Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Geçmiş olsun canm üzülme sakın stres yapma iğne iyi gelecek emin ol yat dinlen kafandan atmaya çalış

Allah yardimcin olsun canm güzel şeyler düşün bebeğini kucağına aldığın günü geleceği mutluluğu düşün canm haber ver bizlerede
Çok teşekkür ederim canim bugün iki üzüntü bir arada yaşadım ilk kalbi yavaş atıyor sonra kan gelmesi derken neyse ki şimdilik birsey yok Dr kalbi gayet normal atıyor ultrasinda ki adam niye öyle dedi açaba dedi sizce beni rahatlatmak için mi söyledi ağlıyordum ya

canım o iğnenin çok faydası olur kesede bozulmamış hiç korkma
Her hafta vurdur dedi ultrason da ki adam karnima okadar bastırdı ki acaba ondan mi kan geldi ya da üzüntüden mi ki dr ilk aylarda düşük olursa bebek sağlam değildir ondan düşüyordur dedi hayırlısı olsun dedi kalbi atıyor görüyorum dedi kafam allak bullak oldu inanin

Canım ben olsam gitmezdim erteleme şansın yok mu Allah korusun sonra daha çok üzülürsün kanama olursa falan bu durumda yatıp dinlenmelisin bence
Dr bi sakıncası yok git dedi bende sordum defalarca düşeceği varsa yatsan da düşer dedi dinlenmeyle alakası yok dedi yeni araştırmalar onu gösteriyormuş

canım benim rahat ol düşünme öyle şeyler bak kalbide ne güzel atıyormuş tedbirini alırsın bişey olmaz inşallah,evet sağlıksız bebekler düşüyormuş oda allahın bi hikmeti çok çektirmeden alıyo bizden banada doktorlar 2 düşüğümde öyle demişlerdi ,şimdi sen sadece dinlen güzel güzel tamammı

Canim nasıl katlandın o acıya seni şu an daha iyi anlayabiliyorum bir saat önce mahvolmustum çünkü allahım kimseye yaşatmasin hepimize sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip eylesin kalbi atıyor ama sanırım yavaş Dr bana moral olsun diye mi söyledi acaba die düşünmüyor değilim

rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bende o kanları görünce dünyam başıma yıkılmıştı akmasın diye kalkmıyodum yerimden havluyu sıkıca koyuyordum orama aktığını hissetmemek için ama geçiyo canım allahtan gelen yapacak bişey yok hayat devam ediyo,öyle düşünme herşeyi kafana takma doğru söylemiştir dr merak etme

Canm doktordan doktora fark ediyo ne yazıkki allah yüzüne baksın bebeğin sana tutunur inşallah ben 3 gün yattım ama olmadı sagliksizsa Durmuyo ne yaparsan

Canım ya sana da geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın kendimi gördüm mesajını okuyunca, Allahım kaldıramam nolur bişey olmasın diye dua ettim ama öyle bir katlanıyorsunki.. Yapıcak bişey yok.. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize..

Dr bi sakıncası yok git dedi bende sordum defalarca düşeceği varsa yatsan da düşer dedi dinlenmeyle alakası yok dedi yeni araştırmalar onu gösteriyormuş
Ben kalktığım anda lekelenme oluyordu canm ben daha önce düşük yaptığım için riske atamazdım sanırım yine de sen bilirsin tabiki inşallah sağsalim kucağına alırsın.

kizlar merhaba bu gun kontrole gittim alti yumurta gelismis yarin ovitrelleyi yapacagim gerisi nasip artik

canim cok gecmis olsun insallah Allah kucagina almayi nasip eder de bu gunler geride kalir

Amin canım çok sağol sanada geçmiş olsun umarım birdaha yapamayız

Progesteron testinde 36.71 cikmasi normal mi değil mi bilen var mi? Normali kaç oluyo hamilelik belirtisi olabilir mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…