- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
- 178
aynen canım hem ovulasyon testi hemde gebelik testi yapılmamalıymışozaman çatlama ignesinden sonra ovülasyon testi yapmak çok mantıklı değil
bende 24 nde oldum 2.gün çatladı bence çünkü o zaman ağrım çok oldu 4 4 sasat sürdü sonra hafifledi şimdi ise hiç bi his yokvalla bende 24 de oldum iğneyi gerçi benim düne kadar çok ağrım oldu ama ovülasyon testi baya kırmızı dedim çatlamıyor herhalde diye korktum
iğneden en az 12 gün sonra gebelik testi yapılmalıozaman çatlama ignesinden sonra ovülasyon testi yapmak çok mantıklı değil
valla yaa bende hiç araştırmamıştım hala kıpkırmızı çıkınca dedim ne oluyo çatlamıyor galiba diye üzülmüştümaynen canım hem ovulasyon testi hemde gebelik testi yapılmamalıymış
Doktor ovulasyon testine de çok bakmamak gerek dedi banavalla bende 24 de oldum iğneyi gerçi benim düne kadar çok ağrım oldu ama ovülasyon testi baya kırmızı dedim çatlamıyor herhalde diye korktum
İnş hepimiz için hayırlısı tabi :)İnşallah hayırlı haberler alırsın cnm
Ayen cnm
Ovulasyonu bilmiyorum canım 12. Gün kanda belli olmustu onun bende 2 aydır kullanıyorum kendim laborantim 12. Gün sifirlanmisti tam değer negatif olduğunu öyle anlamistimovulasyon testin de mi pozitif sonucu aldı.hamilelik testi ne zaman yapılmalı ki
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin hepimize cnmcimİnş hepimiz için hayırlısı tabi :)
Anladım canim gerisi sabırla beklemekte diyorsun yani :)Ovulasyonu bilmiyorum canım 12. Gün kanda belli olmustu onun bende 2 aydır kullanıyorum kendim laborantim 12. Gün sifirlanmisti tam değer negatif olduğunu öyle anlamistim
Hayırlısı afiyetlisiyle olsun inş. Her iki türlü de olabilir. Vücut bu tedaviden etkilenmiş de olabilir ya da hamilesindirKızlar kaç gündür bi hastaneye gitmek nasip olmadı asilamamin bugün 15.günü Son üç gündür belimde ve kasiklarimda ağrılar vardı bugün akşam üstü tuvalette kahverengi akıntı olduğunu gördüm ama selpakta farkettim çok hafifte iç camasirim olmuştu normalde hemen adetim başlar ağrım falan olmaz sizce bu nedir bana yardım eder misiniz bakalım sabah kesin belli olur adetmi değil mi
Nasıl bir etkilenme olabilir onu anlamadım canımHayırlısı afiyetlisiyle olsun inş. Her iki türlü de olabilir. Vücut bu tedaviden etkilenmiş de olabilir ya da hamilesindir
canım lütfen moralini bozma biliyosun bebekte etkilenir herşey olacağına varıyo inşallah güzel şeyler olur hem daha çok yeni hemde karınından bakmış net duyamamış olabilir yeni yeni atmaya başlamıştır bak gör bişeycik olmayacak allahın izni ileKızlar moralim çok bozuk lekelenme için Dr a gittik bu sabah kalp atışı için karından ultrasonla baktı kalp atişi yavaş dedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi 6+1 günlük kendimi o kadar kötü hissediyorum ki allahım kimseye yaşatmasin ne yapacağımı bilmiyorum şu an
Kanamam oldu dünya başıma yıkıldı sanki şimdi tekrar hastaneye geldik kızlar dua edin ne olur çok üzüldüm o yüzden mi oldu acaba Dr baktı düşük tehlikesi var dedi kese iyi durumdaymış iğne vurulacagim allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip eylesincanım lütfen moralini bozma biliyosun bebekte etkilenir herşey olacağına varıyo inşallah güzel şeyler olur hem daha çok yeni hemde karınından bakmış net duyamamış olabilir yeni yeni atmaya başlamıştır bak gör bişeycik olmayacak allahın izni ile
Kanamam oldu dünya başıma yıkıldı sanki şimdi tekrar hastaneye geldik kızlar dua edin ne olur çok üzüldüm o yüzden mi oldu acaba Dr baktı düşük tehlikesi var dedi kese iyi durumdaymış iğne vurulacagim allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip eylesin
canım o iğnenin çok faydası olur kesede bozulmamış hiç korkmaKanamam oldu dünya başıma yıkıldı sanki şimdi tekrar hastaneye geldik kızlar dua edin ne olur çok üzüldüm o yüzden mi oldu acaba Dr baktı düşük tehlikesi var dedi kese iyi durumdaymış iğne vurulacagim allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip eylesin
Allah yardimcin olsun canm güzel şeyler düşün bebeğini kucağına aldığın günü geleceği mutluluğu düşün canm haber ver bizleredeKanamam oldu dünya başıma yıkıldı sanki şimdi tekrar hastaneye geldik kızlar dua edin ne olur çok üzüldüm o yüzden mi oldu acaba Dr baktı düşük tehlikesi var dedi kese iyi durumdaymış iğne vurulacagim allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?