Sağol canım 3 gündür neler yasadigimi bir bilsen şimdi memlekete geldim bugün evet dediğin gibi erken ama radyoloji uzmanı 6 haftalık bebegin nasıl attığını bilir galiba kanaman var mı dedi bende lekelenme oluyor dedim kötü sonuclanabilir dedi üzüntüden ağla ağla çok bastırdı bir de karnima dk larca eşim bile farketmiş eve geldim bir parça düştü korkudan öldüm o an gittik bebeğe birsey olmamış dedi Dr yarın burda hastaneye gitsem mi çok şükür kanamam durdu
Ah canım çok geçmiş olsun.. Allah korumuş, bir şey olmamış Allah'tan.. Olmayacak da inşallah.. Lekelenme durduysa hiç yorma kendini, bugün de dinlen. Dediğin gibi yarın gidersin canım doktora, eğer imkanın varsa orada. Bastırmaktan bir şey olmaz canım. Şimdi seninki kalbini duymak için biraz küçük ya, belki görebilmek için bastırmıştır ama; zararı olsa öyle bir şey yapmaz.. Doktorlar hep temkinli konuşuyorlar, biraz da kötü konuşuyorlar ki bir şey olursa Allah korusun, söylememiş olmamak için; ama sen atlatmışsın bence canım.. yine de yarın git. bir kez daha baktır bakalım. risk bitmiştir inşallah. O zaman sonraki kontrole ne zaman gitmen gerektiğini de söylesinler. Allah sağlık versin canım yaa..Sağol canım 3 gündür neler yasadigimi bir bilsen şimdi memlekete geldim bugün evet dediğin gibi erken ama radyoloji uzmanı 6 haftalık bebegin nasıl attığını bilir galiba kanaman var mı dedi bende lekelenme oluyor dedim kötü sonuclanabilir dedi üzüntüden ağla ağla çok bastırdı bir de karnima dk larca eşim bile farketmiş eve geldim bir parça düştü korkudan öldüm o an gittik bebeğe birsey olmamış dedi Dr yarın burda hastaneye gitsem mi çok şükür kanamam durdu
hadi inşallah gönlüne göre olur canm herşeyGeçmiş olsun canıımm.. Vesile olacak inşallahhhhem sorun da yok, maşallah
Yok canım belli değil iş durumu. Salı demişti patron ama unutmaz inşallah.. İşlere dalıyor, aa unuttum da diyebilir. Daha fazla ertelemesin artık da netleşsin hayırlısıyla. İnşallah gönlüme göre olur.
Kalp atışına da az kaldı bakalım.. İnşallah sağlıklıdır minik..
Senin aşılama şimdi nisanda mı olacak? Hadi hayırlısı
İnşallah hayırlısıyla olur canm saol Allah hepimizin gönlüne göre versininş. bu ay seninde güzel haberlerini alırız canım
Aynen canım yarın gideceğim ama cesaretim de yok biliyor musunuz inşallah kalp atışı düzelmiş tir allah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin valla hafta sonu hep gözüm sizi aradı o kadar morale ihtiyacim vardı ki sen de yoğun mussun canım dikkat et kendine hersey istediğin gibi olur insallahAh canım çok geçmiş olsun.. Allah korumuş, bir şey olmamış Allah'tan.. Olmayacak da inşallah.. Lekelenme durduysa hiç yorma kendini, bugün de dinlen. Dediğin gibi yarın gidersin canım doktora, eğer imkanın varsa orada. Bastırmaktan bir şey olmaz canım. Şimdi seninki kalbini duymak için biraz küçük ya, belki görebilmek için bastırmıştır ama; zararı olsa öyle bir şey yapmaz.. Doktorlar hep temkinli konuşuyorlar, biraz da kötü konuşuyorlar ki bir şey olursa Allah korusun, söylememiş olmamak için; ama sen atlatmışsın bence canım.. yine de yarın git. bir kez daha baktır bakalım. risk bitmiştir inşallah. O zaman sonraki kontrole ne zaman gitmen gerektiğini de söylesinler. Allah sağlık versin canım yaa..
Sağol ablacim yarın hersey belli olur 6+3 oluyorum kalp atışı için erken mi sizce doppler ile 6. haftada duyuluyor yazıyor bazı yerlerde ama Dr bize önümüzde ki cuma gelin demişti asıl keseyi gördükten 14 gün sonra demistiçok şükür bak kanaman durmuş sen dinlenmene bak
İnşallah canım.. Amiinn.. çok saol..Aynen canım yarın gideceğim ama cesaretim de yok biliyor musunuz inşallah kalp atışı düzelmiş tir allah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin valla hafta sonu hep gözüm sizi aradı o kadar morale ihtiyacim vardı ki sen de yoğun mussun canım dikkat et kendine hersey istediğin gibi olur insallah
Canım 6,5 falan olunca rahat duyuluyormuş. Seninki de tam o zamana geliyor herhalde. En iyisi 7 bitsin diyorlar. Doktor seni o yüzden tam 2 hafta sonra çağırmıştır. Benim de öyle oldu ya. Bak benim 7,5 olacak çarşamba, ancak gidicem. Heyecanla ve stresle bekliyorum ben deSağol ablacim yarın hersey belli olur 6+3 oluyorum kalp atışı için erken mi sizce doppler ile 6. haftada duyuluyor yazıyor bazı yerlerde ama Dr bize önümüzde ki cuma gelin demişti asıl keseyi gördükten 14 gün sonra demisti
canım ben hiç anlamamki o günlerden haftalardan benim çocuklarımın zamanında ulturoson bile çok azdıSağol ablacim yarın hersey belli olur 6+3 oluyorum kalp atışı için erken mi sizce doppler ile 6. haftada duyuluyor yazıyor bazı yerlerde ama Dr bize önümüzde ki cuma gelin demişti asıl keseyi gördükten 14 gün sonra demisti
İnşallah canım zor oldu bekledik biz onları o kadar inşallah onlar da bizi bırakmazlar allah tamamına erdirir inşallah sen çok rahat duyarsın canım tam vaktinde gidiyorsun çok heyecanlı oluyor video ya felan cek benceİnşallah canım.. Amiinn.. çok saol..
Sen de korkma.. Elde değil ama yapacak bir şey de yok.. Keşke yazabilseymişimhaftasonu canım ya, üzüldüm..
Canım 6,5 falan olunca rahat duyuluyormuş. Seninki de tam o zamana geliyor herhalde. En iyisi 7 bitsin diyorlar. Doktor seni o yüzden tam 2 hafta sonra çağırmıştır. Benim de öyle oldu ya. Bak benim 7,5 olacak çarşamba, ancak gidicem. Heyecanla ve stresle bekliyorum ben deNeyse ki az kaldı.. duyulur canım inşallah ikimizin de hayırlısıyla
Canım bebiş ordaysa, sağlıklıysa inşallah duyarım.. Stresliyim biraz.. Allah sağlık versin inşallah.. Normalde sırf bebiş için kamera alacaktık ama bir kalbini duyalım da rahat edelim istedik. Eşim telefona çeker heralde.. Çok heyecanlıııİnşallah canım zor oldu bekledik biz onları o kadar inşallah onlar da bizi bırakmazlar allah tamamına erdirir inşallah sen çok rahat duyarsın canım tam vaktinde gidiyorsun çok heyecanlı oluyor video ya felan cek bence
Sağol ablacim yarın hersey belli olur 6+3 oluyorum kalp atışı için erken mi sizce doppler ile 6. haftada duyuluyor yazıyor bazı yerlerde ama Dr bize önümüzde ki cuma gelin demişti asıl keseyi gördükten 14 gün sonra demisti
Ay ne güzel ya burnumun direği sızladı resmen. Rabbim ikinizin de dely ve onelife) ve cümle burda olan olmayan gebelerin de Bebişlerini ve kendilerini korusun. Sağlıcakla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inş, özlemler son bulsunnnCanım bebiş ordaysa, sağlıklıysa inşallah duyarım.. Stresliyim biraz.. Allah sağlık versin inşallah.. Normalde sırf bebiş için kamera alacaktık ama bir kalbini duyalım da rahat edelim istedik. Eşim telefona çeker heralde.. Çok heyecanlıııKayınvalidem haber bekliyor, cümle aleme yayacak sanırım Söyleme dedik, zor duruyor Allah nasip eder inşallah..
Amin canım.. Allah korusun yavrucaklarıAy ne güzel ya burnumun direği sızladı resmen. Rabbim ikinizin de dely ve onelife) ve cümle burda olan olmayan gebelerin de Bebişlerini ve kendilerini korusun. Sağlıcakla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inş, özlemler son bulsunnn
Canım normal mi geldi ilk gün peki? Adet gibi mi? Şimdi tamamen kesildi mi?Hayırlı akşamlar kızlar birsey soracagım acil cevap lütfen adet olmam gereken zaman 4 mart idi ben 28 de adet gördüm 1 gün ertesigün kahve rengi leke geldi bugün azaldı neden acaba bilgisi olan varmı?
Selam ben 39yaşında ve PCO hastasıyım.bir oğlum var 8 yaşında.2.için doktora gittiğimde progesteron artı klomen verdi .klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra m belirtiler vardı. Hamilelik için 10gün da progesteron kullandım. 14 Şubat iğne günü 25 Şubat'ta test negatifi. Artık regl olmayı bekliyordum 1 Mart'a bir kanama oldu hafif tekrar test yaptım pozitifti .ben buradaki yorumlardan çok şey öğrendim.ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.stress yapmayın yumurtlaeınız kendini kilitliyor bir nevi .yürüyüş vs rahatlatıcı faliyetler koktular , çaylar vsMerhaba Bayanlar;
Klomen vb. ilaçlar sonrasında uygulanan Ovitrelle veya türevleri çatlatma iğnesinden kaç gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?
Anketimize katılmanız, elimizdeki verileri yüzdeleştirip hamileliği bekleyen bizlerin fikir sahibi olmasını sağlayacaktır.
Katılımınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı doğumlar
Ayrıca Beta HCG sonuçlarınızı ve gününü de mesajlarsanız bizler için mükemmel olur
merhaba canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsinSelam ben 39yaşında ve PCO hastasıyım.bir oğlum var 8 yaşında.2.için doktora gittiğimde progesteron artı klomen verdi .klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra m belirtiler vardı. Hamilelik için 10gün da progesteron kullandım. 14 Şubat iğne günü 25 Şubat'ta test negatifi. Artık regl olmayı bekliyordum 1 Mart'a bir kanama oldu hafif tekrar test yaptım pozitifti .ben buradaki yorumlardan çok şey öğrendim.ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.stress yapmayın yumurtlaeınız kendini kilitliyor bir nevi .yürüyüş vs rahatlatıcı faliyetler koktular , çaylar vs
Bun doktor kontrolüne gidiyorum .
Ne güzel canım.. Gözünüz aydın olsunSelam ben 39yaşında ve PCO hastasıyım.bir oğlum var 8 yaşında.2.için doktora gittiğimde progesteron artı klomen verdi .klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra m belirtiler vardı. Hamilelik için 10gün da progesteron kullandım. 14 Şubat iğne günü 25 Şubat'ta test negatifi. Artık regl olmayı bekliyordum 1 Mart'a bir kanama oldu hafif tekrar test yaptım pozitifti .ben buradaki yorumlardan çok şey öğrendim.ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.stress yapmayın yumurtlaeınız kendini kilitliyor bir nevi .yürüyüş vs rahatlatıcı faliyetler koktular , çaylar vs
güzel haberler olur inşallah hayırlısıHayırlı günler kızlar hastanedeyim bakalım ne diyecekler dely ilgine tesekkur ederim canım benim haber veririm Allah a emanet olun.
güzel haberlerle dönersin inş.Hayırlı günler kızlar hastanedeyim bakalım ne diyecekler dely ilgine tesekkur ederim canım benim haber veririm Allah a emanet olun.
Selam ben 39yaşında ve PCO hastasıyım.bir oğlum var 8 yaşında.2.için doktora gittiğimde progesteron artı klomen verdi .klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra m belirtiler vardı. Hamilelik için 10gün da progesteron kullandım. 14 Şubat iğne günü 25 Şubat'ta test negatifi. Artık regl olmayı bekliyordum 1 Mart'a bir kanama oldu hafif tekrar test yaptım pozitifti .ben buradaki yorumlardan çok şey öğrendim.ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.stress yapmayın yumurtlaeınız kendini kilitliyor bir nevi .yürüyüş vs rahatlatıcı faliyetler koktular , çaylar vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?