağrılarım olmuştu. Başka belirtim olmamıştı. Hala da belirtim yok ki, o ayrı Çok şükür iyiyim yani :) Akıntı var ama, o oluyor. Ama ben de adet zamanı geçmeden başlamamıştı. Geçtikten sonra başladı canım. Sarımsı, kıvamı koyu olmayan bir akıntı. Adet belirtisi de olmadan hamile kaldığını öğrenenler var canım.. İnşallah sen de öyle olursun

Sağol canım 3 gündür neler yasadigimi bir bilsen şimdi memlekete geldim bugün evet dediğin gibi erken ama radyoloji uzmanı 6 haftalık bebegin nasıl attığını bilir galiba kanaman var mı dedi bende lekelenme oluyor dedim kötü sonuclanabilir dedi üzüntüden ağla ağla çok bastırdı bir de karnima dk larca eşim bile farketmiş eve geldim bir parça düştü korkudan öldüm o an gittik bebeğe birsey olmamış dedi Dr yarın burda hastaneye gitsem mi çok şükür kanamam durdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…