silik bi çizgi var cnm olmasa silik çizgi bile olmazdı hadi baklaım güzel haberlerini bekliyoruz
sağlık ocağına gidicem bakalım şimdi test yapacaklar mı ay Rabbim hayırlısııı versin ağlamaklı ağlamaklı gidiyorum.var gibi testi tekrarla canım akşam yada sabah
benim iğnden 36 saat sonra ağrım oldu 2 3 defa ateş basması gibi içten yandığımı hissettim 2 3 gün sürdü geçti şimdi hiçbirşey yok sanırım 36 saat sonra çatladı ilişkide 24 saatten sonra oldu 1 gün ara verdik tekrar oldu iki kere oldu yaniSen nasılsın?
İnşallah güzel haber gelir hayırlısıyla canım..Hayırlı günler kızlar hastanedeyim bakalım ne diyecekler dely ilgine tesekkur ederim canım benim haber veririm Allah a emanet olun.
TESTE GİDİP TEKRAR BAKTIM İKİNCİ Bİ ÇİZGİ VAR AMA SİLİK ATAMIYORM RESMİNİ SİLİK ÇİZGİ BİLE MUTLULUK VERDİ YOKSA BİLE ŞU AN HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLIYORUM NE YAPICAM BEN
sağlık ocağına gidicem bakalım şimdi test yapacaklar mı ay Rabbim hayırlısııı versin ağlamaklı ağlamaklı gidiyorum.
Canım kötü düşünmee... Bende de bir şey yoktu, his falan da yoktu yani hatırlamıyorum.. Umutsuz olma hiiçç.. Güzel haberi alacaksın. Zaten sen gebe kalıyorsun kii.. İnşallah kucağına da alacaksın canıımmaynen canım zamanı değilmiş bigün olacak inşallh,benimde bugün iğneden sonraki 7.günüm ama hiç bi his yok sanki sonuç negatif olacak gibi hissediyorum
sakin ol canım hayırlı ise olsun inşallahsağlık ocağına gidicem bakalım şimdi test yapacaklar mı ay Rabbim hayırlısııı versin ağlamaklı ağlamaklı gidiyorum.
canım beniimm inşallah ya ama ne bileyim öncekilerde belirtiler yaşamıştım en basiti göğüslerim şiş ve acıyodu şimdi böyle bi durum olmayınca öyle düşünüyorumİnşallah güzel haber gelir hayırlısıyla canım..
Ay canııımmmTest yap diyecektim ben de, yapmışsın bilee. Çok silik bir çizgi görüyorum, hadi hayırlsııı Zaten olmasa o da çıkmaz kii.. Ayy Kan testi yaptır canım ama inşallah bugün verirler ya sonucu. Olmazsa özel bir yere gitme imkanın var mı? Onlar 2 saatte veriyorlar sonucu.. İnşallah güzel çıkacak yaa
Canım kötü düşünmee... Bende de bir şey yoktu, his falan da yoktu yani hatırlamıyorum.. Umutsuz olma hiiçç.. Güzel haberi alacaksın. Zaten sen gebe kalıyorsun kii.. İnşallah kucağına da alacaksın canıımm
Canım sen biliyorsundur tabi.. Olabilir belki ama hepsinde aynı mı olur ki? Kimisi her seferinde farklı belirti yaşıyor.. Benim göğüslerim normal, adet olacakmışım gibi şişmişti sadece. Başka belirtim yoktu da..canım beniimm inşallah ya ama ne bileyim öncekilerde belirtiler yaşamıştım en basiti göğüslerim şiş ve acıyodu şimdi böyle bi durum olmayınca öyle düşünüyorum
dediğin gibi sürpriz olur inşallahCanım sen biliyorsundur tabi.. Olabilir belki ama hepsinde aynı mı olur ki? Kimisi her seferinde farklı belirti yaşıyor.. Benim göğüslerim normal, adet olacakmışım gibi şişmişti sadece. Başka belirtim yoktu da..
Hayırlısı be canım o zaman.. İnşallah zamanı gelmiştir diyeyim.. Sürpriz olur belki
canım çok sevindim senin adına ne güzel tazminatınıda veriyolar inş. bende alabilirimKızlar ben de patrona işten ayrılmak istediğimi söylemiştim ya. 1 hafta sonra konuşalım demişti. Bugün tekrar konuştuk. Bana kesin kararım olup olmadığını sordu. Anlattım işte, strese dayanamıyorum, sakin olmak istiyorum bir süre falan dedim. İstersen part time çalış ama onu nasıl ayarlarız bilmiyorum dedi. Sonuçta birini alana kadar ve o yetişene kadar burdayım. Sanırım o çok strese girdiğim denetime de giricembunu hiç ama hiiç istemiyordum Çok tecrübeli birini bulursa, işleşri yığıp giderim belki ama sanmam... ama asıl güzel haberim var: sana tazminatı vericem dedi Ay Allah'ım büyüksüünnn!! Kalacaktım valla açıkta. Büyük riske girmiştim. 4 yıldır burda olduğum için 4-5 aylık maaşıma denk geliyor tazminatım. 4-5 ay idare edebiliriz yani. Allah nasip kısmet ederse bebişin doğum parasını da ordan öderiz Eşimin de işleri düzelse daha ne isterim Kızlar yaaa Her işimiz rast gitsin inşallaahhhh
Yok canım ikinci ilki geçen seneydi ama o zaman bir takım ajsilijler oldu o yüzden umutlu değildim olmadı da zaten o yüzden onu saymıyorum bu sefer dikkat ettim ama hayırlısı bakalımCanım ilk iğnen miydi?
hakkını verecekmiş çok iyi olmuş canım herşey güzel gidiyor hepde öyle olur inşallah,bende 4 ay önce çıktım işten hamile olduğumu öğrenince tazminatımıda verdi patron sağolsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimiziKızlar ben de patrona işten ayrılmak istediğimi söylemiştim ya. 1 hafta sonra konuşalım demişti. Bugün tekrar konuştuk. Bana kesin kararım olup olmadığını sordu. Anlattım işte, strese dayanamıyorum, sakin olmak istiyorum bir süre falan dedim. İstersen part time çalış ama onu nasıl ayarlarız bilmiyorum dedi. Sonuçta birini alana kadar ve o yetişene kadar burdayım. Sanırım o çok strese girdiğim denetime de giricembunu hiç ama hiiç istemiyordum Çok tecrübeli birini bulursa, işleşri yığıp giderim belki ama sanmam... ama asıl güzel haberim var: sana tazminatı vericem dedi Ay Allah'ım büyüksüünnn!! Kalacaktım valla açıkta. Büyük riske girmiştim. 4 yıldır burda olduğum için 4-5 aylık maaşıma denk geliyor tazminatım. 4-5 ay idare edebiliriz yani. Allah nasip kısmet ederse bebişin doğum parasını da ordan öderiz Eşimin de işleri düzelse daha ne isterim Kızlar yaaa Her işimiz rast gitsin inşallaahhhh
Çok teşekkürler canıımmcanım çok sevindim senin adına ne güzel tazminatınıda veriyolar inş. bende alabilirim
İnşallah canım inşallah.. Çok teşekkürlerhakkını verecekmiş çok iyi olmuş canım herşey güzel gidiyor hepde öyle olur inşallah,bende 4 ay önce çıktım işten hamile olduğumu öğrenince tazminatımıda verdi patron sağolsun allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
amiiinnÇok teşekkürler canıımmİnşallah sen de alırsın. Allah gönlümüze göre versin..
İnşallah canım inşallah.. Çok teşekkürlerHepimiz için güzel gitsin her şey inşallah.. Benimki de bebeğin hatrına veriyor sanırım Bir de tabi onca yıllık çalışma falan. Bu sene zammı da iyi yapmıştı. İnşallah hep iyi insanlarla karşılaşalım. Allah kötüleri uzak tutsun bizden.
Çok teşekkürler canıımmİnşallah sen de alırsın. Allah gönlümüze göre versin..
İnşallah canım inşallah.. Çok teşekkürlerHepimiz için güzel gitsin her şey inşallah.. Benimki de bebeğin hatrına veriyor sanırım Bir de tabi onca yıllık çalışma falan. Bu sene zammı da iyi yapmıştı. İnşallah hep iyi insanlarla karşılaşalım. Allah kötüleri uzak tutsun bizden.
İnşallah güzel haber gelir hayırlısıyla canım..
Ay canııımmmTest yap diyecektim ben de, yapmışsın bilee. Çok silik bir çizgi görüyorum, hadi hayırlsııı Zaten olmasa o da çıkmaz kii.. Ayy Kan testi yaptır canım ama inşallah bugün verirler ya sonucu. Olmazsa özel bir yere gitme imkanın var mı? Onlar 2 saatte veriyorlar sonucu.. İnşallah güzel çıkacak yaa
Canım kötü düşünmee... Bende de bir şey yoktu, his falan da yoktu yani hatırlamıyorum.. Umutsuz olma hiiçç.. Güzel haberi alacaksın. Zaten sen gebe kalıyorsun kii.. İnşallah kucağına da alacaksın canıımm
Teşekkür ederim papatyam inşallah bende senin gibi düşünüyorum. Varsa vardır rabbim herşeyin hayırlısı versin herkeze . Sabırsızlanıyorum bakalım ne olacak.silik bi çizgi var cnm olmasa silik çizgi bile olmazdı hadi baklaım güzel haberlerini bekliyoruz
ayy benim belimin ağrısı geçmedi yaaa24 ndemi vuruldun sende nasılsın varmı hisler ağrın falan
çok sevindim sonunda bi şeiklde kabullenip tazminatını vereceğine sonuçta hakettiğn paraydı gözünaydın canımKızlar ben de patrona işten ayrılmak istediğimi söylemiştim ya. 1 hafta sonra konuşalım demişti. Bugün tekrar konuştuk. Bana kesin kararım olup olmadığını sordu. Anlattım işte, strese dayanamıyorum, sakin olmak istiyorum bir süre falan dedim. İstersen part time çalış ama onu nasıl ayarlarız bilmiyorum dedi. Sonuçta birini alana kadar ve o yetişene kadar burdayım. Sanırım o çok strese girdiğim denetime de giricembunu hiç ama hiiç istemiyordum Çok tecrübeli birini bulursa, işleşri yığıp giderim belki ama sanmam... ama asıl güzel haberim var: sana tazminatı vericem dedi Ay Allah'ım büyüksüünnn!! Kalacaktım valla açıkta. Büyük riske girmiştim. 4 yıldır burda olduğum için 4-5 aylık maaşıma denk geliyor tazminatım. 4-5 ay idare edebiliriz yani. Allah nasip kısmet ederse bebişin doğum parasını da ordan öderiz Eşimin de işleri düzelse daha ne isterim Kızlar yaaa Her işimiz rast gitsin inşallaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?