Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460

çok şükür bak kanaman durmuş sen dinlenmene bak

Ah canım çok geçmiş olsun.. Allah korumuş, bir şey olmamış Allah'tan.. Olmayacak da inşallah.. Lekelenme durduysa hiç yorma kendini, bugün de dinlen. Dediğin gibi yarın gidersin canım doktora, eğer imkanın varsa orada. Bastırmaktan bir şey olmaz canım. Şimdi seninki kalbini duymak için biraz küçük ya, belki görebilmek için bastırmıştır ama; zararı olsa öyle bir şey yapmaz.. Doktorlar hep temkinli konuşuyorlar, biraz da kötü konuşuyorlar ki bir şey olursa Allah korusun, söylememiş olmamak için; ama sen atlatmışsın bence canım.. yine de yarın git. bir kez daha baktır bakalım. risk bitmiştir inşallah. O zaman sonraki kontrole ne zaman gitmen gerektiğini de söylesinler. Allah sağlık versin canım yaa..

hadi inşallah gönlüne göre olur canm herşey
Evet canım nisanda olcak nasipse
inş. bu ay seninde güzel haberlerini alırız canım
İnşallah hayırlısıyla olur canm saol Allah hepimizin gönlüne göre versin

Aynen canım yarın gideceğim ama cesaretim de yok biliyor musunuz inşallah kalp atışı düzelmiş tir allah hepimize sağlıklı hamilelik ve doğum nasip etsin valla hafta sonu hep gözüm sizi aradı o kadar morale ihtiyacim vardı ki sen de yoğun mussun canım dikkat et kendine hersey istediğin gibi olur insallah

çok şükür bak kanaman durmuş sen dinlenmene bak
Sağol ablacim yarın hersey belli olur 6+3 oluyorum kalp atışı için erken mi sizce doppler ile 6. haftada duyuluyor yazıyor bazı yerlerde ama Dr bize önümüzde ki cuma gelin demişti asıl keseyi gördükten 14 gün sonra demisti

İnşallah canım.. Amiinn.. çok saol..
Sen de korkma.. Elde değil ama yapacak bir şey de yok.. Keşke yazabilseymişimhaftasonu canım ya, üzüldüm..
Canım 6,5 falan olunca rahat duyuluyormuş. Seninki de tam o zamana geliyor herhalde. En iyisi 7 bitsin diyorlar. Doktor seni o yüzden tam 2 hafta sonra çağırmıştır. Benim de öyle oldu ya. Bak benim 7,5 olacak çarşamba, ancak gidicem. Heyecanla ve stresle bekliyorum ben de Neyse ki az kaldı.. duyulur canım inşallah ikimizin de hayırlısıyla

canım ben hiç anlamamki o günlerden haftalardan benim çocuklarımın zamanında ulturoson bile çok azdı

İnşallah canım zor oldu bekledik biz onları o kadar inşallah onlar da bizi bırakmazlar allah tamamına erdirir inşallah sen çok rahat duyarsın canım tam vaktinde gidiyorsun çok heyecanlı oluyor video ya felan cek bence

Canım bebiş ordaysa, sağlıklıysa inşallah duyarım.. Stresliyim biraz.. Allah sağlık versin inşallah.. Normalde sırf bebiş için kamera alacaktık ama bir kalbini duyalım da rahat edelim istedik. Eşim telefona çeker heralde.. Çok heyecanlııı Kayınvalidem haber bekliyor, cümle aleme yayacak sanırım Söyleme dedik, zor duruyor Allah nasip eder inşallah..

Ay ne güzel ya burnumun direği sızladı resmen. Rabbim ikinizin de dely ve onelife) ve cümle burda olan olmayan gebelerin de Bebişlerini ve kendilerini korusun. Sağlıcakla kucaklarına alabilmeyi nasip etsin inş, özlemler son bulsunnn

Hayırlı akşamlar kızlar birsey soracagım acil cevap lütfen adet olmam gereken zaman 4 mart idi ben 28 de adet gördüm 1 gün ertesigün kahve rengi leke geldi bugün azaldı neden acaba bilgisi olan varmı?

Günaydın kızlar
Amin canım.. Allah korusun yavrucakları
İnşallah Allah sizlere de nasip etsin. Hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

Hayırlı akşamlar kızlar birsey soracagım acil cevap lütfen adet olmam gereken zaman 4 mart idi ben 28 de adet gördüm 1 gün ertesigün kahve rengi leke geldi bugün azaldı neden acaba bilgisi olan varmı?
Canım normal mi geldi ilk gün peki? Adet gibi mi? Şimdi tamamen kesildi mi?
İlaç iğne falan kullandıysan onlar etkileyebiliyor, ama yine de normalden çok farklıysa sen evde bir test yap canım. Gebelikle alakalı da olabilir. Test yapmış mıydın bu ay?

Selam ben 39yaşında ve PCO hastasıyım.bir oğlum var 8 yaşında.2.için doktora gittiğimde progesteron artı klomen verdi .klomeni kullandıktan sonra çatlatma iğnesi oldum. İğneden sonra m belirtiler vardı. Hamilelik için 10gün da progesteron kullandım. 14 Şubat iğne günü 25 Şubat'ta test negatifi. Artık regl olmayı bekliyordum 1 Mart'a bir kanama oldu hafif tekrar test yaptım pozitifti .ben buradaki yorumlardan çok şey öğrendim.ben de tecrübelerimi paylaşmak istedim.stress yapmayın yumurtlaeınız kendini kilitliyor bir nevi .yürüyüş vs rahatlatıcı faliyetler koktular , çaylar vs
Bun doktor kontrolüne gidiyorum .

merhaba canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin

Ne güzel canım.. Gözünüz aydın olsun İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Stres gerçekten çok etkiliyor. Biz kendimizi kasarsak, vücut istemsiz kasılıyor.. yumurtalar da kasılıyor.. Rahat olmak çok önemli

Ne kadar güzel bir haber Maşalllah Allah kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı, sağlıklı evlat olur inşallah Bende bir pcoslu olarak darısı başıma diyorum

Gününüz güzel geçsin bayanlar :) Sizlere sorum var ? Bu gün yarın adet olmam gerekiyor ? Acaba adet olmayı mı bekleyim mi yoksa test yapsam mı ? Yapmak istememin nedeni eşim haftada bir geliyor evimize işi dolayısı ile varsa bile bişiler yanımdayken söylemek istiyorum.Yoksa da üzüntümde yanımsa olmasını istiyorum. Eşim bana bıraktı bende çok kararsızım Ne yapsam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…