Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
valla bende 24 de oldum iğneyi gerçi benim düne kadar çok ağrım oldu ama ovülasyon testi baya kırmızı dedim çatlamıyor herhalde diye korktum
bende 24 nde oldum 2.gün çatladı bence çünkü o zaman ağrım çok oldu 4 4 sasat sürdü sonra hafifledi şimdi ise hiç bi his yok

aynen canım hem ovulasyon testi hemde gebelik testi yapılmamalıymış
valla yaa bende hiç araştırmamıştım hala kıpkırmızı çıkınca dedim ne oluyo çatlamıyor galiba diye üzülmüştüm benimde dün çatladı sanırım çok ağrım vardı bugün geçti

ovulasyon testin de mi pozitif sonucu aldı.hamilelik testi ne zaman yapılmalı ki
Ovulasyonu bilmiyorum canım 12. Gün kanda belli olmustu onun bende 2 aydır kullanıyorum kendim laborantim 12. Gün sifirlanmisti tam değer negatif olduğunu öyle anlamistim

Kızlar kaç gündür bi hastaneye gitmek nasip olmadı asilamamin bugün 15.günü Son üç gündür belimde ve kasiklarimda ağrılar vardı bugün akşam üstü tuvalette kahverengi akıntı olduğunu gördüm ama selpakta farkettim çok hafifte iç camasirim olmuştu normalde hemen adetim başlar ağrım falan olmaz sizce bu nedir bana yardım eder misiniz bakalım sabah kesin belli olur adetmi değil mi

Hayırlısı afiyetlisiyle olsun inş. Her iki türlü de olabilir. Vücut bu tedaviden etkilenmiş de olabilir ya da hamilesindir

Bu sabah israr testi yaptim ve tek cizgi malesef 15. Gundu ignenin

Kızlar moralim çok bozuk lekelenme için Dr a gittik bu sabah kalp atışı için karından ultrasonla baktı kalp atişi yavaş dedi bir hafta sonra tekrar bakalım dedi 6+1 günlük kendimi o kadar kötü hissediyorum ki allahım kimseye yaşatmasin ne yapacağımı bilmiyorum şu an

canım lütfen moralini bozma biliyosun bebekte etkilenir herşey olacağına varıyo inşallah güzel şeyler olur hem daha çok yeni hemde karınından bakmış net duyamamış olabilir yeni yeni atmaya başlamıştır bak gör bişeycik olmayacak allahın izni ile

Kanamam oldu dünya başıma yıkıldı sanki şimdi tekrar hastaneye geldik kızlar dua edin ne olur çok üzüldüm o yüzden mi oldu acaba Dr baktı düşük tehlikesi var dedi kese iyi durumdaymış iğne vurulacagim allahım herkese sağlıklı hamilelik nasip eylesin

kese iyi durumdaymış çok şükür inşallah bebeğinde sana tutunacaktır sadece üzülme ve stres yapma biraz dinlenmen lazım ve dikkat et

canım o iğnenin çok faydası olur kesede bozulmamış hiç korkma

Allah yardimcin olsun canm güzel şeyler düşün bebeğini kucağına aldığın günü geleceği mutluluğu düşün canm haber ver bizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…